Emelie är fantastisk.

Idag har inte jag varit så pepp (ingen annan dag denna vecka heller, som ni kanske märkt).
Men, fredagen blev precis räddad. Jag har nämligen äntligen lyckats lyssna på skivan jag fick av världens finaste Emelie igår! Eller ja, inte alla låtar, det är nämligen cirkus femhundra eller så, men typ tio. Än så länge.
Och jag älskar det!

Jag träffade alltså Emelie igår. Först sprang vi runt lite på byn eftersom jag letade mat (inte i papperskorgar) och sedan gick vi hem till henne och klippte tidning och jag dog. Hon har hund, och jag tål inte hundar. Det var det dock värt, för Emelie är ungefär det absolut bästa som finns, och då gör inte lite allergi någonting.
Och hon hade bränt en skiva till mig! Seriöst, jag älskar blandskivor, särskilt när andra har gjort dem och jag inte har en aning om vad den innehåller. Vet ni vad som var det bästa? Skivan var på freakin' 4GB, och typ 3 av dessa var upptagna av musik. Helt freakin' underbart. Emelie är helt freakin' underbar!





Idag åkte hon tyvärr till Stockholm för att hänga på Rise against-konsert och träffa pojkvän, men jag tyckte att hon kunde ha varit kvar hemma ett tag till. Hon lyssnar dock inte på mig så ofta när det gäller sånt, så jag får vara nöjd med att jag fick träffa henne igår! Och om min blogg innehöll smileysar skulle det ha varit en sån där glad gubbe med ett D till mun här.

Förresten, jag var i skolan igår kväll. Det var typ öppet hus, sådär så niorna kunde kika på olika program. Jag hängde där och berättade varför jag går samhäll typ. Det var lite trevligt.
Vad som inte var trevligt var att något program i Rättvik eller något hade med sig ett gäng ormar! ORMAR! Livs levande! Jag avskyr ormar och var ungefär en meter från att dö. Helt ärligt faktiskt. Så fort jag såg att de satt med ormarna ovanför trappen tvärstannade jag och vände ryggen mot dem. Det var dumt. Jörgen nickade och kollade bakom mig och när jag vänder mig om står Johan med en jävla orm ungefär en meter ifrån mig och är på väg mot mig. Jag gallskrek, sådär på riktigt gallskrek, och rusade ner för trappan. Sedan stod jag där, i minst fem minuter. Jag vägrade gå förbi de där ormarna, så jag fick ta en annan väg upp sen när jag var tvungen att gå in i klassrummet för att prata igen.
De där ormarna höll verkligen på att ta livet av mig.

Skolan är ett meningslöst tidsfördriv

Skolan, igen.
Jag har haft en enda lektion idag och nu har jag slutat. Rätt värdelöst. Jag tänkte skita i matten och jobba hemma istället, men jag ska ändå träffa Emelie strax så det var lika bra att åka till skolan, annars hade jag aldrig tagit mig ner ändå.
Igår struntade jag i att borsta tänderna, för jag var arg. Så kan det vara ibland.

Alltalltallt

Jag är ledsen och arg och trött på allt. Allt gör ont och jag vill inte.
Varför kan man inte få glömma det man vill glömma och hoppa över saker man vill hoppa över?
Varför försvinner alltid allt bra, allt som inte gör ont?
Alltalltallt.

Idrottslektion

Internet strular som vanligt hemma, så nu sitter jag i skolan.
Jag och Yrsa har precis avslutat vår idrottslektion, det blev en promenad. Alla andra hängde på badet, men jag tänker inte bada i år och Yrsa badade i alla fall inte denna gång. Det var meningen att vi skulle vara i gymmet istället, men det var ju som vanligt ockuperat. Det var synd, jag hade sett fram emot det.
Men, istället blev det alltså en promenad. Vi gick till kyrkogården och gick runt bland gravarna och jag grät. Jag klarar inte av att gå runt där och veta att deras liv är slut.


Internetkrångel, igen

Detta inlägg är kanske inaktuellt, jag skrev det nämligen för några timmar sedan men självfallet började Internet fucka. Jag publicerar det dock ändå, jag orkar inte läsa igenom och rätta.



Alltså, det här med Internet är inte kul. Internet strular igen, därav noll inlägg. Det kommer nog fortsätta ett tag, så det kommer inte vara fett med inlägg här, men jag försöker när jag kan!
Fredagskvällen var mys i alla fall! Först blev det Sällskapsresan och efter det några minuters Beck-Monstret, men vi tog en paus för att lyssna på en grej på hennes mobil. Det slutade med att vi satt i ungefär en timme om inte mer och lyssnade igenom all musik på hennes mobil. Sjöng gjorde vi också. När vi tagit oss igenom alla mappar var vi rätt trötta, så vi gick och la oss. Men hela kvällen var mys!
Igår bakade jag kladdkaksmuffins till idag eftersom vi skulle på lunch hos en bekant men vi skulle stå för efterrätten. Efter det var ju planen att träffa Jennifer, men hon hann inte eftersom hon höll på att flytta. Kvällen räddades dock av Sandra som smsade och frågade om vi skulle checka Körslaget och Little miss sunshine, hon har nämligen dragit sig till Malung nu eftersom hon har lov. Fel kör åkte ut och filmen sög, men det var definitivt en hit att träffa Sandra!

Idag har jag som sagt varit på lunch hos Annelie, och mycket mer har jag inte hunnit med. Jag har faktiskt inte planerat något annat heller, mer än att checka Parlamentet och kanske någon film.
Jag har faktiskt ingen sån där söndagsångest idag som jag brukar ha, och det är såklart endast tack vare att jag drar till Falun imorgon, så jag slipper skolan. Skönt! Jag har egentligen ingenting emot måndagar mer än just det faktum att de är måndagar och första dagen på veckan. Och att de avslutas med dubbeltimme i historia, men i övrigt är de rätt härliga.
Nu ska jag fixa mp3!


Mathilda: Din mamma kan va pilsk!

Nu är jag tillbaka!
Internet började faktiskt funka i måndags, men jag orkade inte sätta mig vid datorn förrän i onsdags och de senaste dagarna har jag inte varit särskilt pepp, så det har inte blivit någon blogg.
Jag är dock bara tillbaka för att vara tyst. Eller nej, det vet jag inte, men ikväll drar jag i alla fall på pyjamasparty med Ida och Sällskapsresan, och imorgon blir det först muffinsbak och kvällen kommer spenderas med Jennifer! Förhoppningsvis i alla fall.
Förresten, på tal om Jennifer! Vet ni vad jag gjorde igår? Jag färgade Jennifers utväxt! Jag är riktigt stolt faktiskt, jag har bara färgat hår en enda gång förut, och det var för fyra år sedan. Det tog visserligen ungefär en timme och en kvart att få i all färg (och då är det bara utväxten vi snackar om), så jag var ju ingen vessla direkt, men det blev faktiskt bra ändå!

Tänkte dra lite mer som hänt under veckan.
I lördags hängde jag med Jennifer på ungdomsgården här i Malung, Döl. Man hängde där jämt på mellanstadiet och det är rätt sällsynt med gymnasieelever där, men det är faktiskt sjukt kul! Sist jag var där var i vintras någon gång, även då med Jennifer. Men det är verkligen galet kul, även om det är en mesig grej att hänga där.
I onsdags hade jag också trevligt. Först hade jag plugghäng med Yrsa med cappuchino och toast. Det var yum! Men det var inte allt, jag och Mathilda tittade nämligen på Jane Eyre hos henne! De har världens sötaste hus ungefär, så det passade fint att se en av världens sötaste filmer där! Eller, vacker kanske är ett bättre ord. Skitsamma.
Alla andra dagar i veckan har jag, Yrsa och Carolina förberett inför idag. Idag hade vi FN-dag i skolan, med olika simuleringar som SP08 och SP07 höll i. Det var rätt kul faktiskt, men rätt stressigt och jobbigt. Särskilt när vi hade klasser som var totalt oseriösa. Det bästa under dagen var dock lunchen! Eftersom samhäll som sagt höll i aktiviteterna och esteterna stod för underhållningen på avslutningen så bjöds det på tacos för oss, istället för köttsoppa som alla andra fick äta. Det var dagens höjdpunkt.

Men å andra sidan är kanske dagens höjdpunkt ikväll. Jag ska nämligen strax dra till Ida och ha pyjamasparty med henne! Vi har laddat upp med godis och planerar att checka Sällskapsresan, det blir super!

Ciao!


Skit

Mitt internet har lagt av, inga inlägg från mig på ett tag alltså.

Trackslistan!

Paramore lyckades ta sig in på trackslistan! Visserligen på en nittonde plats, men ändå! Det är inte illa tycker jag, med tanke på att inte ens Misery Business kom in på listan som jag har fattat det. Inte Decode heller för den delen, men Misery Business var ju en större hit trots att Decode var med på soundtracket till Twilight.
Death Cab For Cutie lyckades dessvärre inte ens slå sig in bland bubblarna vilket var synd, men å andra sidan är det ju ganska långt ifrån den bästa låt de gjort. Fast egentligen vet vi allihop att det handlar om att folk inte vet vilka de är och istället röstar på Britney Spears och Amanda Jenssen.
Jaja, det jag egentligen ville säga är att jag tycker att ni borde rösta på Paramore här.  

Cheeeeecka!

Jag älskar detta och jag älskar deras merch. Checka nu!

Oflyt

Nu orkar jag inte mer Anna Anka. Istället ska jag nog läsa lite blogginlägg jag inte orkat läsa under veckan.

Förresten! Ni vet den där medicinen jag började med i tisdags? Jag måste ha en veckas uppehåll på grund av något dumt skit. Onsdag kväll, torsdag morgon och natten till idag har jag fått superont i hjärtat så att jag knappt kunnat andas eftersom det gjort mer ont då, men det har bara varat ungefär 15 sekunder eller så, men pappa ringde läkaren och han tyckte att jag skulle ha en veckas uppehåll. Det är för att medicinen ska gå ur kroppen helt så att de kan ta EKG och blodtryck så det visar normalt värde, och sedan börja med medicinen igen och checka hjärtat och blodtrycket lite då och då.
Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt, för jag vill för allt i världen inte sluta med medicinen. Jag har tagit den i fyra dagar och jag märker enorm skillnad, så jag vill inte lägga av. Men ja, det är väl min vanliga tur om detta också skiter sig.

En månad senare

Alltså, ibland är jag väldigt efter. Ibland är det för att jag inte haft någon aning om vad som hänt och ibland för att jag inte orkar eller vill bry mig. Svenska Hollywoodfruar är ett bra exempel på en sån grej. Idag, ganska precis en månad efter första avsnittet, såg jag programmet för första gången. Inte av den anledning att jag inte vetat om det tidigare, utan för att jag varken orkat eller haft lust att bry mig. Idag började dock jag och mamma att prata om det, och jag kände mig lite pepp på att se det, så jag letade mig fram till TV3 play.
Jag måste faktiskt säga att det är sjukt underhållande, och man blir sjukt irriterad, vilket är hela meningen med programmet.
Så, ikväll slopar jag ett urdåligt underhållningsprogram (Idol) för ett lite roligare dåligt underhållningsprogram (Svenska Hollywoodfruar, om ni inte fattade det).


Hej pepp

Evelinaa: Alltså jag är så skoltrött att jag vill lägga mig och dö någonstans.
Mamma: Och så har du ett och ett halvt år kvar!

Failfailfail

Superfail dag.
Det var självfallet meningen att jag skulle plugga idag med, men jag orkar verkligen inte. Jag har inte gjort ett skit denna vecka, och jag har hur mycket som helst att plugga. Jag vill inte och jag orkar inte. Och engelskuppsatsen är värst. Jag vill gråta bara jag tänker på den. Uäh.
Istället för plugg blev det den värdelösa filmen En galen dag i New York. Den där med Mary-Kate och Ashley Olsen. Jag hittade den i vår filmhylla med fruktansvärt dåligt utbud och tyckte att den kunde vara rolig att se eftersom det var så längesen. Det var det inte. Men jag är väldigt inne på VHS, så det var ju kul. Antar jag.
Kanske blir det Twilight ikväll. Eller Mitt liv som popstjärna. Jag är inte så pepp.

Ointressant vetande för intressanta personer

Godkväll!
Gårdagen gick inte enligt planerna. Planeringen såg ut såhär;

07.30 Vakna
07.30-08.20 Fixa
08.30 Ta prover på sjukstugan
08.50-09.15 Fixa frukost och sånt
09.15-11.15 Titta på Monsters, Inc. med några pauser
11.15-12.00 Sova
12.00 Duscha
12.30-14.00 Plugga
14.00-14.30 Äta lunch
14.30-17.00 Plugga
17.00-18.00 Promenera med mamma och pappa
18.00-Sovdags Göra det jag känner för.

Men, allt brukar ju inte gå enligt planerna, och istället såg min gårdag ut såhär;

07.30 Vakna
07.30-08.20 Fixa
08.30 Ta prover på sjukstugan
08.50-09.15 Fixa frukost och sånt
09.15-11.15 Titta på Monsters, Inc. med några pauser
11.15-15.20 Sova
15.20 Bli väckt av grannen
15.21 Bestämma träningsträff med grannen
15.50 Äta lunch
15.50-17.15 Fixa och kolla på tv och tråka
17.20-18.40 Träna med grannen
18.48-19.40 Promenera med mamma och pappa
19.40-20.15 Dricka te och greja
20.15-20.25 Duscha
20.25-20.55 Städa och fixa och greja
20.55-ca 22.45 Promenad + häng med Mathilda.

Lite annorlunda än jag tänkt, särskilt den där sovstunden, men allt slutade trevligt ändå!

Idag har jag hängt på byn och handlat med mamma, och sedan mest agerat zombie. Jag har varit yr och illamående hela dagen nästan, förmodligen på grund av medicinen. Jag hoppas att det går över.
Idag blev det bara en halvtimmes promenad eftersom jag inte fixade att gå längre utan mat.

Nu är jag körd i huvudet, så jag ska läsa lite bloggar och sedan sova.

Du får ingen mat för du ska banta

Eftersom ni är så fruktansvärt intresserade känner jag att jag måste berätta lite om min dag i Falun också.

Jag, pappa och Lucas drog vid elva ungefär, hade bråttom och när vi nästan var i Borlänge körde vi in på en liten väg som brukar gå fortare än den vanliga. Inte idag. Det var vägarbete exakt hela vägen förutom de sista metrarna ungefär. Vi kom alltså fram till lasarettet fem minuter för sent. Det gjorde inte så mycket dock.
Läkaren såg mig en sväng i väntrummet och kunde redan då konstatera att jag gått upp i vikt och att pappa gått ner, vilket resulterade i att jag ska äta samma medicin som honom, och jag ska börja imorgon! Jag måste dock till sjukstugan 8.30 imorgon och ta prover, men sedan ska det käkas medicin i fyra veckor och hoppas på att den funkar. Jag vet inte riktigt vad jag gör annars, allt känns så meningslöst. Läkarna vet ingenting, jag tar mediciner utan att veta varför och ingen orkar bry sig. Det suger. Vi får alltså hoppas på det bästa.

Efter lasarettet drog vi och åt och efter det en snabb vända till Dollarstore eftersom jag skulle köpa balsam. Det jag skulle ha fanns såklart inte, så det blev ett läppstift istället.


Nya läppstiftet.

Vi hade lika bråttom på hemvägen som vi hade haft dit eftersom pappa hade tid i Dala-järna 16.00 för att byta däck. Vi kom dit 16.20 ungefär, så vi var sena dit med.
Jag har inte kört bil på rätt länge nu, men jag tänkte att jag måste ta tag i det där, så jag körde mellan Dala-järna och Yttermalung. Vi skulle till mormor och lämna bröd, och så blev jag och pappa lite osams i bilen så pappa fick ta över.
Jag, mamma och pappa promenerade en timme då vi kom hem och sedan hjälpte jag mamma med HM-beställning. Självfallet hittade jag också lite trevligt.



 


The Lilly-pits

Jag hade tänkt att detta inlägg skulle komma lite tidigare, men jag har hängt i Falun hela dagen och när jag väl kom hem tog jag en promenad och sedan snodde pappa datorn. Fin ursäkt alltså.

I alla fall, i fredags drog jag, Marina, Natalie och Ulrica till Kvilselen direkt efter skolan. Eller ja, det blev en sväng hem till Ulrica för att hämta matgrejer och vatten och en tur till La Scala för att hämta fredagens middag! Vi svängde om Marina för att hämta upp henne också, faktiskt.
När vi kom dit åt vi på en gång, vi var galet hungriga och maten var galet god! Fläskfilé, stekt potatis och pepparsås tror jag bestämt att det var, men jag är inte riktigt hundra på det där med såsen. Helt suveränt i alla fall!
Efter det fixade vi värme och grejer och så checkade vi Idol. De flesta sög rätt hårt, utom typ Calle och Reza. Eller de var i alla fall de enda som var riktigt bra. 
Jag minns faktiskt inte så jättemycket mer från fredagen, vi dansade mest och sjöng hela kvällen och dog av skratt konstant.



Lördagen var helt underbar redan från början. Solen lyste och vi visste att vi inte skulle behöva göra ett skit på hela dagen, kan det bli bättre? Nä, jag tror inte det. Vi degade hela dagen, åt när vi kände för det och gick på dass rätt ofta. Haha. Vi hängde på dass nästan lika ofta som vi skrattade faktiskt, alltså var vi där rätt ofta.
Resten av dagen spelar vi lite yatzy och så, och lyssnade på musik och hade det underbart. Vi låg på hög i sängen och tog kort också, haha.
En promenad tog vi också, wonderful.
Hela kvällen dog vi av skratt och hade stafettskrivningar och allt var allmänt underbart.





Söndagen var lite deppigare med tanke på att vi skulle åka hem. Dessutom snöade det. Det hindrade oss dock inte från att känna lycka en sista dag, och någon timme ägnades åt yatzyspelning och resten av dagen låg vi i en hög i sängen och skrattade åt allt roligt vi kunde komma på. Det var massor.
Lunchen förtärdes vid halv sex eller så innan vi packade ihop och drog hemåt. Det sög redigt, men vi hade en (tre) mysig(a) gruppkram(ar) när vi släppte av Marina.


Söndagens lunch var ruskigt äcklig, men allt gick åt ändå.

Det enda sköna med att komma hem var att hoppa in i duschen, jag hade saknat den. Särskilt med tanke på att jag spillde äppeljuice över ungefär hela mig under lördagens frukost. På tal om det måste jag tillägga att vi höll nästan på att få ihop en tradition. Sist vi var i Ulricas stuga, i somras alltså, spillde alla fyra varsin gång. I år spillde jag och Natalie två gånger var, Marina fyra eller fem gånger medan Ulrica inte spillde en enda gång! Det var lite surt, hon hade nämligen väldigt tur i yatzy också. Men det är kul när det går bra för andra!
I alla fall, efter gårdagens dusch checkade jag skolkatalogen som kom i fredags, och beslutade mig för att skjuta fotografen nästa år. Hitta Nemo stod sedan på listan, den hade jag faktiskt också längtat efter under helgen.
Jag vet inte hur många citat ur den som drogs under helgen, men det var nog många för att få mig att koppla in VHSen. Efter filmen slocknade jag som ett ljus.

Det hände så sjukt mycket mer under helgen, vissa saker minns jag inte på rak arm och vissa saker är det sekretess på, men oavsett det så var helgen den bästa på sjukt jävla länge. Jag längtar otroligt till nästa gång, för det ska det bli, och förhoppningsvis väldigt snart. Ni flickor är helt underbara!


Rösta på Tracks!

Egentligen borde jag skriva om helgen, men jag orkar varken skriva überlångt eller koppla in kameran ikväll, så det får bli imorgon, men jag måste ändå skriva någon rad.
Det är nämligen så att Paramore utmanade ju på Tracks förra veckan, och uppenbarligen blev de bubblare denna vecka vilket innebär att vi har en chans till att rösta in dem på listan! Jag tycker att vi borde ta den chansen!
Även Death Cab For Cutie utmanar denna vecka med låten Meet Me on the Equinox, från soundtracket till New Moon. Nu tycker jag att ni ska gå in här och rösta på en gång, jag har redan hjälpt er med två!
Ni kan rösta till imorgon 14.00!

I'm so tired

Fy sjutton vad jag är trött!
Efter min enda lektion idag drog jag, Ulrica, Marina och Natalie iväg för att handla, vi ska nämligen till Kvilselen imorgon! Ulrica har stuga där, och vi hade det urhärligt när vi var där två dagar i somras. Denna gång kör vi en helg!
Efter handligen med dem kom mamma, så då handlade jag med henne. När jag kom hem gjorde jag mat och sen dess har jag varit totalt slut. Verkligen slut. Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, och det är inte bra! Egentligen borde jag göra en hälsorapport idag, men jag har tappat bort mitt papper och orkar inte ringa någon. Packa måste jag också göra eftersom vi drar direkt efter skolan imorgon, så jag måste ha med allting till skolan. Allt får nog inte ens plats i mitt skåp..

Detta blir sista inlägget innan söndag om jag inte kommer åt en dator i skolan imorgon, men eftersom Emelie i alla fall är i Stockholm är det typ ingen som kommer märka något ändå, haha.
Godnatt!

Det är visst nån som är tillbaka

Tjoho! Idag var första dagen i skolan för mig sedan 25 september, den ni.
Det var inte en så jobbig dag med tanke på att vi hade halv studiedag, så vi hade engelska, håltimme och svenska. Engelskan var inte så kul dock, vi ska skriva en uppsats om oss själva till på fredag. Det suger. Hårt. Jag kommer inte på en enda grej att skriva.
Svenskan var inte så farlig dock, vi fick en bok vi ska ha läst till vecka 46 och sen pratade Susanne lite om utopi, sedan fick vi gå. Jag, Susanne och Yrsa snackade dock böcker i typ en halvtimme.

Jag och Yrsa hade planerat att stanna kvar i skolan och jobba engelska, så vi stannade. De söta hockeyettorna Ida och Marthe var också kvar i skolan, så jag hängde med dem när Yrsa drog till sjukstugan för att kolla foten.
Det slutade såhär;






Det blev inte mycket plugg alltså. Yrsa kom tillbaka också faktiskt, och då såg det ut såhär;



Jag skrev absolut ingenting på uppsatsen under de sex timmar extra vi var i skolan. Bra är jag!
Men, jag upptäckte en mycket trevlig sak! När jag checkade Idas iPod hittade jag musik som The All-American Rejects, Band of Horses och typ All Time Low, och fick en liten chock. Det visade sig att Marthe lagt in musiken, så vi satt och pratade musik ett tag. Det var lyckorus. Hon lyssnar på typ underbar musik som ingen annan lyssnar på mer än jag och Emelie. Eller jo, såklart finns det fler, men ingen jag vet om. Typ, We the Kings, Jimmy Eat World och Dashboard Confessional, bland annat, det fanns mycket gott i hennes telefon!
Helt underbart!

När jag kom hem vid sex eller nåt åt jag lite innan jag och pappa drog ut på en promenad. Det var skönt, jag har längtat efter promenader den senaste veckan!

Nu ska jag springa och tvätta en sväng, och sedan sova, men egentligen behöver jag inte eftersom jag börjar ett imorgon! Wihoo!

Inte okej

Jag är arg. Riktigt arg, och jag känner att jag behöver skriva om det. Det här är inte okej.

Boys Like Girls nya album är INTE OKEJ. De gjorde mig riktigt besviken, och jag måste få skriva om det. Jag känner faktiskt ett litet hat mot dem. Varenda gång det är en BLG-uppdatering på Twitter blir jag lite sådär surmulen och grinig. Så ska det inte vara. Så hade det inte varit om inte Love Drunk hade varit skit.
Visst, jag erkänner, jag gillar typ två av låtarna, men det är fan inte okej. Efter deras första briljanta album borde de ha åstadkommit något mycket bättre än detta. Det känns som att det här med pengar har stigit dem lite åt huvudet.
Det gör mig väldigt ledsen att då behöva säga att de förlorar åtminstone mina pengar på detta album. Jag hade planerat att lägga pengar på deras nya album faktiskt, och inte bara lyssna på internet. Jag hade planerat det länge. Sedan fick jag höra skiten och nu vill jag nästan inte ens köpa deras första skiva, som jag har planerat att köpa i flera år.
Inte okej.

(Jag vet att det var sisådär en månad sen skivan kom ut och jag vet att jag tagit upp detta förut, men jag kände att jag behövde ta upp det igen.)

Ännu mer

Om vi nu ska snacka Kent hela dagen kan jag lika gärna slänga in den här, men ni har säkert redan hört den nu.
 


Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Både bra och dåligt.

Töntarna

Det ser inte ljust ut direkt.

Kent släpper nytt

Hoppsan, Kent släpper nytt. Kul att jag hänger med. Singeln Töntarna har släppts digitalt och 6 november släpps nya albumet Röd. Och såhär ser låtlistan ut;

1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta Linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns Inga Ord



Jag blir lite nervös faktiskt. Jag tyckte inte att Tillbaka till Samtiden var det bästa de åstadkommit, och jag hoppas att detta kommer likna de äldre skivorna mer än den senaste. De lovar i alla fall att det kommer att låta Kent, och det är ju bra.
Turné blir det också, med biljettsläpp 12 oktober.

25 februari – Stockholm, Annexet
26 februari – Stockholm, Annexet
3 mars – Gävle, Läkerol Arena
5 mars – Helsingfors, Hartwall Arena
10 mars – Linköping, Cloetta Center
12 mars – Århus, Kongresscenter
13 mars – Köpenhamn, Tap1
14 mars – Malmö, Malmö Arena
18 mars – Göteborg, Lisebergshallen
19 mars – Göteborg, Lisebergshallen
24 mars – Oslo, Oslo Spektrum
25 mars – Bergen, Grieghallen
27 mars – Bodö, Bodö Spektrum
30 mars – Örebro, Conventum Arena

Info och bild från Kent.nu

Don't look back in anger

Det blev ingen dejt med Emelie, tyvärr. Istället blev det en tur på Hemköp med mamma för att handla grejer till pizzabakning. Igår åt vi fläskytterfilé som det blev en del kvar av, så mamma tvingade mig att göra en pizza av det.
Resultatet blev pretty amazing om jag får säga det själv, och det får jag ju (men det var faktiskt inte bara jag som tyckte om den).



På Hemköp hittade jag lite annat trevligt, nämligen Ben&Jerry's. Eller ja, jag vet inte än om det är trevligt, för jag har aldrig någonsin i mitt liv testat, jag har alltid varit för snål. Ikväll unnade jag mig det dock, så det kan bli spännande. Men femtio jävla spänn för en glass tar hårt på hjärtat måste jag säga. Jag tycker inte ens att glass är särskilt gott.

 

Idag är det förresten 4 oktober. Det innebär kanelbullens dag och årsdag. Årsdag för min del alltså. Fem år i år, inte illa! Fast det där är förflutet, så det är ingenting som spelar roll längre. Egentligen. Men det är ändå rätt sjukt att det har gått fem år (ni som vet, vet och ni som inte vet, ja då var det inte längre så noga).

Nu ska jag slå av datorn och klicka på brand new eyes och vänta på att 7 miljonärer ska spelas in, sedan blir det film- och glasstajm med mamma!

Orka förkylning

God morgon!
Eller ja, middag kanske.
Jag trodde att jag skulle bli frisk denna helg så jag slapp missa skolan mer, men så är icke fallet. När jag skulle sova inatt hostade jag konstant i en och en halv timme så jag fick ont i huvudet. Varken jag, mamma eller pappa kunde sova. Men jag somnade till slut! Imorgon åker jag till skolan och hämtar grejer och hör med lärarna vad jag ska göra för något, och så tror jag mamma skulle ringa sjukstugan. Det är inte lockande, jag hatar när de stoppar ner en sån där glasspinne i halsen.

Nu ska jag trotsa min förkylning lite och göra mig iordning, för senare idag ska jag träffa Emelie en sväng eftersom hon åker till Karlstad idag och inte kommer hem på tusen år, och vi måste dela upp Rock Sound tidningen hon köpte förra veckan. 

Adios!


Weightless och Ignorance

Förresten! All Time Low och Paramore utmanar (äntligen!) på Tracks! Jag tycker att ni borde rösta.

Hjärta musik

Idag har jag äntligen haft min städdag, som jag påbörjat varenda dag sedan i tisdags. Idag slutförde jag det också!
Jag har sprungit runt i pyjamas hela dagen och lyssnat på brand new eyes. Helt fantastiskt. Mamma går förresten runt och trallar på The Only Exception nuförtiden, trevligt att ha inflytande på någon!
Mot kvällningen klickade jag in RIOT!, The All-American Rejects och soundtracket till Twilight också, och blandade. Mm, yummie! Jag älskar random-funktionen. Och fint blev rummet.



Nu har jag tänt ett ljus och planerar att fiffla med mp3n hela kvällen och lite sånt, men först tänkte jag lyssna på AFIs nya, Crash Love, som uppenbarligen finns på Spotify. Det låter mycket trevligt än så länge!


Hälsokur

mathilda säger:
 ja jag måste säga att it aint california without you. bli frisk!

Jag ska bli frisk, men inte riktigt än. Jag har trevliga sms-dagar med finaste Emelie vilket är väldigt fint tidsfördriv.


brand new eyes!



Igår fick jag denna! Helt underbart! Dock var fodralet lite trasigt så cdon har skickat ett nytt.
Jag älskar skivan. Helt fantastisk. Särskilt första låten, Careful. Men jag älskar alla andra låtar också.
Det är lite Coldplay över The Only Exception, om du frågar mig.
Helt fantastiskt som sagt, och den var värd alla månaders väntan.

För övrigt är jag fortfarande sjuk. Jag hostar så fort jag andas in, och mitt öra gör ont som fan. De på sjukstugan trodde i alla fall inte att det var öroninflammation, vilket är skönt. Men ja, vi får väl se.
Jag ska ju dit och röntga foten imorgon, så de skulle kanske undersöka förkylningen också.
Det är svårt att bli frisk här måste jag säga. Det är så sjukt kallt att jag dör.

RSS 2.0