Så typiskt mig

Nu har jag precis kommit hem från Hemköp. Ja, det var en upplevelse.
När vi kom dit var vi tvungna att stå och vänta påa att pantgrejen skulle funka igen. Han som försökte fixa det där tappade självfallet någonting på golvet så det small hur högt som helst och jag fick en hjärtattack typ. Någon minut senare sprang en gubbe in genom entrén med en vagn och höll på att köra omkull mig. Hjärtattack igen.
När pantautomaten funkade igen och vi hade pantat och handlat klart och allt det där stod vi alltså vid kassan. Jag tänkte att jag skulle fråga mamma lite diskret ifall hon eller jag skulle betala citronen, men tror ni jag var diskret eller? Nej, min röst höjde sig lite mer än förväntat så där stod jag och skrek "Men hallå!!!" typ. Jättevackert. Jag fick en skrattattack eftersom det lät så otroligt dumt och jag såg hur den sommaranställde (?) Christoffer Hiding-lookaliken höll sig för skratt. Snäll som han var log han bara lite smått men tänkte antagligen att jag var aningen mer korkad än de flesta, jag menar, jag är inte helt säker på att han hörde att jag skrek (men å andra sidan, vem kunde undgå det?) och i så fall fattade han med all sannolikhet inte alls varför jag dog av skratt.
Jag gör alltid någonting sådant när det är någon ny i kassan. Typiskt mig.

Nu hade jag tänkt springa ner och typ.. Göra någonting. Eller så väntar jag med det till någon trevlig film börjar.
På återseende.


I made it again

Jag fixade en promenad idag med utan alltför många om och men från min sida, och det är inte illa. Det blev ungefär en timme idag med.
Det var lite sämre väder idag än i förrgår vilket var bra för mig eftersom jag inte mötte någon alls på hela promenaden. Härligt! Jag har nämligen någon sorts patetisk skräck över att möta människor som jag känner igen och tvingas prata. Helt sjukt, jag vet.
Så den som sa att jag var mest sociala människan han kände hade alltså inte speciellt sociala bekantskaper.
Fast å andra sidan kan jag vara ganska social också när jag känner för det, men det hör inte hit.

Nu är jag dunderhungrig och ska springa ner och äta, tjing!

Så otroligt bra låt!

Låten gjordes 2006 tror jag och jag har verkligen älskat den sen jag hörde den första gången, den är helt underbar!
Jag grinar fortfarande när jag lyssnar på den.



Varför det blev den här videon och inte den riktiga var för att jag inte fick tag på någon annan.

Jag vet exakt vad jag ska göra!

Nu har jag bestämt vad jag ska göra med mitt liv! Well, en del av mitt liv i alla fall.
Jag ska skaffa ett väldigt bra jobb, bra betalt och bra arbetstider alltså, och sen ska jag köpa ingrediense för halva min lön för att sedan sätta igång och laga mat!
Jag ska laga helt galna recept som kanske verkar typ.. Asäckliga och konstiga. De kan ju faktiskt vara goda?
För er som inte vet så älskar jag att laga mat. Jag tycker mer om att laga den än att äta den faktiskt (det behöver faktiskt inte innebära att allt jag lagar är äckligt).
Självfallet kommer jag att behöva en personlig tränare också, men det fixar ju jag lätt med min lön.

Vad säger ni, kommer ni förbi om kvällarna efter jobbet och smakar mina konstiga maträtter?

Dag 6 - Ja, fusk

Igår hann jag inte skriva någon matsedel eftersom pappa skulle sova. För er som inte vet står datorn i hallen utanför mammas och pappas rum.

Jag blev faktiskt förvånad över att jag inte dök över fler kolhydrater än jag faktiskt gjorde, den här dieten dödar mig verkligen. Det blev alltså lite för mycket kolhydrater igår, men jag får försöka gå långt idag istället.

Matsedel igår:

Frukost:
Fil med linfrön och två skinkrullar med brieost

Kommentar: Ja, helt okej.

Lunch:
Fläskfilegryta med extra creme fraiche

Kommentar: Hur gott som helst! Tyvärr fuskade jag lite och tog typ en matsked ris, och jag kan ju inte säga annat än att det blev ännu godare då.

Middag:
En hamburgare med vitlöksdressing

Kommentar: Ja, hamburgaren smakade inte så mycket och jag fick antagligen i mig för lite fett. Förutom det var väl allt prima.

Till filmen:
Två skinkrullar med brieost

Ingen kommentar.

Ja, så bra var jag igår. Nu har jag ingen lust att säga så mycket mer.


Läsning hela sommaren

Ojdå. Om en kvart ska jag sitta framför tvn och titta på Kommisarie Morse (tror jag?) och jag har inte hunnit äta än. Ajdå, jag som inte skulle äta efter klockan sex. Jag får skylla på att jag var hos mormor.

Jag lånade förresten några böcker av mormor; Törnfåglarna på typ 700 sidor och någon kärleksrom,an som jag inte minns vad hette, men den var på typ 930 sidor i alla fall. Jag har alltså lite att göra i sommar. Ja, när jag inte kommer att vara upptagen med min, mammas och pappas idé förstås.
Nu ska jag springa och äta. Matsedel kommer senare.

Riset lockar

Idag, mina vänner, har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att fuska.
Den här dieten är så sjukt vidrig och jag är oerhört tveksam till dessa två veckor. Det är cirka en vecka kvar, och jag tror att jag dör. Jag fixar nog inte en hel vecka till.
Usch.

Idag har jag, mamma och pappa komponerat ihop en liten ide (det funkar inte att göra någon flörp på e:et) som förhoppningsvis kommer att ge mig lite pengar. Underbart! Ganska bra ide (som sagt) faktiskt. Jag tänker dock inte avslöja någonting än.

Nu ska jag springa ner och fixa iordning mig innan vi drar till mormor, tjing!

Dag 5 - För lite fett?

Ja, jag vet inte riktigt hur det går med den här dieten. Jag tror att jag äter för lite fett faktiskt och för mycket protein. Usch, jag tycker inte om fett, det här är nog ingen diet för mig.
Man ska ju egentligen äta allt fett på köttet (äckligt, huh?) och sådant, men jag fixar verkligen inte det.
Jag ska sluta med den här dieten så fort jag har gått ner. Ganska korkat egentligen med tanke på att jag självfallet kommer att gå upp igen då, men det är därför jag ska gå ner lite mer än jag behöver.

Maten idag:

Frukost:
Bacon och ägg.


Kommentar: Mycket godare än sist eftersom jag väntade lite mellan baconet och ägget. Fortfarande ingen favorit dock.

Lunch:
Dressing och lite sallad.


Kommentar: Ja, egentligen skulle jag ju äta burkskinka också, men den var inte god alls, så jag skippade den och åt dressing istället.

Middag:
Kycklingkebab med sallad och vitlöksdressing
.

Kommentar: Mumma! Jättegott faktiskt och väldigt lite kolhydrater. Underbart!

Ja, det blev inga långa kommentarer idag, men jag hade inte speciellt mycket att säga.

Trots att jag formodligen äter för mycket protein går jag faktiskt ner. Tyvärr plockas fettet bort lite varstans och inte så mycket på magen, men det syns i ansiktet lite och på ryggen, och det är ju bra det med. Det är väldigt bra faktiskt.

Orkar inte skriva mycket mer om maten nu, ni får höra mer imorgon istället.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det

Förresten! Ni 9Aare som inte riktigt uppfattade vilken låt Cissi sa att ni skulle lyssna på;
Markus Krunegård - Ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

Här har ni en liten video med låten. Ljudet är dock oerhört kasst, men låten är jävligt bra.


Jag fixade det!

Yes! Det blev en promenad till slut! Jag tog den långa rundan så det tog cirka en timme.
Tyvärr hade jag pälskläder (skoltröjan och skolbyxorna, och de är inte gjorda i det tunnaste materialet direkt) på mig vilket definitivt inte var en av mina bästa idéer eftersom det var väldigt varmt.
Såg några snygga killar vid Folkhögskolan också (fotbollcup pågår), jag skulle gissa på att de var tränare allihop. Självfallet knallade jag runt där som ett spöke eftersom sminket från igår inte var borttvättad och det hade börjat dra sig ner mot mina kinder. Lyckat.
Jag har förresten slutat lyssna på musik när jag är ute och går. Jag går runt och tänker istället, på typ Stockholm och diverse killar som någon gång funnits på ett eller annat sätt i mitt liv. Varför jag bara tänker på killar och inte på tjejer? Ja, för att killarna har varit mer mystiska och konstiga.

Nu ska jag springa härifrån och ut på balkongen innan solen försvinner, tjing!

Galen idé gick inte igenom

Oj vilken bra tidsuppfattning jag har, jag trodde klockan var typ 19.
Har som förväntat inte blivit någon promenad än, men jag ska verkligen försöka dra mig ut.

Nina ringde vid 15-tiden med det galna förslaget att dra till Vansbro för att köpa chokladbollar och typ någonting på Karamellfolket. Efter ungefär tio minuters tänkade avstod jag eftersom resan skulle gå på 100 spänn (om man avrundar uppåt lite) och jag kan inte köpa någonting där ändå. Jag tänkte att vi kanske kan ta det lite senare, någon gång när vi båda kan handla, haha.

Hilarie Burton och Keri Russell

   





Världens vackraste människor.

Jag är hos dig igen

Kvällen slutade med lite Good Charlotte innan jag somnade. Det var trevligt faktiskt, jag har inte lyssnat på dem på ett tag.

Förresten, har jag berättat att jag råkade hitta Josefins blogg i typ förrgår? Har inte pratat med henne på hur länge som helst ungefär och sen hamnade jag på hennes blogg av en slump. Det var lite kul faktiskt.

Ja, den här dagen blir väl ungefär lika meningslös som alla andra dagar eftersom jag skyller allting på vädret. Jag får väl fortsätta att hoppas på att jag tar mig en promenad, men jag gissar på att jag kommer att skylla på regnet.
Fy fan, jag måste sluta skylla allting på allting och börja ta tag i saker istället.


Dag 4 - Fusk, alldeles för mycket fusk

Ja, har försökt att inte tänka så mycket på maten idag eftersom jag överväger att svälta mig själv istället för att hålla på med den här dumma dieten. Jag hatar den verkligen eftersom maten är avskyvärd! Om du sitter på något smarrigt fett recept får du, eller rättare sagt bör du, höra av dig snarast! Tack!

Matsedeln idag:

Frukost:
Some kind of tonfisksoppa eller någonting med crème fraichegrejerna typ.

Kommentar: Ganska vidrigt, så det tog ett tag att äta upp. Ja, det var väl det jag hade att säga.

Lunch:
Tacogratäng med lite grönsaker och extra crème fraiche-ostgrej

Kommentar: Det bästa jag ätit på länge! Helt underbart faktiskt. Fuskade tyvärr lite och tog tre tacochips. Men gott var det!

Middag:
Hallon och två bitar mörk choklad

Kommentar: Ja, någon middag har jag faktiskt inte ätit men det där åt jag till filmen. Väldigt mycket fusk eftersom jag inte tänkt ge mig på frukt/bär eller mörk choklad (som jag faktiskt får äta väldigt lite av) förrän jag gått ner en del, men jag skyller på att det är fredag. Faktiskt.

That's that.

Nu hinner jag inte säga så mycket mer eftersom pappa ska sova som sagt, så jag springer ner och tar lite te med smak av champagne och fläder typ.
Godnatt, och glöm inte att ge mig recept!

Hallon och film är ju inte helt fel

Har precis cyklat hem i det ösande regnet från Nina!
Hade jättetrevligt där och Smekmånaden var en jättebra film faktiskt! Jag gillar förutsägbara tjejfilmer, haha. Ashton var typ, jordens gulligaste och det gjorde ju inte filmen sämre.

Hos Nina insåg jag också hur fullkomligt korkad jag är, jag menar, vad fan sysslar jag med egentligen? A long time ago we used to be friends typ. Gud, verkligen oerhört korkad och dum.
Tyvärr kan jag inte hjälpa det.

Kan inte skriva mycket mer nu eftersom pappa ska sova, men jag drar dagen lite kort i dietform i nästan inlägg.

Just married

Nu sitter jag hos Nina och det är reklam på TV3. Filmen är faktiskt jättebra, och Ashton är hur gullig som helst! Jag blir helt förälskad. 
Jag hittade till och med någonting i affären som jag kunde äta, hallon och en ramlösa. Inte illa.

Städning och gamla vykort

Ja, sommarsolen som faktiskt var på himlen en sväng höll ju inte i sig direkt, regnet tog vid istället. Ja, uttråkad som jag var drog jag igång att städa mitt rum. Det var i och för sig inte speciellt ansträngande eftersom jag faktiskt varit ganska bra på att hålla det fint den senaste tiden. Tyvärr låg det ju massa kläder på golvet, men det blir det nog ändring på eftersom jag och mamma fick upp några krokar på min vägg igår.
Hittade ett vykort i en låda när jag städade också. Det var ett namnsdagskort till R som jag tydligen inte hade skickat. Inte speciellt förvånande egentligen eftersom jag är sjukt dålig på att skicka iväg brev och grejer, även om det tagit mig timmar att skriva det. Kortet var väldigt fint i alla fall, och jag skrev rätt snyggt på den tiden.

Det blev ingen film igår, men ikväll blir det med all säkerhet en film eftersom fredagskvällar är väldigt tråkiga. Konstigt nog är det den bästa tiden under veckan också. Men det blir kanske Smekmånaden som går på TV3. Eller någon annan film.  Äh, vi får se, det blir väl någonting i slutändan i alla fall.

Nu ska jag sluta skriva meningslösa grejer, tjing!

Sänka studiebidraget?

För ett tag sedan läste jag några bidrag ur expressens kröniketävling, och ett av dem gjorde mig arg. Riktigt arg.
Personen menar att studiebidraget ska sänkas eftersom ungdomar är giriga och köper märkeskläder för hela studiebidraget. Fel!
Hon menar också att man alltid har lite pengar kvar bara man tänker lite. Även det, fel!
Jag skulle gissa på att hon själv bor hemma hos föräldrarna och varken betalar mat eller hyra, kanske får hon även lite pengar av sina föräldrar, och har därför ingen förståelse för alla de elever som faktiskt flyttar till annan ort för att studera.
I höst kommer jag att ha cirka 2600 kronor (studiebidraget och inackorderingstillägg) och hyran jag ska betala ligger på 3000. Inga märkeskläder till mig alltså.
Eftersom studiebidraget nu ska gå till studierelaterat material så tippar jag på att hon skulle tycka att pengarna inte alls ska gå till hyran. Men vet du vad? Om jag inte betalar hyran kan jag inte gå till skolan över huvudtaget. Så det så.
Visst kan man skaffa sig ett arbete och jobba några timmar i veckan, det tycker jag med, men varför i helvete sänka studiebidraget?
Om du nu lider så väldigt av att ha lite pengar kvar i slutet av månaden kan du väl skänka de slantarna någonstans. Kanske till bättre skolmat och skolhälsovård som hon verkar tycka fungerar så fantastiskt dåligt i Sverige?
Var glad för de extra hundralapparna.

Nej, rösta på Fridah istället (om det fortfarande går att rösta?)!


Sommar kanske?

Godmorgon!

Idag hoppas jag på jättevarmt och soligt väder så att jag och Nina kan dra oss till bryggan! Så underbart! Men ja, vi får väl se hur det blir med det, vädret är ju inte speciellt förutsägbart.
Blir det inte bryggan ska jag åtminstone försöka ta någon promenad, förhoppningsvis längre än igår.

Idag blir det riktig mat förresten! Och ändå utan kolhydrater, inte illa. Jag har verkligen börjat tröttna på maten och ändå är det här bara fjärde dagen.
Matsedeln får ni som vanligt se ikväll.


Jag gillar den här reklamen



Words are very unnecessary, they can only do harm.

Juno kanske?

Det blev en liten promenad med mamma. Dock väldigt kort, det tog bara sisådär 20 minuter att gå. Men det var ganska bra faktiskt eftersom min hals fortfarande krånglar lite.

Idag är jag väldigt glad faktiskt, 23 unika besökare! Det är 5 stycken mer än igår, det är inte illa.
Jag är även glad över att jag inte behöver äta någon mer mat idag.

Jag funderar på att plocka upp dvdn till mitt rum och titta på Juno för sjuttioelfte gången, men jag vet inte. Någon annan film kanske? Äh, det visar sig.

Godnatt.

Dag 3 - Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga

Ja, då har jag alltså klarat tre dagar med den här smått vidriga dieten. Det innebär att jag har fixat det längre tid i år än förra året, och det är ju bra. Enda anledning till det är att jag faktiskt måstemåstemåste gå ner i vikt nu, och jag ganska mycket mer motiverad nu än förra året.

Idag har jag ätit ganska dåligt faktiskt, och det är inte bra. Men det kanske framgick.

Ni får matsedeln på en gång:

Frukost:
Fil med linfrön och äggröra med crème fraiche, crème bonjour och kryddor.

Kommentar: Ja, det här var ju.. Sämre än igår i alla fall. Filen var fortfarande helt okej men det blev verkligen för mycket med äggröran, så jag slängde mer än hälften. Det är ju inte bra eftersom jag ska äta så mycket fett som möjligt typ.

Lunch:
Kött med café de paris-smör och en bit brieost.

Kommentar: Väldigt gott faktiskt, och jag blev ganska stolt över att jag lyckades göra eget café de paris-smör (det var i och för sig inte speciellt komplicerat). Sen blev det kanske lite för mycket kött mot mängden fett, inte bra.

Middag:
Hemgjord hamburgare med café de paris-smör och crème fraiche.

Kommentar:
Ja, precis som under lunchen blev det för mycket protein. Crème fraichen ville jag helst inte äta till själva hamburgaren, och det var ju inte speciellt gott att bara äta crème fraiche, därför blev det inte speciellt mycket fett nu heller.

Ja, jag har uppenbarligen misskött mig lite smått idag, men jag har åtminstone inte ätit någonting annat än det här, och det är jag riktigt stolt över. Jag har inte ätit någonting alls förutom frukost, lunch och middag någon av de här tre dagarna. Fast det beror kanske på att jag inte får äta någonting. 

Det känns alltså väldigt segt det här, och tanken på att jag måste hålla det här äckligt strikt i två veckor får mig att vilja spy. Men jag ska fixa det i år! Jag ska! Det känns i och för sig ganska omöjligt att jag någonsin skulle kunna se ut som jag vill, men ganska många verkar faktiskt tro på mig, och jag kan ju inte göra dem besvikna?
Men jag skulle förmodligen bli mest besviken. Och det får definitivt inte hända, inte nu.

Nog om alla klagomål, nu ska jag faktiskt berätta någonting bra.
Sen första dagen (tisdagen alltså) har jag minskat 4 centimeter och gått ner 1,5 kg! Det känns bra faktiskt. Väldigt bra.
Nu är det bara 16 cm kvar ungefär..

Oh no

Fortfarande ingen promenad. Suck.
Jag ska försöka pallra mig iväg ikväll.

Massa skumma saker händer och jag slöar bort hela dagarna. Fy fan för mig.

Oh happy day

Dagen har börjat väldigt bra förutom maten. Jag är sams med både David (kan bero på att han blivit sjuk) och Lucas. Inte illa faktiskt.
Ska gå ut och gå en sväng hade jag tänkt, jag vet dock inte riktigt när. Jag måste först ta upp maten från frysen och börja lite med fettsåsen skulle jag tro.

Förresten, igår var antalet unika besökare 18 stycken! Trevligt, trevligt.

Gratulationer till Sandra också! Jag hälsar på dig sen i Ludvika så får du visa den omtalade kinaresturangen.

Dag 2 - Nja

Ja, idag har jag inte känt mig så väldigt inne på det här. Jag blir otroligt illamående av allt fett och jag blir sjukligt sugen på ris och godis. Jag är antagligen en av de som får ett otroligt sötsug i början. Jag hoppas verkligen att det går över snart.

I boken står det förresten att de första dagarna kan man gå ner jättemycket eftersom man gör sig av med vatten som man inte behöver när man inte äter kolhydrater. 0,5 kg per dag kan man gå ner faktiskt, och sen igår har jag gått ner 1 kg. Det är skönt att det händer någonting på en gång, i alla fall när maten inte är så jättedragande.
När vi köpt lite mer crème fraiche kommer jag definitivt köra mer på det än smör, ost och grädde.

Maten idag:

Frukost:
Fil med krossade linfrön och äggröra med crème fraiche.

Kommentar: Helt klart det godaste under dagen. Fil och linfrön har jag alltid gillat, men äggröra brukar jag inte gilla speciellt mycket på morgonen. Den här blev dock väldigt god.

Lunch:
Tonfiskröra, bestående av crème fraiche, crème bonjour cheddar och lite tomatsås som mamma hade på pizzan, och lite sallad.

Kommentar: När jag tänker efter var faktiskt inte det här heller speciellt tokigt. Crème fraiche smakar inte lika mycket fett som mycket annan fetrik mat, och det gör mig glad. Crème bonjour med cheddarsmak är inte heller speciellt tokigt faktiskt.

Middag:
Gratinerad broccoli indränkt i smält smör och ost.

Kommentar: Ja, det här låter ju kanske inte så gott, och jag måste säga att det var det verkligen inte heller. Smakade alldeles för mycket fett, så nu sitter jag här och mår illa.

Där fick ni dagens matsedel alltså.

Om ni bara visste hur många gånger idag som jag verkligen tänkt lägga av. Tur nog så har jag inte gjort det, jag måste fixa det den här gången. Om jag går ner 12-13 kg innebär det att jag väger cirka 47-48 och det är det jag siktar på med just den här dieten eftersom jag kommer att vilja lägga till fullkornsris senare. Om jag har gått ner 2-3 kg mer än jag egentligen behöver så gör det alltså inte speciellt mycket om jag går upp när jag lägger till lite kolhydrater.
Smart om du frågar mig.

Det var väl ungefär alla tankar om dieten idag.
Ni får hålla tummarna för att ännu ett kilo är borta imorgon!

Stockholm

Just nu vill jag definitivt inte alls till Stockholm.
Ja, jag är konstig och jag vill egentligen dit, men.. Ja, jag vet inte.

Gymnasiet

Jag är så jävla nervös! Jag borde komma in på skolan, men jag är livrädd att jag inte gör det.
Men å andra sidan har jag väl i och för sig inte pengar att flytta ändå, men jag måste!
Jag dör!

Oh Lord

Ni som inte känner mig har kanske inte en aning om hur jag ser ut, och kanske sitter ni och gissar hur tjock jag egentligen är.
Ni kommer inte att behöva gissa längre, för jag ska göra någonting så otroligt pinabelt nu.
Jag tänker lägga in två bilder på hur jag ser ut.
Det här är nog bland det värsta jag någonsin har gjort.








Hemskt. Oerhört hemskt. Men nu vet ni i alla fall.


Vikt nu: 60 - 61 kg
Mått nu: 95 cm

Målvikt: 50 kg
Målmått: 75 cm

BH-storlek nu: 85E
BH-storlek sen: Ingen aning, men mindre. Mycket mindre.


Dag 1 - Helt okej

Jag har nu klarat en dag med fetmatsdieten. Det känns bra än så länge, men som sagt, det är en dag jag har klarat.

Maten idag:

Frukost:
Bacon och ett ägg med majonnäs.

Lunch:
Fiskbullar och broccoli (fiskbullar är kanske inte fettmaten nummer ett, och inte speciellt gott tillsammans med broccoli, men det var bättre än korv och makaroner i alla fall)

Middag:
Kycklingsallad med smält smör.


Det är fakiskt det enda jag har ätit idag (halstabletterna räknas inte!), och det är inte illa eftersom jag alltid gör det sämsta som går att göra - jag småäter. Men, det gick alltså bra idag.
All mat låter kanske äcklig, men den är helt okej och jag vill verkligen gå ner i vikt.
Dieten funkade för pappa förra sommaren, 15 kilo på två veckor är inte illa (man går ner mest de två första veckorna).

Nu ska jag fortsätta läsa boken som tydligen hette Ät fet mat - bli frisk och smal. Har läst lite mer än hälften idag och jag planerar att läsa ut den ikväll.
Godnatt!


Allsång i vardagsrummet

Allsång på Skansen är inte dumt faktiskt.
Jag älskar Evert Taube och väldigt många av allsångslåtarna är av just honom, så det gör ju ingenting.
Att de har Håkan och Miss Li som gäster är ju inte heller någon nackdel.

One

Idag har jag faktiskt gjort någonting.
Drog först till sjukstugan med Sandra eftersom jag skulle boka tid. Efter det gick vi ner på byn en sväng för att köpa broccoli, bacon, fil och müsli. Vi släppte av grejerna på mammas jobb innan vi drog hem till Sandra.
Väl där satt vi i typ två timmar och snackade. Det var trevligt.

14.50 ungefär for jag och mamma till sjukstugan eftersom jag hade tid kl. 15.00, men vi var inte där speciellt länge.
Det var tydligen inget större fel på min hals och det kommer troligen att gå över, så jag får väl hoppas på det. Hon sa åt mig att äta alvedon, och det går ju bra eftersom vi inte har någon.
Jag var bara tvungen att klaga lite till.

Just nu känner jag för att göra ingenting alls, men jag ska nog läsa lite i pappas bok Ät fet mat - bli smal. Jag testade den dietgrejen förra året en sväng men jag gjorde väl inte så jättestor grej av det så det gick ju som det gick. Igår bestämde jag mig för att testa en gång till. Jag ska fixa det den här gången. Jag menar, de få dagar jag testade förra året gick jag faktiskt ner lite.
För er som läser Blondinbellas blogg kan jag meddela att jag inte fick idén därifrån eftersom jag tänkt testa dieten igen ganska länge, men jag blev väldigt peppad av hennes inlägg. Att hennes bröst blev mindre blev jag rejält peppad av.
Tyvärr måste jag äta fet mat som typ ägg och bacon till frukost, och det blir ganska mycket eftersom jag egentligen hatar frukost, men jag hoppas att jag fixar dieten ett tag i alla fall den här gången.
Håll tummarna! Pepp mottages gärna.

Olidligt spännande

Jag måste fixa det. Jag måstemåstemåste. Jag kan inte skjuta upp det längre och jag kan defenitivt inte låta bli helt.
Och nej, jag snackar inte om sjukstugan.

Nyp i örat

Ämmy är snäll, och det gör mig glad. Jag är ledsen ibland.

Del 3

Varning för känsliga läsare!

Jag har bävat för det här i månader nu, ungefär sen min hals började krångla lite i typ april. Imorgon måste jag göra mig beredd på ett besök till sjukstugan. Jag hatar sjukstugan när jag har ont i halsen, för jag hatar den där glasspinnen som de stoppar ner alldeles för långt. Hade det inte varit för den hade jag nog gått dit redan när allt började.
Mamma ringde apoteket idag eftersom pappa fick för sig att jag hade fått någon slags svampgrej på tungan av halsinfektionen (eller vad det nu är för mystiskt) och jag ville självfallet ha någonting mot det. När mamma förklarat allt om min hals och grejer så sa tanten att hon tyckte att det lät som halsfluss och att jag skulle ringa sjukstugan imorgon.
Suck, nu måste jag. Men det är kanske lika bra.

Dagen blev väl ungefär som planerat, jag hängde med mamma och jobbet och köpte glass. Glassen hjälpte faktiskt. I sisådär fem minuter.
Strepsils stod ju också på inköpslistan, och jag tror faktiskt att mamma till slut förstod att jag ville ha jordgubb.

Jag funderar nästan på att gå och lägga mig, men jag hänger nog vid datorn ett tag till.


Klagovisor, del 2

Igår somnade jag vid 23.45 ungefär. Klockan tre vaknade jag och kunde inte somna om, så när pappa gick ner en halvtimme senare hängde jag på. Jag la mig i soffan för att försöka sova där, men jag och pappa började prata om drömmar och ont i halsen istället. Det var trevligt. Klockan fyra åkte pappa eftersom han hade en körning, så jag försökte sova igen, men det gick inte. Jag började tänka på den störda drömmen jag hade inatt, och då ville jag helst inte somna om alls, så jag gick ut insvept i mitt täcke. Kallt. Jag gick in efter tre mintuer.
Tids nog försvann jag och vaknade 06.45 när mamma gick ner, jag skulle gissa på att jag kanske sovit en timme då. Mamma var snäll och kokade vatten till mig och gjorde en smörgås, men jag kunde knappt varken äta eller dricka eftersom det känns som ett stort öppet sår i halsen.
När mamma tittade på tv blev jag oerhört uttråkad, så jag halvsov. Febern var borta tror jag när jag vaknade, så jag tog en dusch. Nu sitter jag alltså här.

Förresten, den störda drömmen jag hade handlade om massa bloggare.
Innan jag somnade igår så började jag fundera på om inte Blondinbella och Kissie är hemliga samarbetspartners, självfallet spårade det ur totalt när jag somnade och helt plötsligt hängde hela bloggsverige i lianer och ljög för varandra. A låtsades vara kompis med B som i sin tur låtsades vara kompis med C som lurade A eftersom D ljög för B osv. Jag måste nog säga att det nästan var en mardröm, de hängde faktiskt i lianer.
Nog om det.

Idag hade jag tänkt leta jobb, men på grund av min feber och förkylning blir det inte så. Jag följer antagligen med mamma på jobbet istället. Hon ska handla till jobbet, så jag tänkte passa på att köpa Strepsils och en glass, jag har hört att det ska vara bra för halsen. Tyvärr.

Jag gissar på att jag måste försöka äta frukost nu, tjing.

Milk-oh, I like it

Klagovisorna är inte slut.

Just nu skulle jag kunna spy över tangntbordet, men jag överväger att inte göra det. Jag mår verkligen otroligt illa och min hals är totalt jävla trasig. Jag kan knappt svälja över huvudtaget. Korkad som jag var tänkte jag att jag kanske borde dricka någonting kallt, och vet ni vad jag valde? Mjölk! Hur korkat är inte det på en skala? Jag menar, mjölk är the number 1 slembildande in the world. Korkat som sagt.

Kvällen spenderade jag framför filmen Little black books. Den var inte speciellt bra, tyvärr.

Förresten! Idag var första dagen sen jag fick sommarlov som jag har slappat! Jag är visserligen fullt medveten om att jag inte gjort någonting vettigt en enda dag, och jag vet också att jag har slappat, men inte frivilligt.
Idag tillät jag mig själv att dega i sängen hela dagen och sedan läsa. Dock borde det inte händaa alltför ofta, jag slappar ju som sagt ändå, även om jag själv inte tillåtit det.

End of the klagovisor.

En sorts kärlek

Jag har läst En sorts kärlek av Ray Kluun sen klockan ett. Jag började på sidan 54 och är nu på sidan 291, det är alltså ungefär bara 60 sidor kvar. Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt, men jag kanske tycker att det är bra.
Jag gillar inte alla jämförelser han gör med fotboll.

Varför jag har varit slapp hela dagen och endast läst?
Tja, för att jag har asont i halsen och troligtvis feber och känner mig allmänt sjuk. Ungefär därför.
Jag skippade frukosten imorse.

Nog med klagovisor, tjingeling.

Ont

Vissa saker ger mig verkligen ont i magen. Det är mitt fel i och för sig, men jag får ändå ont i magen.

Ont i halsen har jag också, jag kan inte svälja.

Gårdagen

Datorn mår fortfarande väldigt dålig och tillät inte någon vistas framför den igår, tyvärr.

Cykelturen blev i alla fall av. Tyvärr tog vi nog lite för lång paus i Fors, det regnade ganska mycket när vi kom till Malung.
Men i övrigt gick det bra och någon dag får vi ta en promenad också.

Igår kväll såg jag, Nina, Sandra, Amanda och Natalie på Försoning. Den var faktiskt inte speciellt bra, men det kanske var på grund av mina höga förväntningar.
Efter filmen drog alla utom Amanda till Jonas. Det var trevligt, men Jonas och Tomas har dålig musiksmak.
Vid ettiden for vi hem och jag gick och la mig.


Värsta utflykten

Ändrade planer för idag!
14.30 ska jag träffa Ämmy för en cykeltur kallad Forsrundan! Askul!

En midsommarnattsdröm

Blommorna under kudden var förgäves. Jag drömde om tio killar och jag nös hela natten.
Ingen bra grej alltså.
Råkade släppa mina tre väskor på botten av en bassäng också (i drömmen alltså) så jag och Mika ringde Ax. Vi hoppades nämligen att han skulle dyka ner och få upp min mobiltelefon. Till slut fick jag min telefon.

Idag blir det en promenad, men jag vet inte riktigt när. Ja, det är väl det som händer skulle jag tro.

När jag inte drömmer massa konstigt (som jag gör på nätterna), då har jag mardrömma om att inte komma till Stockholm (på dagarna). Jag får panik och ångest och allt annat. Jag vill verkligen! Jag vet att jag inte känner någon och jag vet att det är stort och jag vet att det bor folk där som jag inte vill träffa, men jag älskar Stockholm och som sagt, det är stort. Kanske för litet, men ändå stort.

Jag dör

Ganska snart kommer jag att äta upp någon.
Jag vill veta om jag kommer in i Stockholm och jag vill veta om jag har råd! Jag dördördör.
Jag vill till Stockholm, inte till Leksand!

In your face

Since you been gone, I can breathe for the first time.
I'm so movin' on, yeah yeah.
Thanks to you, now I get what I want.

En månad och en dag. Det känns helt underbart!

Fest hos Sandra (8)

Nu är jag hemma igen. Det var trevligt, men jag fick otroligt ont i magen så jag åkte hem.
Jag åker kanske tillbaka, den som lever får se.
Bilder kommer sen i alla fall.

Retard

Har jag berättat att jag drömt om 9D varenda natt sen vi slutade? Nej, det har jag nog inte.
Men det har jag i alla fall gjort. Ganska störda drömmar och ibland är 9C med.
Inatt var vi någonstans där vi skulle sova, men då kom någon på att vi skulle ut och festa istället, så alla gick ut i sina pyjamasar. Jag och Sandra gick upp för en kulle och efter det vaknade jag upp på det där stället där jag skulle sova (jag vaknade i drömmen alltså). Jag kom inte ihåg någonting alls av festandet, och jag hade inte ens druckit någonting.
Ja, sen vaknade jag på riktigt.
Och natten till igår, då var tjejena i 9D och tjejerna i 9C i Stockholm. Vi var på Medborgarplatsen, men Söderhallarna låg på fel sida och mitt emellan Söderhallarna och någon annan byggnad låg Statsbiblioteket, så det blev ju lite fel. Fridah var med i den drömmen också. Hon hade precis fyllt 30 (men såg fortfarande ut som 15) och hade alla sina blogginlägg i overheadformat, så de visades på marken överallt på Stockholms gator.

Ja, jag är ganska störd.

Katchup

Min dator fungerar igen och det är jag glad över. Tyvärr är det den enda grejen jag är glad över också.

Udner de dagar jag inte har bloggat har det hänt en del. Jag har sovit till exempel. Och lagat mat. Och mamma körde på en katt.
På väg hem från mormor i förrgår, ungefär vid Utsjöskolan, sprang en katt över vägen som mamma inte hann uppfatta och sedan small det. Jag gallskrek och mamma blev rädd. Vi vände och hittade katten i ett dike, men den sprang iväg. Eftersom vi kört på den sprang vi runt bland gårdarna för att hitta ägaren. När vi väl hittade ägaren kunde vi inte hitta katten, så efter ungefär en halvtimme åkte vi hem.
Klockan 06.30 igår ringde ägaren och berättade att katten var tillbaka och att han skulle till veterinären med den och sedan ringa upp. Efter veterinärbesöket fick vi alltså veta att kattens bakben hade gått ur led, men det skulle lösa sig.
Katten överlevde alltså.

Samma kväll tittade jag även på fotboll, men det hade jag ju lika gärna kunnat låta bli. Sverige sög, speciellt Zlatan.

Idag är det alltså midsommarafton och vädret är som vanligt. Grått och livlöst (om man bortser från att det blåser).
Jag är pessimistisk som vanligt och allt känns ganska tråkigt eller irriterande.

Ikväll blir det nog grillning hos Sandra i alla fall, och det blir nog trevligt.

Nu ska jag fortsätta ta igen alla blogginlägg jag missat från diverse bloggare under dessa dagar.

ooo vad fint

Promenaden tog cirkus en timme, och det var bra. Jag blev förföljd av en häst.

Nu måste jag springa och laga mat innan mamma komem hem, tjingeling!

Time to love you

Jag har asont i magen. Jobbigt.

Jag ska strax gå ut och gå, måste ta upp kycklingen ur frysen först och städa lite på mitt rum.
Jag kan förresten inte logga in på msn eftersom virusmeddelanden poppar upp då.

Åhå!


Rädd

Igår kunde jag inte blogga alls på grund av alla virus. Fan. Jag kan egentligen inte nu heller, men jag gör det ändå.

I förrgår var jag alltså i Mora på ÖB, Ica maxi och Willys. Det var väldigt trevlioch jag blev helt kär i Ica Maxi.
Lyckades hitta lite grillbestick och tuggummi på ÖB, någonting mer blev det inte.
Förresten, på vägen dit så avslöjade Lucas varför pappa hade varit så sur. Det var tydligen för att jag bad pappa måla stolparna högst upp på morms altan typ. Yeah, right.

Igår hade jag ganska tråkigt och gick mest runt och åt (jävla Evelina). På kvällningen kom Nina förbi och vi gick till Lucas, Mattias och Hannes loppis för att köpa godis och spela lite pingis.
När vi kom hem därifrån fastnade vi framför Moulin Rouge. Filmen var till en början ganska konstig och hela filmen var ganska rörig, men mot slutet blev den fruktansvärt bra om du frågar mig. Men som sagt, den var rörig, så den får bara 3+ av 5. Ewan McGregor (som jag blev lite kär i) skulel faktiskt kunna höja betyget till en 4, men.. Okej, 4- blir betyget.

Idag är jag mest bara rädd. Klockan närmar sig augusti och jag vill veta vart jag ska gå. Jag är livrädd för att jag inte ska komma in i Stockholm, men jag är ännu mer rädd för att jag ska komma in och ändå inte ha några pengar. För det har jag verkligen inte.
Även om jag skulle komma till Stockholm skulle jag vara rädd. Jag menar, bo där utan att känna en människa knappt skulle vara ganska läskigt.
Nu ska jag sluta klaga.

Om ni råkar ha ett jobb över får ni mer än gärna lämna över det till mig.

Virusfan

Åhå, nu har jag varit i Mora. Trevligt, trevligt. Mer om det blir det dock imorgon eftersom surpappa ska sova och det poppar upp virus lite då och då som låter.

Godnatt.

What happens in Vegas

Just nu suger folk på att läsa min blogg, jag har nästan färre läsare än någonsin. Läs mer!

Hur som helst, så fort mamam kommer hem från jobbet drar vi till Mora. Trevligt, trevligt. Jag gissar på att det blir ÖB och Willys som vanligt. 
Pappa är förresten fortfarande sur. Det enda jag vet idag som jag inte visste igår är att han är sur på David av samma anledning. Yeeeah, riiight.

Igår spenderade jag kvällen med Nina ändå, vi tittade på What happens in Vegas. Den var ganska bra faktiskt.
Speciellt en scen.

Raincheck

Jag får nog sitta själv och titta på film ikväll, Ninas fiskespön krånglade.

Åhå!

Åhå, nu är jag hemma.

Redan på fredagen kände jag obehaget komma krypande. Jag gillar inte Yttermalung, har aldrig gjort det heller. Det är faktiskt synd att mormor bor just där.
Men i alla fall, vi satte oss ner i soffan och tittade på Americas Sweethearts. Den var lika okej nu som sist.
Ja, det var väl  i stort sätt det som hände under fredagen.

09.00 på lördagen blev jag väckt av mormor. Hon tyckte att jag skulle gå upp och äta frukost så att jag kunde börja städa någon gång. Jag gjorde som hon sa, och vid 15-tiden eller någonting var jag klar med städningen. Härligt!
Jag fick dock oerhört jätteont i magen under tiden, jag trodde som vanligt att jag skulle dö. Men, jag har alltid ansett att den bästa medicinen mot i princip allt är att sova, då är det förhppningsvis borta när man vaknar, så jag gick och la mig. Precis som jag trodde var allt det onda borta när jag vaknade, synd bara att det kom tillbaka så fort jag satte mig ner, men jag orkade inte bry mig längre så jag slängde mig ner i soffan. Efter otaliga tvprogram blev det faktiskt bättre och jag blev glad.

Resten av kvällen satt jag själv i mormors vardagsrum eftersom hon gick och la sig. Tittade på Kate & Leopold, ganska bra film.
När jag till slut skulle sova kunde jag verkligen inte somna, jag är så jävla mörkrädd. Efter ett tag skickade jag iväg ett sms till Nina. Eller ja, jag trodde det i alla fall, men när jag fick svar från Anton som inte fattade någonting började jag misstänka att någonting hade gått snett. Lyckat.
Jag skickade ett nytt sms till Nina, och denna gång kom det fram till rätt person och hon ringde upp. Samtalet avslutades 02.15 typ, vi hade alltså pratat i 2,5 h. Haha, vi hade mycket roligt att säga varandra. Åtminstone Nina.
När vi slutat prata hade jag fortfarande svårt att sova, så till slut klickade jag på CD-spelaren som stod vid sängen och somnade snart till Christer Sjögrens skiva Älskade andliga sånger.

Idag var jag upp med tuppen, 08.30 alltså. Åt frukost och sprang ut för att börja måla på mormors altan. Det var inte speciellt kul. Det gick ganska snabbt, jag var klar vid ettiden och det var trevligt. Jag sprang in och hjälpte mormor med maten. Asgott blev det, örtfylld fläskfilé är inte helt fel, speciellt inte om mormor har lagat det.
När pappa hämtade mig vid tretiden var han skitsur och pratade knappt med mig. Han har inte sagt någonting sen vi kom hem heller mer än att jag får lista ut själv varför han är sur. Trevligt, trevligt.

En sak konstaterade jag i alla fall den här helgen; det är inte bra att vara hemma hos mormor om man vill gå ner i vikt.

Ikväll blir det nog film med Nina, astrevligt!

Trevligt

Idag är jag på bättre humör.

Nu far jag strax till Yttermalung för att tillbringa helgen hos mormor. Om vädret fortsätter vara dåligt så blir det nog trevligt, det är ganska mysigt att vara där när det regnar och är mulet.
Jag var precis nere på Ica och handlade frukt och nötter för 114,50 kr. Mormor betalar, och sånt är trevligt. Ikväll ska jag nog göra i ordning en fruktsallad och hälla upp lite nötter i en skål innan vi slår oss ner framför American sweethearts, jag behöver inte börja städa förrän imorgon.

Jag kommer alltså inte blogga på hela helgen skulle jag gissa på.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; ni får mer än gärna smsa mig hela helgen!

Nostalgisk

Efter att jag skrivit förra inlägget började kolla runt lite efter "gamla" sommarlovsprogram. Jag fick reda på att Mormors magiska vind går/har gått på Barnkanalen! Tyvärr har jag missat det, shame on me.
Förresten, är det någon som minns Mirror, mirror, eller Spegel, spegel som det hette på svenska? Och den underbara låten som spelades i början? Om du råkar ha den låten får du mer än gärna kasta över den till mig, för det enda jag hittar är det här. Inte fy skam i och för sig, men det är heller inte samma grej.

Åh, jag vill vara liten igen.

Ordning och reda, pengar på fredag

Idag ska jag till mormor, och det är jag faktiskt glad över.
Nu är det inte längre bara jag som är småsur, utan alla går runt och skriker på varandra.
Jag gömde mig på mitt rum.

Jag ska alltså städa hos mormor den här helgen, och det är ganska trevligt, för jag får pengar.
Ska köpa med mig massa frukt också, asgott.

När jag ändå är här kan jag passa på att rasa mot sommarlovsmorgon.
De senaste åren har sommarlovsprogrammen varit asdåliga! Jag minns Mormors magiska vind som gick sommaren 1999, och den var verkligen jättebra! Varför finns det inga sådana program åt barnen längre? Jag stör mig så fruktansvärt på det och jag tycker så synd om barnen.
Jullovsmorgon är också skit. Alla program är jättedeprimerande och skittråkiga. Allting är i gråskalor och det handlar inte alls om julen.

Nej, det var bättre förr.

Aggressiv bakning

"Jag är mest nervös över att jag inte är nervös, så jag är lite nervös ändå.. Fast av fel anledning."

- Sofia


Jag skyller allt på vädret än en gång

Idag har jag varit lite småsur. Alla tjatar på mig om sommarjobb och snart dödar jag någon. Kan inte alla bara hålla käften?
Kameran har inte gjort som jag sagt så jag blev lite grinig på den med.
Ganska trött på det mesta just idag. Eller just igår, det beror på hur du ser på saken.

Vid 22.30 ungefär kom Mats och Jonas förbi en sväng, det var trevligt. Tyvärr får jag inte måla förrådet, jag antar att mamma och pappa kände sig tvingade till att ge det jobbet till den odräglige ungen som gör slut på sina pengar på fem minuter istället för att ge det till mig så att de slipper betala min hyra i höst.

Det kallas tvivel

Ibland när jag blir arg funkar inte min röst riktigt som den borde, och det kan vara ganska irriterande.

Jag blev otroligt förbannad på min lillebror nyss eftersom jag inte kunde logga in på mitt konto på datorn och när jag väl kom in så funkade inte mitt lösenord på MSN. Jag hade lätt kunnat döda någon.
Jag kunde heller inte fylla i den här "Har du glömt lösenordet?"-grejen för att siffrorna funakde inte som jag ville.
Vet nu vad jag gjorde då? Jag bytte helt enkelt tangentbord, så nu är allt frid och fröjd. Datorn funkar faktiskt lite snabbare efter bytet konstigt nog.
Jag har saknat mitt tangentbord.

Fick precis veta att min granne lyssnar på Lars Winnerbäck. Inte illa, huh?


Dream dream dream

Idag vill jag bada, men det känns som att det är lite för kallt för det.

Inatt drömde jag att Petter dog, hans hus brann upp. Jag vaknade och visste inte om det hade hänt på riktigt eller om jag hade drömt det, så jag skickade ett sms till honom vid fyratiden.
Han var inte död.

Drömde lite andra konstiga saker också. Jag blev kär i grannens barnbarn till exempel, och han hade en jättekonstig hund som det lyste grönt av ibland.
Grannen blev sur på pappa också, så de gick runt hela huset och ville döda oss.

Lite för mycket film kanske?

Det är okej att vara svag

Jag är oerhört uttråkad och jag saknar allting.

Pics

Bilder finns förresten här

Jag saknar er

9D har varit alltid varit udda, även när vi gick på Kyrkis och speciellt på Utsjö, men vi har alltid varit den absolut bästa klassen. Jag kommer att sakna alla så förbannat jävla mycket! 10 år är en så jävla lång tid.

10.00 igår skulle vi vara i kyrkan, jag lyckades komma dit till 09.30 (!) ungefär. Det är definitivt inte illa för att vara jag.
Efter kyrkan samlades vi vid Smäckestugan, precis som alla andra år, och fick lite grejer från Mats och Anneli. Jag tror Mats grät en skvätt.
Sen klev vi då på traktorn. Hade väldiga svårigheter med att komma upp, mina 151 cm var ju ingenting att skryta om direkt, men det gick tillslut. Jag åkte dock bara till Patric, där vi stannade för att fixa diverse saker, eftersom jag skulle hem och fika med mamma, pappa, David, Lucas och mormor.

När jag kom hem hade de köpt en ros, det gjorde mig glad. Inne i köket låg även ett litet paket som jag öppnade med spänning. I paketet fann jag ett jättefint halsband. Även det gjorde mig glad.
Mamma och pappa hade även köpt en jättesöt (och jättegod) prinsesstårta och kardemummabullar. Det var väldigt trevligt.

Jag och pappa drog oss ner mot byn vid tvåtiden för att uträtta lite ärenden. Jag köpte Halebop 200 kr för 196 kr och pappa köpte Halebop startpaket. Efter det pratade pappa med Lars i en evighet, och eftersom alla andra hade åkt hem för att byta om så satt jag där. Drog mig dock mot Tom's Bar vid 14.30 ungefär eftersom vi skulle äta där.
Det var jättetrevligt och jättegod mat.
Tänkte åka hem med Anneli efter det men jag såg mamma vid bankomaten så jag slog följe med dem. Var in på Ica med dem en sväng och sedan sprang jag snabbt in på Hemköp för att köpa Sprite och Ramlösa blåbär.

Stod med resten av klassen och väntade på traktorn vid Gamla brandstation. Det var ganska trist.
Väl på traktorn var det drag och jag hade lätt kunnat åka hela natten. Orkar inte skriva så detaljerat om traktorfärden, men vi skrek, sjöng och dansade typ.

Tiden efter traktorn var lite sorglig, vi tog farväl av typ alla. Jag gissar på att det kommer ta cirkus två månader innan jag fattar att jag aldrig kommer gå i samma klass igen. Det är verkligen helt sjukt, med tanke på att vi har varit en klass i 10 år.
Men jag lovar, jag ska skriva den där boken. Ni får den på återträffen.

Jag och Sofia drog hem en sväng för att gå på toa. Vi slängde i oss varsin baguette också, traktorfärden gjorde oss hungriga.
Pappa skjutsade ner oss på byn sen igen, men vi såg inte en själ förutom några poliser som hängde i Grönlandsparken, så vi drog oss till Döls avslutning på Mime's. Vi fann några nior där faktiskt, så vi satt och hade trevligt med dem och väntade på mat. Vi blev lite rastlösa också, då gick vi ut till grillen och sjöng vår Upp o hoppa. De få som satt där ute flydde, men vi skyller på att vi var hesa.

Vi fick vår mat tillslut och jag diskuterade stockholm med Janne. Han tycker också om Söder, det gjorde mig glad.
Vår bowlingtimme sprang iväg och istället för bowling satt vi och pratade, men det var trevligt.
Helt plötsligt var det utdelning av sommarpaket och lottdragningen. Jag fick en t-shirt och 100 kr i presentkort hos Malungshandlarna, men jag vann dock ingenting på dragningen. Men det gjorde Sofia! hon fick en till t-shirt, 50 kr till i presentkort och en Cola.

Vi knallade ner på byn sen, men det var fortfarande lika dött. Jonas Persson var förresten nykter, och jag blev förvånad.
Jag hittade en Henke också, jag kommer att sakna honom. Vi kramades hundrasjutton gånger.
Sofias mamma ringde vid etttiden så jag ringde pappa. Skjutsade hem Henke (och vi kramades lite mer) och sedan for jag hem.
Sedan sov jag.

Det var gårdagen.

Idag har jag sovit bort i stort sätt hela dagen, det var härligt. Jag har även hunnit smsa med typ halva klassen. Alla dessa sms berodde på alla saknadskänslor och det smittade av sig på alla.

Jag kommer verkligen att sakna 9D. Och massa andra.

9D - VI E'
BÄTTRE ÄN DU


Mrs. Bitterljuv

Nu är det gjort. Avslutningsshowen är avklarad och jag skämde säkert ut mig massor, men jag hade jävligt roligt!
Jag störde mig dock lite grann på luftbubblan som smög sig in i raden "aldrig mer, aldrig då, bara nu" i Upp o Hoppa som jag ändå brukar ha problem med. Men jag är otroligt tacksam över att Sofia hjälpte mig och fyllde i. Tack!

Hela dagen idag var det genrep. Såhär kul kan man ha då:

   Nej, det är inte en kondom, det är en nylonstrumpa för er som inte ser.

   Både Nina och Sofia var oerhört söta i peruk.

 Fortfarande en nylonstrumpa.

 Rune Matsson. Eller Malin?

 Öhm.. Ja.

 Den sista måltiden.


Och lite annat som var för sista gången:
     (användes flitigt i typ sjuan)

 Även de lite lustiga vykorten från biblioteket var för sista gången.

Jag orkar inte lägga upp fler bilder, men vill ni ha någon får ni höra av er.

Genrepet gick faktiskt ganska bra och nervositet la sig. Jag var inte det minsta nervös inför sista genrepet.


Sen var det då dags. Först var det fotografering, och vi sjöng att vi hade solen i ögonen. Nej, det gjorde vi inte alls, men det hade vi. Jag grät på alla kort.
Vid matbordet stressade jag, vilket var väldigt dumt eftersom jag inte alls behövde det.
Nervositeten började göra sig påmind igen och jag fick lite ont i magen. Jag skakade som fan när jag och Nina sjöng In the Ghetto, men det gick bra.
Under Upp o Hoppa fick jag ju som sagt en luftbubbla i halsen, och det sög, men i övrigt gick det jättebra. Det var visserligen lite falskt och så på ganska många ställen, men jag överlever.
Det kändes åtminstone bra. Showen hamnar antagligen här tids nog, innan dess kan ni leta upp SO-arbetet som Anton, Karl, JE och Anders har gjort. Finnes på samma sida.

Hann vara hemma ungefär 2-3 timmar innan allt skulle gå av stapeln. Hade tydligen fått ett kuvert från släkten i Leksand. förutom ett kort med text innehöll kuvertet även 100 kr, och det tackar jag för. Jag fick det alltså för att jag slutar nian imorgon.
Jag fick veta att pappa fixade proven för taxikort som han gjorde idag, så grattis! Han börjar jobba redan på onsdag!

Nu har jag asont i huvudet och tänker sova, god natt.

Oanständig nervositet

08.00 ska jag infinna mig på Orrskogen för den sista repetitionen inför ikväll. Jag hoppas verkligen att det har mikrofoner idag, för det låter så annorlunda då.
Jag dör av nervositet.

They'll never know

Jag blir livrädd varenda gång jag kollar gymnasieskolans hemsida.

Maid in Manhattan

Kom precis hem från mormor. Klänningen är förhoppningsvis klar till imorgon, då slipper jag ha den svartvita på showen.

Kärleken checkar in, 1 h 12 min.


Oh no

Om några minuter är min helg slut. David är på väg hem, efter maten hämtas Lucas.
Jag hoppas att pappa jobbar den veckan som mamma, David och Lucas åker till mormor.

Den här helgen har verkligen varit urhärlig, även om jag inte riktigt gjort allt jag ville göra.

Lev för fan

Jag har varit relativt tyst om mina känslor från den 19 maj, men nu tänker jag skriva av mig.

Den 19 maj borde jag kanske ha gråtit och blivit hysterisk och självmordsbenägen enligt dig, men inget av det där hände. Jag kände mig endast likgiltig och totalt.. Ja, jag vet inte. Jag brydde mig i alla fall inte. Jag kände nästan en lättnad, och jag kände att jag aldrig någonsin mer tänker bry mig, för du har fått dina jävla chanser, men du har sabbat allting varenda gång genom din brist på tillit.
Egentligen har jag nog inte brytt mig överhuvutaget det här året, för det du sa i december förra året stämde verkligen inte.
Varenda dag sedan den 19 maj har jag mått så jävla bra så det är inte sant. Jag har inte mått såhär sen jag var 12 ungefär, och det är så underbart att känna såhär! Du borde testa någon gång.

Allting som hänt de fyra senaste åren har egentligen varit totalt skit. Nu är jag så jävla trött på att trycka ned mig själv och jag är så förbannat trött på att ni hjälper mig. Den här sommaren kommer verkligen att bli den bästa någonsin, för nu ska ingenting få stoppa mig från att vara lycklig. Ingenting kan komma emellan.

Att vara död i fyra år, och sedan minnas hur det var att leva, är både skönt och så jävla irriterande. Skönt, eftersom det var så jävla skönt att leva, irriterande, eftersom det är så irriterande att inse att man faktiskt varit helt jävla död i fyra jävla år.

Nej, i sommar kommer Evelina tillbaka, det kan ni slå er i backen på.

(Det kanske är inlägg som detta som gör mig till en dålig människa ibland, men som sagt, jag bryr mig inte mer.)


Tack Nina K.


Jag skyller allt på åskan

Igår var jag oerhört dålig på att uppdatera, men jag hann inte riktigt.
Efter att jag skrivit gårdagens enda inlägg gick jag och la mig igen. Jag sov till 12.40, och det var ju itne så smart eftersom det skulle komma folk från Gävle. Jag var alltså tvungen att ställa mig vid kööksbänken på en gång för att börja laga mat. När folket hade kommit (Nicklas, Nicklas mamma och Nicklas styvpappa) och maten nästan var klar tyckte mamma att en efterrätt inte hade varit helt fel, så jag slängde ihop en kladdkaka (ovanligt, huh?).
När Gävlefolket hade åkt och pappa börjat jobba så for jag och mamma till mormor för att börja sy min solgula klänning (som jag förhoppningsvis kan ha på avslutningsshowen). Det var astråkigt, så jag tittade på Barnkanalen under tiden som de klippte och sydde och drog upp och klippte lite till. Efter ett tag sydde även jag lite grann, men jag blir alltid så rädd att jag ska sy fel, så jag överlämnade det till mormor som har 73 års erfarenhet av sömnad.

När vi sedan kommit hem åskade det, så jag drog ur datorn.
Allt ovanstående är alltså anledningen till min dåliga uppdatering.

Idag blir det kanske bad med Nina om vädret vill fortsätta vara fint.
Träna på låtarna måste jag ju också, imorgon gäller det!

Dålig film

Godmorgon!
De bortglömda leksakerna sög verkligen, versionen som jag har på VHS är mycket bättre. Den gråter man åtminstone till.

Egentligen borde jag cykla ner till Apoteket idag, men jag vet inte om jag orkar.

Jag saknar dig ibland

Ibladn saknar jag verkligen vissa människor. Jag syftar inte på de människor som ni kanske tror att jag syftar på, utan mer.. Ja, människor som funnits en liten sväng och sedan bara försvunnit.
Jag saknar er ibland, jag saknar dig ibland.

Astrevlig kväll

Idag har jag varit oerhört dålig på att uppdatera, men jag har typ inte varit hemma.

Vid halv två ungefär åkte jag, Nina, Natalie och Johanna upp till Fors, det var traktorfix på g. När vi väl kom dit gjorde inte jag speciellt mycket, och det sög. Det var väldigt elakt av mig, men jag skyller på att det var så otroligt varmt, egentligen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, jag kände mig bara i vägen.
När Johanna, Natalie, Anton och PO åkt hem bestämde vi resterande (Amanda, Sandra, Nina och jag) att vi skulle fara till Dammen för att bada.
Sandra tyckte självfallet att det var jättekallt, medans jag tyckte att det var asvarmt.
Ídag var första dagen sen mellanstadiet som jag badade utan t-shirt/linne. Jag visade min mage och det var folk där!
Det var faktiskt inte så jättefarligt eftersom jag bara badade i ått minuter och försökte hålla mig under vattnet, det hade varit värre om det hade varit folk som jag kände där.

Då jag var hemma sprang jag in i duschen innan jag och mamma började med maten. Det var riktigt trevligt faktiskt, det är inte ofta jag och mamma är hemma ensamma. Jag åt dock nästan ingenting eftersom jag skulle till Jenny direkt efteråt för att grilla.

Hos Jenny var det mycket trevligt folk (Amanda, Nina, Sandra, Natalie, Rebecka, Johanna, Jenny och Ken), vilket gjorde kvällen väldigt lyckan. Åt först massa mat, mina fläskfilébitar undkom att bli kolbitar, trots att de var så små, och efter det blev det Kubb. Vi borde egentligen ha vunnit redan första omgången, synd att Johanna missade Kungen.
Det blev otroligt myggigt efter det, så vi gick in i köket och snackade skit.
Det var verkligen en jätterolig kväll.

Jag måste.

 






Fortfarande lycklig

God morgon!

Lyckades sova till 9 idag, och det är inte illa måste jag säga.
Ska strax ta en promenad, den här tiden slipper jag myggen garanterat.

Mygg..

Det blev en promenad, dock väldigt kort på grund av myggen.
Måste börja knarka Kestine på lördag, det funkade förra sommaren har jag för mig.
Imorgon ska jag sova hur länge som helst (vaknar antagligen runt 7) och sedan blir det kanske traktorfix om jag inte måste till mormor och fixa klänning.
Rätt slapp dag imorgon alltså, ashärligt.

Kom ihåg!

Påminn mig om De bortglömda leksakerna som går 08.35 på lördag i SVT1!

Vidriga ben

Idag har jag spenderat ungefär hela eftermiddagen i Backbyn. Det var trevligt och väldigt god mat.
Efter Backbyn for vi en sväng för att handla och jag lyckades köpa mig lite fusk-solbränna för 47 kronor (som för övrigt luktar asgott).
Mina ben måste fixas till innan avslutningen, ska som sagt försöka fejka lite solbränna men jag ska även försöka att på något mirakulöst sätt få bort mina myggbett.


Snygga ben, huh? -.-

Eftersom det inte blir bad med Sofia ikväll så kommer jag nog bara slappa hela kvällen och typ ta någon promenad eller nåt. Orkar inte fara ner på byn.

På återseende.


Värme är trevligt

Idag tillbringades halva dagen i skolan och den andra halvan på Orrskogen. Tränade inför avslutningshowen som är på måndag, men det kanske ni har fattat.
Det gick väl inte så jättebra eftersom jag var nervös och till min och Sofias låt fanns ingen musik, och det sög.
Efter Orrskogen i alla fall, så gick jag och Sofia ner på byn för att se studenterna patrullera in i Grönlandsparken. När vi sett dem ble det genast tråkigt, så hon gick till sin mamma och jag cyklade hem.
Jag kan säga att jag aldrig någonsin har uppskattat en kall Cola (det hade gärna fått vara en Ramlösa) så mycket som nu. Det är verkligen skitvarmt. Om ni tror att jag klagar så har ni helt fel, för det gör jag inte. Det är hur härligt som helst att det är varmt, jag konstaterar bara hur underbart det är att det finns kall dricka och fläktelement när det är väder som idag.

Nu borde jag gå in i duschen eftersom jag ska till Backbyn ltie senare, Kakan tar studenten.
Efter det hoppas jag på att Sofia tar sig hit så att vi kan gå ner till Grimsåkersviken och bada.


Hej fantastisk

Idag, mina vänner, blev det nytt rekord i min bloggstatistik. Hela femton läsare! -.-
Hej blondinbella och Kissie och Fridah och Alex och Kenza och Stina-Lee och alla andra.



Åhå! Det hann bli sexton.

Kom kampsång

Det blev ingen header idag, jag orkade inte det, men jag ska försöka så fort skolan är slut.

Nu börjar det dra ihop sig, och ibland får jag klumpar i halsen och det hettar i ansiktet. Ibland fäller jag till och med en tår.
Och på måndag ska jag sjunga. Det kommer att låta falskt som in i helvete.

Lasse Lindh och röda hängslen är grejen.

Jag minns inte sången, men jag sjunger ändå

Yes! Jag har hittat en avslutningsklänning nu!
Samma sak i år som förra, och året innan det. Jag letar runt efter finkläder i hela Dalarna men hittar de alltid på Bössfalls i Dala-Järna. Jaja, härligt i alla fall att ha en klänning, även om den inte var som jag tänkt mig.
Lyckades hitta en BH också, och det är inte illa. 189 kr, vilket är enormt billigt för en enormus gigantus sized BH. Fy fan, jag vill också kunna handla BH:ar på HM.

Åkte till Lucas vårshow sen som ägde rum i matsalen. Det sög verkligen för det var en liten matsal, massa folk, stängda fönster och skitvarmt. Men vi tog oss därifrån med livet i behåll.

Ikväll blir det nog kanske film eller någonting, jag orkar inte bada. 
Imorgon blir det genrep inför skolshowen. Yay.

Cykeldag i sommarvärmen

Det är fortfarande sommar och det är så jävla underbart!

Cyklade 2,5 mil idag (ungefär 3 eftersom jag cyklade till skolan och hem också :P) och jag skulle helt klart kunnat cykla Forsrunden en gång till. Det var mest bara härligt, förutom den plågsamma värmen.
Började cykla ungefär 8.50 och var tillbaka vid skolan 10.27. 10-15 minuters paus är inräknad, haha.

Egentligen borde jag vara i skolan och hjälpa de andra med lakan nu, men jag måste till Dala-Järna/Vansbro och leta efter en avslutningsklänning. Jag hoppas att det finns någon som faller mig i smaken, men jag hoppas framför allt att det finns någon jag kan ha. Jag antar att det visar sig med tiden.

Nu ska jag strax åka, hejdå.

Underbar musik

Jag älskar att lyssna på musik som gör mig nostalgisk. Oftast i alla fall.

Sommar

Nu har jag tagit första doppet! Kallt i början, men sedan var det ashärligt!
Gick hem efter det och tittade på Desperate Housewives med Nina. Hon gick hem efter DH och jag klickade runt lite och letade efter någonting bra att se på. Lyckligtvis upptäckte jag att det var The Jonathan Wamback Story på 9:an. Den var i och för sig nästan slut, men den är så otroligt bra! Se den!

Imorgon händer inte mycket mer än cykling (2,5 mil) och Lucas vårshow. Det blir kanske att fixa lite till traktorn om jag hinner, men vi får se.

Ska försöka fixa en header också tids nog. Suck.


Trög

Oh yeah! Nina komemr hit och jag ska bada!
Ensam i och för sig, men det gör inte så mycket, bara jag slipper vara där ensam.

Petter och Fredrik försökte hjälpa mig att fixa en header också, men det gick ju inte så bra eftersom jag är så ofantligt trög.

Badabadabada

Jag läste i Ninas bilddagbok att hon hade tänkt våldgästa mig, och jag blev överlycklig eftersom jag kanske funnit en badkamrat, men icke. När jag sedan kollade hennes blogg stod det att hon hade ändrat sina planer och skulle utföra några sysslor istället. Det sög verkligen.
Jag antar att jag får åka själv och bada sen, för nu vill jag verkligen bada.

Walk away

Just idag hade jag tänkt gå en promenad, därför tycker jag att jag borde ta den nu.
Kameran får kanske följa med. Min Mp3 med ny musik, som typ Petter, Sheryl Crow och Snow Patrol, får i alla fall följa med.

Finally!

Nu har jag äntligen rensat bland alla mina mejl. Från över 800 mejl till 83. Det känns mycket bättre.

Oh yeah!

Som sagt, idag funkar det, och det gör mig glad.

Igår,
sjöng vi och donade ungefär hela dagen, det var skoj. Jag och Nina bestämde oss även för att byta låt till In the Ghetto istället för Summer of '69, men det kanske ni fattat om ni läst mitt senaste inlägg.
Innan jag gick hem berättade Anneli att hon hade satt betygen. Jag fick hjärtinfarkt när hon först inte ville berätta vad hon hade satt för betyg på mig. Till slut berättade hon att jag får ett MVG eftersom jag har gjort mig förtjänt av det. Då blev jag oerhört glad! Nu borde jag komma in i Stockholm.

Igår kväll ja, då var vi på Hånäset (jag tycker att det låter oerhört obekvämt att säga "på Hånäset", men det säger alla andra, så jag antar att det heter så). Det var astrevligt och på brännbollen lyckades jag få till ett någorlunda slag i alla fall, och det gjorde mig väldigt glad! Killarna ställde sig typ med benen ikors när jag skulle slå.. Konstigt.
Det blev lika mellan Döttrar/Fäder och Söner/Mödrar. Åtminstone enligt Mats gissningslek.

Idag,
är jag faktiskt inte alls lika glad som jag varit den senaste tiden. Jag har en känsla av att det beror på att jag inte hittar någon avslutningsklänning eftersom min kroppsform är way fel, och det suger.
Men lite glad är jag ändå, och det måste snart vara rekord.

Hjälp mig med designen.


Musiksalen

Idag ville bloggen fungera och det gör mig glad.

Just nu sitter jag i musiksalen och hade tänkt träna In the Ghetto med Anton och Nina, men Anton har ännu inte hittat musiksalen.

Ska skriva mer sen om gårdagen, god eftermiddag.

I saw your face in a crowded place

You're beautiful med James Blunt får mig att gråta.
Jag är inte riktigt säker på varför, men det kan vara för att det är regnigt och det är Stockholm hösten 2005 igen.


Softish

Det har varit en soft dag idag, och det var väldigt skönt.
Men jag är fortfarande oerhört bekymrad över tempusformerna, och det stör mig.

Men ikväll blir det i alla fall skriva eller film. Får bestämma mig efter Parlamentet eller någonting.

Behöver fortfarande hjälp med min design, hör av dig.

Dagens låt söndag 1/6 - 2008

You're all I have med Snow Patrol är dagens låt. Urbra!

It's so clear now that you are all that I have
I have no fear 'cause you are all that I have

It's so clear now

Jag saknar Stockholm.

image7

image8

Försök

Nu har jag solat ett bra tag. Jag planerar att skriva en liten stund innan vi åker ner på byn för att handla.
All solning börjar ge lite resultat faktiskt, och det gör mig glad!

Poku?aj är en helt underbar låt om du frågar mig.


Jag vet inte

Jag kan inte skriva längre.
Alla språkregler från svenskalektionerna har gjort mig riktigt förvirrad, och jag vet inte längre hur man skriver.
I vilken tidsform får man fram känslor bäst? Vet inte. Vilken tidsform får läsaren att gråta? Vet inte. Vilken jävla tidsform ska jag använda så att det låter bäst? Vet inte. Hur skrev jag förut? Vet inte.
Fy fan.

Så enkelt

Idag har jag planerat att jag bara ska slappa och skriva. Så otroligt underbart!
Just nu känns livet ofantligt enkelt, och det är skönt!

De andra hade tydligen väldigt kul igår efter att jag åkt. Läs här.

Imorgon är det picknick med hela klassen och alla föräldrar på Hånäset. Ska bli otroligt roligt faktiskt men, som jag sagt tidigare, bitterljuvt.

Stockholm i mitt hjärta

Stockholm är så vackert att jag bara vill gråta.
Det finns verkligen ingen stad som är så vacker som Stockholm. Jag längtar så otroligt mycket efter Stockholm, och jag vet inte vad jag gör om jag inte kommer in i Stockholm. Jag måste till Stockholm.

RSS 2.0