Allt känns fruktansvärt olustigt idag. Allt utom Emelie.
Och betyget i engelska nationella.

.

Fan vad fail. Exakt så känns det, och jag tycker inte om det alls.
Åhj, jag hatar när jag är såhär, och känner såhär.

Idag hade vi i alla fall orientering hela dagen. Nu låter det som att det var en lång dag, men det var det inte. Vi orienterade nämligen inte längre än i en timme. Jag tror nästan att det gick helt okej bra, och det var till och med roligt. Inte illa.
Malungsbladet var mindre roligt, men det ger pengar. Och det behöver jag, som fan.

Sov så jävla gott.

Skit

Idag är det exakt två veckor kvar till skolavslutningen! Hur härligt är inte det?
Jag är verkligen supertrött på skolan nu.
På tal om skolan så hade jag prov i svenska idag. Vi skulle skriva en analys på anslaget till Nyckeln till frihet. Jag har ingen aning om hur det gick, men ja. Det visar sig.
Och på idrotten hade vi orientering. Jag och Amanda gick mest och snackade om Twilight, och så kom vi tillbaka till skolan en halvtimme efter att vi hade slutat. Vilken tur att Sten hade ställt in spanskan.

Hela eftermiddagen har ägnats åt pianospelning. Jag försöker lära mig A thousand miles, men jag har så korta fingrar, haha. Men practice makes perfect I guess.

Och jag kom precis på att sommarlovet kommer att gå åt helvete. Varför? Jo, för att jag inte har något jobb i år heller. Det spelar ingen roll vad jag gör, jag får inget jävla jobb. Det förbättrar inte min rädsla för att söka jobb direkt.
Äh, åt helvete.

Vad sjutton ska jag välja?

Jag har problem, och jag behöver hjälp nu!
I födelsedagspresent av Natalie fick jag presentkort på cdon på 120 kronor. Jag har kommit på att jag ska köpa fyra pocketböcker för 118, men grejen är den att det finns fem stycken jag vill ha.
Hjälp mig välja!

Det är slut mellan Rödluvan och vargen av Katarina Mazetti
En plats de kallar Lyckan av Mårten Sandén
Ett hjärta i jeans och andra texter av tjejer om tjejers grejer av Fanny Ambjörnsson
Hjärtans fröjd av Per Nilsson
The return of Hjärtans fröjd av Per Nilsson

Jag har visserligen redan läst En plats de kallar Lyckan, men det var väldigt längesen, och jag har för mig att den var bra. Jag skulle ju kunna strunta i The return of Hjärtans fröjd, och läsa första boken innan jag köper andra..
Fasiken vad svårt, hjälp till.

Lyckorus

Jisses, vilken stökig helg det har varit! Det har varit världens kaos här hemma, så jag har suttit på mitt rum för det mesta. Det resulterade i att Ljudet av ditt hjärta är utläst igen, och snart även Så länge vi båda andas. Jag har alltså ägnat väldigt mycket tid till att läsa.
Men, det är inte det enda jag har hunnit med. Igår till exempel, då tittade jag och Ida på Wallander - Mördare utan ansikte. Den var rätt bra, men så jäkla lång! Tre timmar och nitton minuter. Jag trodde verkligen att jag skulle stupa på slutet, haha. Gillar dock inte Rolf Lassgård som Wallander. Sanningen är nog den att jag inte riktigt vet om jag gillar Rolf Lassgård alls. Jag trodde att jag gjorde det, men på senare tid har jag börjat störa mig på alla hans roller.
Och den underfundiga klichétanten ska vi inte ens tala om.

Förutom att helgen varit så kaosartad så är jag väldigt lycklig faktiskt. Jag brukar bli så på sommaren, men det är verkligen extremt i år. Och det känns verkligen att det är sommar nu. Det känns i luften och det känns på solen. Solen värmer på ett helt annat sätt. Det är helt underbart!
Och just därför har jag suttit ute i solen massor denna helg. Och jag har varit på gott humör hela tiden! Helt suveränt bra humör. Till och med så bra att jag gått runt och lett för mig själv. Och det är en ful böjning på ett fult verb.
Dessutom, så hittade jag en skiva jag brände i augusti. Det innebär såklart att den innehöll musik som jag lyssnade på förra sommaren, och jag blev överlycklig. Flyleaf, Band of Horses och Metro Station. Jag blev till och med glad över att höra att Taylor Swift var med på den skivan, hur otroligt det nu kan låta.

Nu ska jag sluta lyckosvamla och istället lyssna på The All-American Rejects självbetitlade album som jag inte lyssnat på mer än en gång sedan jag köpte den. Inte så konstigt i och för sig, eftersom jag redan lyssnat sönder låtarna innan.
Tyst med svamlandet var det ja.

Det är visst nån som är tillbaka

Jag var som sagt till Mora igår, men det blir vakren byxor eller klänning denna gång heller. Jag testade tusen klänningar men alla var liksom för långa. Urtrist. Men, jag hittade ett par supersöta skor för 129 kronor! Skorna jag beställde från DinSko, pumpsen och ballerina, skickade jag tillbaka i veckan eftersom de satt så dåligt. Men då hittade jag alltså dessa istället! De var faktiskt ganska perfekta måste jag säga.



Ja, jag blev väldigt nöjd i alla fall. Och vet ni vad jag mer hittade? En freakin' sport-bh! Jag blev faktiskt överlycklig, jag har inte hittad någon förut som har passat.
Så ja, även om jag inte köpte något av det som jag hade tänkt blev det i alla fall ganska lyckade inköp.

Förresten, igår fick jag ju veta betyget på nationella i matte och slutbetyget i hela kursen. Jag lyckades få MVG! Det är helt sjukt! Jag hade tydligen lyckats få MVG på nationella, och alla andra prov jag gjort under året har varit ganska bra, så jag fick MVG i slutbetyg också! Det gjorde verkligen min dag. Helt underbart!
Jag fick också veta att jag fick starkt VG på ekonomiprovet och att Håkan inte har bestämt än om det blir VG eller MVG i slutbetyg. Jag hoppas verkligen på MVG. Jag älskar samhällskunskap, och det skulle faktiskt kännas rätt surt om jag fick VG nu när jag vet att han faktiskt funderar på MVG.
Jaja, vi får väl se. Det spelar säkert inte så stor roll ändå.

Idag har varit en sån där dryg slappdag. Jag tror inte riktigt att jag gillar slappdagar. Inte så ofta i alla fall. Det är okej på söndagar, men inte så mycket annars. Det jag har gjort idag är typ.. Ja, jag har städat och läst 15 kapitel i Ljudet av ditt hjärta. Och handlat lite med mamma och pappa.
Och sett min brors flickvän. Hon bor nämligen i Jämtland, men nu är hon här på besök. Det var väl inte så välplanerat kan man säga, men nu är hon här i alla fall. Jag gick ner till dem för en stund sedan för att säga hej, men hon längde bara på mig. Jag undrar vad David har sagt om mig egentligen?
Fast mamma och pappa säger i och för sig att hon är väldigt blyg, så det kanske var det? Äh, man kan ju alltid inbilla sig i alla fall.

Nu tänker jag fortsätta läsa, och sen ska jag sova. Godnatt.

Money makes the world go around, the world go around

Nu har det gått massor av dagar sedan jag skrev sist, och det beror faktiskt på att jag inte har suttit vid datorn.
Antingen har jag haft annat att göra, eller så har jag bara inte orkat sitta vid datorn alls. Det har resulterat i att jag heller inte läst några bloggar, därför har jag precis suttit och läst 125 olästa inlägg genom bloglovin. Bloglovin är bra, jag hade aldrig orkat annars.

Men i alla fall, min helg har varit väldigt bra. Som sagt, kubb och Twilight i fredags och sedan Borlänge med Ida på lördagen. Det var suveränt faktiskt, men det blev varken jeans eller klänning. Istället blev det tre linnen, en t-shirt, en mascara och ett läppglans, så jag är rätt nöjd ändå. Sammanlagt brände jag 599 kronor. Jag får alltid så dåligt samvete när jag gjort slut på massor av pengar. Usch.
När jag kom hem från Borlänge åt jag snabbt, sedan drog jag till Cathrin för att titta på Eurovision med henne och Sebastian. Vi åt frukt och smält choklad och hade det supermysigt! Dessutom var det en bra låt som vann, och det är inte ofta det händer!
På söndagen slöade jag hela dagen och sedan på kvällen drog jag till Anette och Sandra på fika där en hel del folk reda hängde.  Vi firade Norges nationaldag och ESC-vinsten! Efter det tog jag en promenad, det var gött!

Idag har jag gjort det sista nationella provet, i matte. Jag vet inte riktigt hur det gick, men jag hoppas att det gick bra. Jag får veta imorgon.

Och eftersom jag inte hittade någon klänning i Borlänge ska nog jag, mamma och David kanske åka till Mora imorgon. Mamma var där idag och hittade någon klänning hon tyckte var fin. 399 kronor kostade den, så om jag köper den är jag verkligen pank sen. Åtminstone tills jag får tillbaka pengarna från DinSko, men det pengarna ska jag använda till marknaden. Usch ja, dessa pengar.


Tillägnat Sandra, haha

Wihoo, jag har fått höra att jag bloggar för lite. Härligt!
Jag har inte riktigt orkat skriva de senaste dagarna. Vet inte varför, har bara inte orkat sitta vid datorn så mycket.
Just för tillfället sitter jag och lyssnar på Paramore och väntar. Jag vet inte riktigt vad jag väntar på, egentligen borde jag gå och raka benen, för jag ska strax till Grönlandsparken. Vi ska nämligen spela kubb, och sedan drar vi till Anette och tittar på Twilight! Haha, fan vad jag kommer att tröttna på den filmen.
Men super kommer det att bli! Måste dock hem till 21.30 för att inte missa P3 Live med Paramore, haha. Fast jag har redan lyssnat på det förut, men ändå. Paramore är alltid sjukt bra.

Och vet ni vad? Imorgon bär det av till Borlänge! Urgött att ha pengar! Ska försöka hitta ett par jeans och kanske en avslutningsklänning. Suveränt blir det.

Gooodis!

Jag är så fruktansvärt godissugen att jag dör snart.
Tänkte tvinga mamma åka in på Hemköp innan hon åkte hem, men hon orkade inte.

Kryptoniter eller Jättesur skulle sitta helt fantastiskt just nu.



Det är helt underbart att det snart är marknad, då ska jag köpa massor av godis.

Öronvärk på grund av pollen?

"Själva symptomen hos pollenallergiker uppstår när pollenkorn kommer i kontakt med olika slemhinnor i näsan och luftvägarna, vilket leder till allergiska reaktioner där ämnen som exempelvis histamin frisätts. Detta kan bland annat leda till nysningar, klåda, nästäppa, rinnsnuva, eller, i än värre fall, en svullen bindehinna (konjunktiva), gom samt hosta, trötthet, andnöd och klåda i hörselgångarna."

Så står det på Wikipedia under rubriken "symptom" om man söker på pollenallergi.
Nysningar, nästäppa. rinnsnuva, hosta, trötthet och problem med andning har jag dragits med sedan jag kom hem från Mora, värst var det igår.
Idag blev det en kort skoldag, jag åkte hem efter svenskan men tänkte åka tillbaka senare för att göra spanskprovet, men jag var helt slut och hade fått så grymt ont i örat att jag struntade i att åka tillbaka.
Kan man få ont i örat av pollenallergi? Det gör alltså riktigt jäkla ont, och jag är typ halvdöv. Dessutom susar det.
Sjukt obehagligt.

Men imorgon måste jag i alla fall till skolan eftersom det är onsdag, och onsdagar betyder malungsblad.

Good times are gone forever

Det är helt galet vad jag saknar Felicity och The O.C ibland. Caitlins val också, för den delen.
Jag håller på med arbetet i svenska för tillfället så jag skulle kolla upp lite karaktärer.
Det visade sig att Jackson Rathbone tydligen spelade Kaitlins pojkvän någon gång i tredje säsongen. Dessutom har Nikki Reed, Cam Gigandet och Justin Chon varit med, fast det visste jag tidigare. Eller, jag är inte hundra på att Justin Chon varit med, men jag tror det.
En hel hög med OC-skådisar i Twilight alltså. Massor av Stephenie Meyers favoritmusik har också varit med i OC.

Tänk inte så tråkiga tankar

Wihoo, helgen blev jättebra! Troligen åker jag ner till Mirjam någon mer helg rätt snart. Suveränt, tycker jag.
När jag kom hem igår var saker och ting inte lika suveräna dock. Mina föräldrar tvingade mig nämligen att göra klart naturkunskapen. Tack och lov så hjälpte pappa mig, så den blev faktiskt klar!
Så oerhört skönt det kändes efteråt! Dessutom slapp jag undan en för tidig död.

Men även om naturen är klar har jag en hel del annat att göra. Massor faktiskt. Bokrecensionen och författarpresentationen som egentligen gjordes klart för några veckor sen ska jag ändra lite på nu innan jag skickar in det. Jag ska försöka skriva klart såpan idag också, och träna inför spanskprovet imorgon som skulle ha varit idag.
På tal om prov så hade jag matteprov idag. Det gick inte alls så bra som jag hoppades att det skulle göra, men om jag har riktig tur får jag VG.
Kanske tänker jag till och med ge mig på uppgiften om klätt som jag och Cathrin har i uppgift nu.
Time will tell.

Ikväll tänker jag i alla fall äta popcorn och knarka medicin mot pollenallergi.

At Mirjams place

Klockan är lite över ett och jag ligger i en säng i Mirjams kök. Mirjams kompis ligger på andra sidan bordet och Mirjam står och diskar. Det blev en väldigt rolig kväll faktiskt, men nu tar snart alla tecken slut. Kanske berättar jag mer imorgon. Godnatt

Det kan ju bli suveränt

Jag hade en väldigt bra kväll igår faktiskt. Mycket bättre än jag trodde att den skulle bli.
Vi blev förresten fem istället för fyra eftersom Josefin var med också.
Filmen var såklart sjukt bra i bra kvalitet, och människorna hemma hos Natalie var galet trevliga.
Jag skrattade massor!

Nu ska jag börja packa eftersom jag åker till Mora snart. Jag ska sova hos Mirjam som har Mary Kay-party ikväll.
Lite läskigt det också, eftersom jag inte känner människorna alls som ska hem till henne. Faktum är att jag inte ens känner Mirjam så jättebra.
Det känns som att det blir lite för mycket med att umgås med folk jag inte känner två dagar i rad.
Fast det blir nog bra, det blev det ju igår.

Nu ska jag vara tyst och börja packa.

Monotont läge

Nu är det äntligen fredag! Det innebär att jag inte kommer att få något extra plugg de två närmaste dagarna.
Dock ska jag till Mora imorgon, och sova borta till på söndag, så det innebär även att jag inte kommer få någonting klart denna helg.
Det ger mig ett dilemma. Jag har nämligen prov i både matte och spanska och jag är inte klar med något av det. Dessutom är det den där jävla uppgiften i natur, som måste lämnas in, men den har jag inte kommit någonstans med. Fan.

Inte blir det något plugg ikväll heller, för ikväll drar jag till Natalie och tittar på Twilight med henne, Ulrica och Marina.
Jag hoppas att det blir roligt, jag känner mig så monoton.

Två och en halv timme kvar

Idag är det onsdag vilket innebär att jag ska dela ut malungsblad. Lagom roligt, men jag får betalt.
Efter det drar jag till Nina och fyller min mp3 med ny musik! Suveränt.

Men innan dess ska jag avklara en spansklektion samt en svensklektion.
Hasta luego.

Slapp dag by choice

Härligt med sol! Andra visor var det imorse när jag åkte till skolan.

Idag har jag slappat hela dagen i princip. Gjorde inte mycket på den två timmar långa svenskan, sedan hade vi två och en halv timmes lunch innan idrotten. På idrotten gjorde jag knappt någonting. På spanskan gjorde jag däremot det vi skulle, åtminstone hälften av det. Riktigt stolt över det.
Drog på hemköp med mamma, köpte grandiosa-pizza eftersom jag inte ville ha rotmos, åkte hem och fixade iordning pizzan innan jag satte mig vid datorn och kollade på The Bad Mothers Handbook som jag hittade på robertpattinson.blogg.se.
Den var sådär. Jag gillar inte engelska filmer som är otextade. Jag har nämligen svårt att förstå en hel jävla film med engelsk accent. Amerikansk engelska fixar jag utan problem, men inte det där.
Men jag gillade Robert. Konstgt, huh? För er som inte fattat det än måste jag nog erkänna att jag är en aning kär i honom, inte bara Edward. Han har faktiskt gått om Edward på min Vill ha-lista.
God, jag vill ha en egen Robert Pattinson.

Nu ska jag fortsätta läsa New Moon, jag har massor kvar.

Screw you

Det är ungefär 24 skoldagar kvar innan jag får sommarlov, and I can't wait! Helt seriöst, jag avlider om jag inte får sommarlov snart. Mest för att jag inte orkar med naturkunskapen, som jag har kämpat med hela dagen idag också.
Jag hade nämligen ont i halsen, så jag stannade hemma.
Dock hann jag göra klart engelskan i förmiddags när pappa hade datorn, inte illa.
Men som sagt, naturkunskapen kommer det att gå åt helvete med, med tanke på att jag fortfarande inte är klar. Jag tänker nog skita i den tills på torsdag, och läsa New Moon istället. Jag vill hellre göra ett bra nationellt än att få ett G i natur.

Vet ni vad jag mer har gjort idag? Jag har grillat! Helt själv. Lite stolt är jag allt, även om grillning inte är särskilt avancerat.
Nu ska jag hålla käften och läsa New Moon, godnatt!


Halva ångesten är borta

Nu har jag beställt skor! Det blev ballerinorna, och ett par pumps, men inte de som jag länkade till. Det blev dessa istället.
Det kändes som att det skulle bli rätt jobbigt att gå runt i 9 cm höga skor, 5 känns lite bättre. I övrigt var de ju ganska lika.
Förutom att klacken på de här var fulare.
Men nu är det gjort, och jag är nöjd! Än så länge.

Jag har suttit hela dagen med naturkunskapen. Naturkunskapen är enda anledningen till att jag suttit vid datorn hela dagen. Har jag gjort någonting på den då? Ja, faktiskt. Fyra rader!
Jag får fan skärpa till mig. Visst, jag bryr mig inte så jättemycket om jag blir underkänd i naturkunskap, men jag avskyr när folk är arga på mig. Och det är Mats.

Nu ska jag försöka skriva lite mer på den i alla fall, och sedan ska jag titta på filmen som går på trean klockan 21. Den som jag har sett fjorton gånger ungefär.

Beslutsångest

Jag behöver lite hjälp. Jag funderar nämligen på att köpa två par skor, men jag har aldrig varit bra på impulsköp.
Grejen är ju den att jag behöver ett par snygga skor, och ett par ballerina, så det borde ju vara rätt enkelt eftersom jag hittat båda grejerna. Men som sagt, jag är sämst på impulsköp.
Till saken hör att jag är jäkligt snål, och om jag beställer idag får jag det fraktfritt. Bråttom att beställa alltså.
Här finns ballerinaskorna och här finns pumpsen.

Det är inte ens dyra skor, och ändå kan jag inte bestämma mig.
Hjälp.

Jag skulle ha uppskattat de där bilarna mer

Nu har jag massor av tankar jag ska försöka få ner!

För det första, vad i helvete har de gjort med Ahlgrens bilar? De rosa bilarna har i princip blivit röda! Jag blev äcklad bara av att titta på dem. Uäh! Påsen jag öppnade för flera timmar sedan har jag knappt rört, och jag gissar på att jag kommer ge bort den. Så fruktansvärt vidrigt.

För det andra, jag insåg i torsdags att jag måste lära mig njuta av livet. Jag är sjutton år. Det innebär att livet snart är slut. Nej okej, kanske inte. Jag tror att livet håller på hela livet faktiskt, men man måste ju sätta igång det först! Och det har inte jag gjort ännu. Har man ett härligt liv om man gnäller hela tiden för allting? Nej, det har man inte. Har man ett liv om man inte lever härligt? Nej, egentligen inte. Då finns man bara i princip. Som vakuum ungefär.

Jag satt ute i solen igår och tänkte på detta. Skola, jobb, vänner, allt ångestframkallande. Varför bryr man sig så mycket om att allt ska vara så perfekt? Det är klart att man vill att allt ska vara så perfekt det kan bli, men varför bryr man sig så mycket, och varför tänker man på att försöka få det perfekt? Då är ju allt redan förstört. Man kan inte planera perfektion. För det första så finns det inte, men om vi bortser från det, så funkar det ändå inte. "Perfektion" uppstår ju när alla pusselbitar får hitta sin egen plats, och det funkar ju inte om man försöker bestämma vart allt ska ligga, oavsett om det passar eller inte.

Jag får panik om jag inte gjort en skoluppgift. Varför det? Jo, för att jag är rädd för att något ska bli fel. Det är klart att man ska sköta skolan och lämna in allt, det är inte det jag menar. Jag menar bara, vad i helvete gör det om uppgiften lämnas in lite sent, eller om den inte är så superbra? Även om man egentligen kan bättre, så kan man förmodligen inte bättre just då, för då hade man presterat bättre. Om man kunde och orkade. Just då.
Huvudsaken är ju att du själv vet att du kan, egentligen. Och om du nu inte kan, ja då är det så. Det var inte så jäkla noga.
Livet faller inte samman. Jag måste bara försöka fatta det.

Björn sa en smart grej idag. En helt sjävklar grej, och det var nog ungefär det jag tänkte på igår, men aldrig riktig kom fram till.
Man måste uppskatta och se det som finns nu, annars kommer man aldrig uppskatta någonting mer än det som varit. Det som man hade kunnat uppskatta för längesedan, när man fortfarande kunde få det att vara längre.
Jag tror att väldigt mycket förstörs på grund av dålig uppskattning. Det är väldigt synd, för det finns så mycket fint.

Jag har varit med om massor. Faktiskt. Saker som varit helt fantastiska, men som jag inte uppskattat till hundra procent förrän nu. Det är synd.
Jag hoppas att jag lär mig någonting, och inte bara snackar.


Nostalgikick

Klockan är snart halv tre och jag sitter här och lyssnar igenom Spotifys bibliotek. Inte hela då, såklart. Men det kanske ni förstod.
Jag börjar bli aningen trött. Jag blir sentimental när jag lyssnar på musik och är trött. Sådär så att jag fäller en tår eller två.

Det var väl inget att ha ångest över

Wihoo, nu är jag sjutton! Gårdagen blev ganska perfekt faktiskt.
Grillpartyt var suveränt, precis som mina vänner! Fick massor av fina presenter igår, Twilight-dvdn bland annat! Eller ja, inte riktigt, men mamma och pappa lovade att jag skulle få den. De hade bara inte köpt den än, haha.

Jag kan inte säga mycket mer än tack till alla fantastiska underbara människor som gjorde gårdagen så bra!

Fast provet gick nog inte så bra förresten, men skitsamma.

RSS 2.0