Lycka är sånt man lätt glömmer om det sker för sällan

Vilken galet härlig dag. Alla sommardagar borde vara såhär.
Helt fantastiskt.
Det enda som skulle kunna göra det här bättre är om det fanns en pojke att dela allt fint med.
Och kanske ett festivalpass till Putte i Parken som jag verkligen vill besöka.

give me

Jag vill ha denna hära.



1199 spänn, som hittat. Eh.

Åh vad jag inte tycker om skvallertidningar

"Vad är hudcancer?
Varje år får 2000 personer i Sverige hudcancer, maignt melanom. Det är en av de mest vanliga cancerformerna i Sverige. Man kan få malignt melanom i alla åldrar, men det är väldigt ovanligt att barn får det. Symptomen är ofta ett födelsemärke som börjar växa, klia, blöda eller ändra färg och form. "
- FRIDA nr 12 2009

Mitt födelsemärke på kinden började blöda förra veckan. Kul, nu kommer jag var livrädd för att jag har fått hudcancer.

Härliga sommar

Wihoo, jag har haft två fantastiska dagar med Nat! Asroligt har vi haft, och förmodligen blir det massor av sådana dagar i sommar! Jag orkar inte skriva ingående om dagarna, men ni kan alltid checka min bilddagbok. Bara fråga efter gästlösenord.

OCh jobb har jag kanske fått också! Vecka 29, 30 och 31 som det ser ut nu, men det är ingenting bestämt än. Men jag hoppas att jag får jobb, pengar är alltid bra. 

Och grattis till Malin som fyller år idag!

Glad är jag!

Vilken cool dag jag har haft!
Först åt jag och Sandra frukost ute i det gröna. Eller ja, på altanen i alla fall. Solen var ju framme, så vi var ju tvungna att passa på! Efter ett tag drog Sandra hem och jag gick ut för att kratta gräsmattan.
Varför i allsin dar då? Jo, för att solen som sagt sken, så jag såg min chans till att bli brun! Dessutom behövde den krattas. Har fortfarande typ hälften kvar. Jag vet inte riktigt hur det gick med mitt försök att bli brun, men det var i alla fall härligt att vara ute i solen ett tag!
På kvällningen drog jag mig till Anton för att checka film. Det blev Mulan 2. Ettan är mycket bättre, om du frågar mig. Efter filmen satt Anton och spelade lite gitarr och sjöng, och jag var glad över livet. Ja, inte bara, men mestadels!

Nu ska jag snart kila iväg och sova, eller kanske städa. Vem vet?

Sommarnätter

Wihoo, nu sitter jag här med sötaste bruden! Ascoola är vi, och vi har coolaste pyjamaspartyt!
Benjamin Button har vi tittat på också, den var bra.  Och chips är goda. Med dipp.

Och pojkar är fina! Pojkhalsar och pojkryggar.
Och till och med Brad Pitt är snygg nuförtiden.

Jag vill ha en puss!

Eller en kram eller vad som helst.

Jag tänker inte kommentera vädret

Det blev lite kaos igår som vanligt när vi har folk här.
Men ja, jag antar att jag inte kan förvänta mig annat när jag bor här.

Jag åker hur som helst inte till Mora idag, men jag drar dit någon annan dag istället. Urhärligt!
Eftersom det inte blir Mora drar jag till Sandra ikväll istället för att grilla. Urhärligt det med!

Nu ska jag kila iväg och göra mig klar, jag vaknade ganska nyss eftersom jag låg och läste till sju imorse.
Tjillevippen och trevlig midsommar!

Sommar i trapphusen

Huvudvärk suger.
Efter att jag och mamma delat ut Malungsbladet med diverse bilagor (vilket tog aplång tid idag) gick vi in på Hemköp för att handla. Självfallet skulle jag ha något som låg långt in i en sån där frysbox. Eftersom jag är så kort var jag tvungen att typ kasta mig över kanten, så att jag nästan var upp och ner. Det var inte bra i kombination med att jag var helt slut plus att jag inte hade ätit någonting på sju timmar. Det resulterade i fruktansvärd huvudvärk som fortfarande sitter i.
Men solen sken i alla fall idag!

Och imorgon kommer Mirjam och Thomas på besök! Vi hade tänkt grilla, men vädret skulle inte bli så bra tror jag, så vi får nog äta inomhus. Trevligt blir det i alla fall.
Om jag har tur drar jag till Mirjam på fredag. Det vore super, faktiskt.

Nu ska jag defintivt gå och typ sova eller så. Godnatt.

Fail

Äntligen är det fint väder! Jag har visserligen gillat att det varit mulet och regnigt, men det var fruktansvärt skönt att se solen.
Det firade jag med att städa rummet, baka ciabatta och inviga den nya gräsklipparen. Allt blev riktigt bra faktiskt.
Man blir så stolt när man har gjort någonting av dagen. Den senaste veckan har jag mest bara läst och ätit godis (vilket syns), så det kändes riktigt bra att göra någonting.

Nyss drog jag och David ner på byn för att hyra film. Det gick inte så bra, vi har totalt olika smak när det gäller film. Han föredrar American Pie-stuk, action eller rysare, och jag vill helst se något trevligt drama eller en thriller. Inte fasiken tittar jag på en urdålig snuskig film med min bror i alla fall. Så ja, det blev inget. Dock tänker jag titta på film ändå, ensam.
Jag är sugen på att se så mycket, P.S. Jag älskar dig, Nyckeln till frihet eller Juno. Äh, vi får se vad det blir.


Aleeeeex

Ni vet den där boken jag läste ut i förrgår, Där regnbågen slutar? Jag blev nog lite kär i en av huvudkaraktärerna.
Jag är fantastiskt bra på att förälska mig i karaktärer. Synd.

Social helg! Typ

Det är såååå kul att datorn är såååååå snaaaaaaaaabb... (och det beror säkert inte på att min bror har äckel-LAN)

I helgen har jag gjort saker, tro det eller ej! Fredagen minns ni säkert, jag satt med samhällen hela dagen (om ni av någon anledning inte minns kan ni läsa om det oerhört intressanta dagen här nedanför). Lyckades faktiskt få ihop svenskan också. Dock har hon inte svarat på mejlet, så jag antar att hon inte kollar sin jobbmail på helger. Det är ju väldigt dumt, om hon vet att hon ska få in uppgifter. Jaja, jag skickade in det i alla fall. Klockan två på natten. Och det sög verkligen. Men hey, jag vet fan knappt vad fanfiction är.

Igår drog jag i alla fall till Öje på 50-årspartuuu! Det var trevligt, och det trevligaste av allt var att fina Emelie var där! Jag smygfotade henne hela dagen! Den sötaste bilden blev dock jättesuddig, och det sög.
När jag kom hem från Öje bytte jag om typ, och sedan drog jag till Sandra. Jag, Sandra och Natalie drog på OK för att hyra film, och det tog typ tusen år att välja film. Det blev Changeling tillslut, en film som jag inte tror någon av oss ville se direkt, men det var väldigt bra faktiskt. Jag var glad över att Angelina Jolie var mer lik någon annan än sig själv, då var det inte så störande att se filmen.
Det var i alla fall superhärligt att träffa bara dem två!

Och idag läste jag hela förmiddagen. Jag började nämligen på Där regnbågen slutar inatt, så den läste jag fram till tolv ungefär. Då övertalade jag mamma och pappa att vi skulle dra till Dala-järna där det var marknad. Eftersom mina föräldrar bryr sig så mycket om allt jag säger (eller inte) så drog vi dit, trots ösregn.
När vi kom hem var vi en smula fattigare. Vi hade nämligen blivit utsatta för både halebopskit och Viasat! Behöver jag ens säga att vi drog på oss båda grejerna? Och behöver jag säga att jag blev glad åt båda grejerna, och att båda grejerna till relativt stor del var mitt fel? Nej, jag tror inte det.
Jag tror dock att jag kommer tjäna på halebopgrejen. Och på Viasatgrejen. Eller, det beror på hur man ser det. Jag kommer sitta vid tvn mer eftersom jag lyckades få mina föräldrar att skaffa filmpaketet, och film är det enda jag tittar på. En inspelningsbar box drog vi också på oss, så vi kan spela in de program vi missar. Haha, det är riktigt patetiskt! Mer tid vid tvn innebär mindre chans att få ett liv. Synd.
Men, det var inte bara lurendrejerier vi hittade. Kebabkryddad som vi köpte på förra årets marknad tog slut förra veckan, så vi köpte en sådan.

När jag kom hem fortsatte jag läsa. Den var väldigt bra, men jag har kommit på att jag aldrig gillar slutet på böcker.
Jag kom på det när jag läste ut boken, att jag faktiskt aldrig tycker att slutet är sådär riktigt tillfredsställande. Jag vill få en lyckokick av slutet, men det får jag aldrig. Jag får det under hela berättelsen, för att jag väntar på slutet.
Det är nog lite det som är problemet. Jag tycker så bra om boken under själva berättelsen och vill inte att boken ska ta slut, så när slutet väl kommer når det aldrig upp till mina krav, haha. Det blir aldrig nog känslomässigt, och då är det dåligt. Jag är så jävla knepig.
På tal om knepig så har jag läst fyra böcker på ungefär en vecka. Eh javisst, jag är social.

Klockan är typ kvart i tre snart, och jag började skriva detta ungefär halv ett, och jag orkar inte läsa igenom det, så det är säkert fyllt av svammel.
Meeeeen jag bryr mig iiiiiiiiinte! Godnatt!

Ett steg närmare sommarlov

Nu är jag äntligen klar med samhällen! Dock saknas en intervju, men jag får försöka fixa det i helgen. Nu har jag i alla fall skickat in det jag hade. Bara svenskan kvar då alltså. Och den kommer definitivt inte bli inlämnad på denna sida av dygnet. Men jag ska fan vara klar innan jag går och lägger mig! Såäre.
Jag har åtminstone lite godis som sällskap.

Luffarmys

Wihoo, nu har jag gått runt som en lodis i flera dagar! Sen i onsdags kväll, närmare bestämt. Sammanlagt typ en och en halv dag alltså.
Jag brukar aldrig någonsin visa mig offentligt i mysbyxor. Inte för att jag tycker att det är äckligt eller så, jag tycker bara inte att det är bekvämt att ha det bland folk. Det har jag dock struntat i sen i onsdags. Jag har kutat runt överallt i myxbyxor, sport-bh och linne, haha.
För övrigt lär det nog bli en hel del mysbyxande den närmaste tiden. Mamma har nämligen krympt mina enda jeans i tvättmaskinen. Suuuuveränt. De var visserligen ganska utnötta, men det var i alla fall jeans jag fick på mig.

Nu sitter jag i alla fall och pluggar samhäll, och efter det ska jag jobba svenska. Kul!
Skönt i alla fall att det är dåligt väder, så att det känns okej att sitta inne och plugga. Jag är faktiskt riktigt glad över att det är sånt här väder. Det är skönt. Saknar dock åska, jag har längtat efter den i veckor! Jag minns åskvädret som var för några år sedan, när vi hade åkt runt Siljan typ hela dagen. När vi var på väg hem och var någonstans vid Öje började världens åskväder som pågick i flera timmar. Jag vill ha ett sådant igen!

Nä, nu ska jag plugga klart, och sedan tänker jag laga fiskbullar! Mums!
Tjillevippen.

När sommarlovet är som bäst

Idag är det torsdag. På fredag ska svenskan och samhällen vara inne. Imorgon alltså, och jag har i princip allt kvar.
Och inte kommer jag någonjävlastans med det heller. Bajs.
Det skulle nämligen sitta väldigt fint med ett MVG i svenska och samhäll. Då skulle jag faktiskt vara riktigt nöjd med mina betyg. Riktigt jävla nöjd.
För övrigt fick jag VG i spanska, istället för G som han sa. Galet glad!

Sommarlov, typ

Wie!
Igår hade jag skolavslutning, galet skönt! Dock är jag inte riktigt klar med skolan än. Betygen sätts inte förrän på måndag, och jag har en uppgift i svenska och en uppgift i samhäll kvar att göra. Jag ska lämna in dem på fredag, vilket innebär att jag får lov typ nästa vecka. Det är i alla fall inte förrän nästa vecka jag kan slappna av.
De senaste dagarna har jag inte gjort mycket. Lånade en del böcker på biblioteket i lördags, mest sånna som ajg redan har läst. Men ja, det resulterade såklart i att jag har läst en del. Jag läste Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket i lördags och på söndagen läste jag När du blundar tittar jag som är skriven av samma författare. I måndags började jag läsa Om jag inte hade sett honom som är skriven av Kevin Brooks. Jag läste den för fyra-fem år sedan ungefär, och jag kom ihåg att jag älskade boken, men jag kom inte alls ihåg vad den handlade om. Jag läste ut den imorse, och om sanningen ska fram så har jag inte en aning om varför jag älskade den. Den var väl rätt bra och så, men jag förstår inte varför jag tyckte att den var så galet bra. Det måste ha varit namnet och framsidan som gjorde det.
Och när vi ändå snackar böcker kan jag nämna att pappa beställde Salems album Astronaut igår. Han hörde låten Roxy på radion och sa att vi skulle åka och köpa skivan, haha. Han vill nämligen ha nya i taxin. Dock fanns inte skivan på OK, så vi beställde den på cdon sen. Det gjorde mig glad. Jag tänker definitvit lägga beslag på den skivan, så fort pappa har en ny så att han inte märker det. Vad hade då detta med böcker att göra? Jo, eftersom skivan kostade 99 och jag inte kan få fraktfritt under 100 kronor, så beställde jag Där regnbågen slutar som är skriven av Cecelia Ahern. Den verkar bra. Jag hoppas att den är det.
Det visar sig imorgon, då jag får den.

Om jag har otur börjar jag bli sjuk också. Suveränt.
Och jag längtar efter åska!


Astigmatism

Kul liv jag har. Jag har googlat brytningsfel i en halvtimme.
Nu ska jag fan sova.

Helgen som jag minns den

Okej, nu ska jag berätta lite om helgen, men det kommer att bli ganska värdelöst eftersom jag knappt kommer ihåg någonting längre.
Men jaja, det var i alla fall marknad här förra helgen så jag, Cathrin och Camilla drog ner dit direkt efter skolan typ. Ja, vi knallade runt där ett tag, men hittade ingenting särskilt. Det enda jag ville ha var typ.. Strumpor.
Efter ett tag gick Camilla med Anna, så jag och Cathrin blev själva. Men det var inte så länge, för sedan hittade vi Anton och lite fler folk. Vi hängde med dem ett tag, och efter en timme eller så drog jag och Anton hem till honom eftersom han hävdade att han behövde städa inför helgen med finbesök. Det blev ingen städning dock, vet inte varför, och sedan drog vi ner på Hemköp för han skulle köpa grillgrejer till sig själv, Petter och Frida.
Efter det blev jag hämtad av pappa och jag drog hem en sväng men drog sedan tillbaka till Anton eftersom han hade lite av ett grillparty där, och då hade Petter och Frida också anlänt! Superkul att träffa dem, jag har inte sett Petter på år och dar typ. Och Frida hade jag inte träffat alls, så det var superkul.
Efter ett tag blev det rätt myggigt, så vi gick in. Jag och Sebastian spelade mest kort, och ibland var någon annan med. Cathrin, Petter och Frida var med på alla omgångar av Sjuan tror jag, och jag var sämst haha.
Sofia satt och fipplade med någon grej som Anton hävdade att var omöjlig att lösa, och han lovade ut sitt liv till den som klarade den. Det var inte särskilt smart gjort, eftersom Sofia lyckades till slut. Anton blev rätt paff.
Sammanfattningsvis var det en mycket trevlig helg, och jag åkte hem typ 01.30 eller så.

På lördagen hängde jag nere på marknaden med Ida hela dagen, och dog av värmeslag. Jag hade t-shirt och uppvikta jeans, och jag trodde verkligen att jag skulle dö, så vi drog hem till Ida så jag fick låna ett par shorts.
Det var första gången jag visade mina ben offentligt på typ, massor av år. Badbyxor räknas inte, för de är så långa. Shortsen jag lånade av Ida var definitivt inte långa. Men jag tänkte att det var ju så mycket folk nere på marknaden, och det fanns faktiskt folk som såg värre ut än jag, så då måste jag fan få ha shorts på mig.
Blev ingenting köpt vad jag minns, förutom typ remmar och strumpor kanske. Men det kan ha varit på söndagen, men det var inte så noga.
På kvällen drog jag i alla fall till Ida och så satt vi där, jag, Ida och Sandra och hade supertrevligt ett bra tag innan det kom mer folk. Det skulle nämligen vara lite av en förfest, haha, men det kändes inte riktigt så när vi bara var tre pers där. När de andra kom blev det dock lite mer fart. Och jag var typ fullast av alla trots att jag inte hade druckit någonting. Lustigt hur jag alltid påverkas av allas fylla, det var samma sak på avslutningen i nian typ.
Vid elvatiden drog vi ner på byn, och det sög verkligen. Då hade alla blivit lite för fulla, och jag var plötsligt helt opepp igen. Jag hittade Mathilda och Martin efter ett tag och hängde med dem resten av natten typ. Och sista timmen eller så var Anton och Sofia med också. Jag drog hem vid halv tre ungefär.

På söndagen drog jag ner på marknaden med Ida, men hängde med Sandra och Natalie när hon drog hem. Och jag hade shorts hela den dagen också! Och linne!
Vi hade mycket trevligt måste jag säga, och det var super att hänga med Sandra igen! Hon gjorde min helg lite grann måste jag säga. Jag måste definitivt till Ludvika i sommar och hälsa på!
Men ja, vi gick runt där typ hela dagen och gjorde inte särskilt mycket. Men det var härligt. Ja, fram till det att jag kom hem och insåg att mina axlar sved redigt jävla mycket. De var väldigt röda, vilket inte är så konstigt med tanke på att det hade varit upp mot 40 grader, både lördagen och söndagen, och på söndagen hade jag varit ute i fem timmar. I linne.
Är huvudet dumt får kroppen lida, antar jag.
Nu har det tack och lov gått ner rätt mycket, och det är typ mer brunt än rött i alla fall, skönt! Men benen är ju i princip lika vita som i vintras.. Jag fattar inte varför, när jag var lite blev jag alltid superbrun, även på benen.
Jag får måla om dem helt enkelt.

Så, nu är det här mycket sluddrigt, men jag har i alla fall berättat om helgen.
Och nu ska jag fortsätta panika över min samhällskunskap. Och resten av mitt liv typ, godnatt.

Panic and nausea

Jag vet att jag inte har skrivit på 6 dagar, och jag lovar att jag ska berätta om helgen.
Men inte just nu, för jag mår så illa att jag dör.

RSS 2.0