Tillbaka en sväng

Åh, jag har så mycket att säga men absolut ingen ork!
Jag vet att jag inte skrivit på väldigt länge, och när jag deppar orkar jag varken bry mig om att skriva eller läsa bloggar. Det gäller även mejl och ibland sms.
Det är för övrigt ingen djup depression jag hamnat i, bara sån där vanlig tillbaks-till-skolan-och-se-det-jag-inte-vill-se-depression.
Men sånt löser sig, serni.

Men ja, vänta er alltså inget superbloggande från min sida på ett tag.

20 november

Alltså om jag inte är helt bakom flötet så är Death Cab For Cutie med på soundtracket till New Moon.
Det här blir ju fan bara bättre och bättre.

Skogsliv

Nu sitter jag vid elden. Det är soft. Amanda sitter bredvid mig, jag lovade att nämna henne. Jag vet fortfarande inte riktigt vilka ettor som ska gå SP. Men det är trevligt.

Bättre än att gå

Klockan är typ tio och jag har fortfarande inte packat. Jag  vet dock att jag inte ska gå, utan jag ska åka buss med de flesta andra. Skönt.
Jag fick inte svar på mejlet men jag ringde min mentor och förklarade och hon sa att hon inte trodde att det skulle bli något problem att jag åkte buss.

För övrigt har jag kanske fått en liten aning om vad det är för problem. Jag träffade Natalies mamma på Hemköp, och hon frågade vad jag hade gjort. Jag sa att jag inte hade en aning och förklarade hur det gått till, och hon sa att hon trodde att det var en ledbandsskada. Det lät väldigt likt, men jag är ändå inte säker. Jag är nämligen inte svullen, och det verkar som att man borde vara det om man har en ledbandsskada. Om det nu är det, så är avlastning knepet för att få det bra, och det inebär kryckor. Yay. Skitkul.
Men, på onsdag när vi kommer hem från turen ska jag gå till skolsköterskan så får hon kolla på det, så får vi se vad det är. Det är dock rätt troligt att jag inte kommer undan kryckorna oavsett, det gör nämligen ganska ont och det gör ont i andra benet om jag står för länge och lägger vikten på det.

Nu ska jag hålla käften och packa!
Vi hörs förmodligen på fjället.

Smile like you mean it

Jag börjar få mer panik än jag hade för någon dag sedan. Imorgon åker vi fan.
Jag har inte packat ner något, jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder, jag har inte handlat mat, jag har inte fått svar på mejlet jag skickade, jag vet inte om jag kan gå eftersom jag inte vet hur långt vi ska gå och hur marken ser ut, jag vet inte vilka som börjar ettan och jag vet ingenting annat heller.
Fy fan. Jag är glad att Martin är med.



Detta är förra årets packning. Det var en väska, för jag visste ju att vi skulle gå med packningen.
Det behövde dock inte tvåorna, men jag har ingen aning ifall vi ska med packningen eller inte.
Om vi inte ska det vill jag ju ha en väska med mat och det som jag ska ha under vandringen. Om vi däremot ska ha packningen vill jag ju inte ha den där extraväskan med mig med mat, för då kan jag ju ha det i fjällryggsäcken.
Åh, att små skitsaker alltid ska lyckas göra mig så jävla nervös.

FÖR JAG HAR VUNNIT EN BOK!

Och jag är uppenbarligen löjligt glad över detta!
Twilight News hade en trevlig tävling där man kunde vinna Stephenie Meyers nya bok Genom dina ögon, och jag tänkte "varför inte?" vilket är lite konstigt, för så tänker jag aldrig eftersom jag aldrig vinner någonting.
Men, det gjorde jag! Och som jag sa, jag är löjligt glad över att ha vunnit något, och att Stephenie Meyers nya bok är priset gör mig ju inte på sämre humör. Den verkar väldigt bra och det ska bli spännande att läsa något hon skrivit som inte är Twilight!


Skogen är bra

Jag sitter i skogen och käkar korv. Det är ganska fantastiskt faktiskt. Och blåbär finns det. Yummie!

Reach for me, just one time

Akut skolångest.
Fyfan. Jag vill verkligen verkligen inte dit. Inte nu. Inte än. Jag är inte ens säker på att jag kommer fixa att gå dit.
Detta dödar mig. Ett sabbatsår skulle lösa exakt allting just nu.

Förseningar

På tal om musik så har jag glömt att lägga in dessa videor.
Love Drunk släpptes runt 31 juli och Ignorance den 13 augusti tror jag.

 


Jag får liksom ingen ordning

Jag hörde förresten Lars Winnerbäcks nya singel på P3 idag. Det var.. annorlunda. Minst sagt.
Låten påminde lite om Bloodhound Gang faktiskt. Men det var riktigt bra!
Jag hade ju en sån där Winnerbäckdyrkar-period för ett tag sedan, men den har gått över och jag har inte lyssnat på honom så mycket på senare tid, även om jag fortfarande tycker att han är bra. Spännande att han släpper nytt.
Låten finns här om du har Spotify.

Halt och lytt

Idag är det fredag. På tisdag börjar skolan igen, med en jävla fjälltur som start. Uäh.
Eller ja, själva fjällturen är det faktiskt inget fel på, inte när man väl är framme. Det är mer vandringen. Vi var nämligen på fjälltur förra året också, då var vi ju ettor och skulle iväg med tvåorna. Jag slipper det nästa år i alla fall.
Det största problemet med fjällturen detta år, är att jag fick så jäkla ont i foten i söndags. Jag vet inte hur det gick till, jag skulle ut och gå med Ida och när jag satte ner foten på marken gjorde det galet ont, men det gick över. Efter promenaden när jag skulle gå hem kom det tillbaka och sen dess har det gjort ont.
Och självklart hade jag sagt att jag skulle gå istället för att åka buss. Vi tvåor fick nämligen åka buss om vi ville, men några skulle gå, och typ alla ville åka buss så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå. Jävligt dum tanke.
Jaja, jag har skickat mejl till idrottslärarna i alla fall och frågat hur långt vi ska gå och så. Så vi får väl se hur det blir!

Idag har jag i alla fall gjort pizzabullar, jag och mamma ska nog ut i skogen imorgon och leta blåbär, och då måste man ha fika. Dessutom vill jag ha med mig pizzabullar på tisdag. Senare idag ska jag göra svartvinbärsjuice också, trots att jag inte orkar. Jag har dock inget val eftersom bären blir dåliga om jag inte gör den idag.
Så fort jag skrivit klart detta ska jag i alla fall svara på Malins mejl! Jag är så vidrigt dålig på att svara på saker så det är skrämmande. Fy fan för mig.

That's all I had to say

Allt fuckar för tillfället.
Det gick åt helvete att lägga upp bilder på Facebook, Bilddagboken fuckar och TVn la precis av på grund av regnet. Naaajs!
Men jag hann i alla fall se Serendipity på fyran. Den var bra. Faktiskt. Ïnte sådär dunderlycklig hela tiden, även om man visste att den skulle sluta lyckligt.

Cause I've been waiting for a miracle

Åh, ni vet Natalie? Hon hängde i London förra veckan, och när hon kom till Malung i fredags hade hon en försenad födelsedagspresent med sig hem till mig!
Och gissa vaaaaaaad!



Jag fick Paramores freakin' cd RIOT! Jag har velat ha denna skiva sen den släpptes, och det var i juni för två år sedan. Jag är dock sådan som är för snål för att handla skivor över hundra spänn, hur gärna jag än vill ha dem, så de blev inget. När denna sänktes till 89 kr på cdon var det meningen att Nat och jag skulle beställa den, och jag skulle få den i födelsedagspresent, men det blev krångel. Men nu har jag den alltså, och lyckan är gjord.

Och om cirkus en och en halv månad får jag den nya brand new eyes hem i brevlådan, längtar! Den finns att beställa här och här.
Då saknas bara All we know is falling, men den hoppas jag kunna beställa i höst.

Orange is the new gray

Åh, världens finaste Emelie har varit helt suveränt snäll och fixat min bloggdesign! Jag är nämligen värdelös på sådant, ni såg ju den förra.
Denna är så mycket snyggare och så mycket bättre!
Ämmy är bäst!

Tantpoäng och tragik

Hallå. Det var ett tag sedan. Jag hade tänkt att jag skulle skriva om lördagen i söndags, men jag orkade inte, jag har en tendens att bli lite deppig dagen efter fest. Som en slags bakfylla, fast nyktert.
Men, i alla fall! Natalie fyllde alltså sjutton i lördags, så det var party hemma hos henne, som ni redan fattat. Det var helt super, och jag hade galet roligt hela kvällen! Jag såg lite ansikten jag inte sett på hela sommaren, Cathrin och Sebastians till exempel! Det var trevligt.
Sötbarnet fick gratis biljett till New Moon av mig, Marina, Ulrica och Josse och så fick hon underkläder i godis av mig, Mika och Ida. Lite fail dock att godiset gick ut nyårsafton förra året. Men jag hoppas att hon blev glad för presenterna ändå!
I förrgår drog jag till Yttermalung på kvällen för att måla lite på framsidan av hennes uthus, jag skulle göra det David missade förra sommaren. Det var ungefär halva framsidan. Jag fick fjorton myggbett på en fot. Det sög redigt, och det kliar och fan. Men annars var det ganska kul!
Och idag gjorde jag svartvinbärsjuice! Jag blev faktiskt lite stolt över det, det är alltid mormor som har gjort den till oss. Det är nästan lite tantpoäng, att göra sin egen saft. Bara nästan.
Efter det kom Sandra hit, och vi tog oss en promenad till skogen! Vi blev nämligen väldigt sugna på blåbär, så varför inte när man har tillgångarna? Det blev lite blött och så när jag fastnade på ett ställe, men annars gick det bra! Jag fick i mig väldigt mycket mer blåbär än henne, men det berodde mest på att hon letade spindlar istället för blåbär.
När vi var klara i skogen knallade vi vidare till en vinbärsbuske, och efter det gick vi till Grimsåkersviken en sväng innan vi satte av mot hallonbuskarna. Det var trevligt! Och gott. Efter en kvart eller så upptäckte vi en tant vid hallonbuskarna, och då vågade vi inte längre vara kvar, haha.

Läst har jag gjort också! Jag fick Sista sommaren (med dig) i förrgår från cdon, så den läste jag igår. Den var väldigt bra, jag grät en hel del. Vet dock inte om det var mest för boken eller mest för mitt eget liv, men jag grät i alla fall, och då har boken gjort det den ska!

Nu ska jag kila upp på mitt rum och lyssna på musik, chill!

Jag har ingen jävla aning om vad fan jag ska ha på mig

Om fyra timmar ska jag vara i Backbyn och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Fy fan, jag hatar sånt här.
Dock påminde Marina mig om en klänning som jag aldrig har använt, men jag testade den precis och den är typ förstörd. Efter att mamma hade tvättat den fransades den upp totalt typ. Nej, inte helt såklart, men ja. Och så är den väldigt ful på mig, så jag vill i alla fall inte ha den.
Kanske jag ska ha den gröna klänningen jag köpte förra året... Ja skitsamma, det blir som det blir.

It's getting hot in here

Jävlar vad varmt det är! Inga klagomål egentligen, men det hade varit trevligt om det vore skön värme och inte den där sorten som kväver en. När jag vaknade imorse var det 27 jävla grader på mitt rum. Det var inte skönt. Det har aldrig varit så varmt här förut tror jag, det brukar som mest bara bli 25 grader på rummet, och det är varmt. Jaja, hellre detta än regn, snö och kyla!

Igår var det torsdag. Då hängde jag med min favoritanton. Han flyttar om några timmar. Det gör mig ledsen, jag kommer sakna honom galet. Men, jag kan inte klandra honom, jag skulle också lämna äckelhålet om jag fick chansen.
Vi tittade i alla fall på Yes Man och gosade med katten Snuffe (tror jag att det officiella namnet var. Även om jag tyckte att Katten Jansson var bätre). Det var trevligt såklart.
I sure will miss him.

Och idag var det som sagt varmt. Jag satt ute i solen ett tag, det var skönt. Och varmt. Sedan ville jag titta på tv, men allt var åt helvete dåligt, så det blev inget med det. Istället hängde jag med min bror i källaren ett tag, det var lite roande faktiskt. Han snackade med sina spelkompisar genom Skype och lurade i dem att jag var het. Den ena tyckte att jag hade ett hett namn.

Nu ska jag gå och bääääädda för imorgon ska jag på PAARTEEY!

Orka

Alltså, vilken jävla dag.
Blev väckt av pappa 06.20 som ringde och sa att han var på väg till Falun med David.
David had tydligen haft buksmärtor hela natten och inte sovit ett dugg, så de hade åkt till Mora, men där var de inte säkra på om det var blindtarmen eller inte. Så de blev skickade till Falun. Så där är han och har varit hela dagen och tagit prover och ultraljud och fått dropp och lite sånt där. De är dock rätt säkra på att det är någon körtelgrej och inte blindtarmen. Han har alltså typ en förkylning i magen, som kan misstas för blindtarminflamation. Folk har till och med opererats för blindtarmen och sedan har det visat sig att det var "förkylning i magen".
Ja, sen var jag ju tvungen att ta malungsbladet, och det var galet varmt. Mamma var snäll och hjälpte mig, vi höll på att smälla av båda två. Sen drog vi hem, åt och sedan drog jag och pappa iväg och gjorde Davids område.
Jag är helt konstig i huvudet av värmen. Jag trodde att det flög in en fågel i köket. Det gjorde det inte.
Nu ska jag tröstäta hela kvällen, godnatt.


Behind this door stands a piano

Vet ni vad jag vill? Jag vill börja spela piano igen. Jag saknar det helt galet mycket.
Jag ångrar dock inte att jag slutade. Om jag inte hade slutat hade jag troligen aldrig saknat det och aldrig lärt mig uppskatta det. Jag tyckte nämligen inte särskilt mycket om att spela piano när jag väl gjorde det, utan gjorde det mest för att mamma tyckte att jag skulle spela det istället för fiol.
Jag ska försöka få någon plats på musikskolan i höst, det vore ascoolt!

Fake plastic

Det blev inga chips, men det blev musik!
Och nu sitter jag här och läser om bröstoperationer. Förminskning alltså. Det är jävligt lockande måste jag säga, men jag skulle aldrig våga. Som vanligt. Och jag skulle aldrig ha råd.
Men som sagt, väldigt lockande.

RSS 2.0