Den värsta ångesten är över?

Wihoo, onsdagen är avklarad! Det innebär att jag tror att det värsta är ur världen. I princip i alla fall.
Imorgon har jag ekonomiprov, och jag känner mig ganska förberedd. Inte nog förberedd visserligen, men ganska. Jag hoppas för allt i världen att det går bra!
Vad jag mer hoppas blir bra, det är kvällen imorgon. Jag har åtminstone lyckats skramla ihop grillar nu tror jag. Jag har haft fet jävla ångest sedan igår, så jag hoppas verkligen att det blir bra.

Nu måste jag sova innan det blir torsdag, det är rätt tråkigt att hinna fylla år innan man går och lägger sig.
Godnatt!


Men idag flöt livet på

Nu är tisdagen slut. Det innebär att det snart är torsdag vilket är lika med prov i ekonomi.
Vi får se hur det går, jag har nämligen inte hunnit läsa igenom alla sidor än, och då har jag ändå pluggat ända sen jag kom hem från mormor.

Och imorgon måste jag egentligen fixa någonting att ha på mig på torsdag, men det kommer jag nog inte hinna. Jag måste dessutom handla, fixa sittplatser och fixa grillar. Men det kommer jag inte heller att hinna, för jag måste dela ut de där Malungsbladen. Plugga som fan måste jag göra också. Åh vad drygt.

Jag hade planerat att jag skulle ta en sån där halvtimme innan sovdags, sådär som jag gjorde förra hösten, när jag tände ljus och lyssnade på musik. Skillnaden mellan nu och då är att jag inte längre har tid.

There's a first time for everything

Wihoo, årets första grillning. Den failade visserligen lite grann eftersom vi var tvungen att ta in flintasteken och steka den eftersom den aldrig blev klar, men kycklingspetten blev suveräna!
Och idag var potatisgratängen klar.

Egentligen borde jag plugga naturkunskap eftersom Mats blev superarg när den inte var klar, trots att jag hade sagt att den inte skulle vara det. Han sa att han ville ha in den imorgon. Men det får han inte, för jag har samhällskunskap att göra!

Så mycket för den vårvärmen

Det är härligt att det alltid finns någon som tar ner en på jorden när man äntligen är glad.
Jag ville bara säga det.

Vårvärmen gör mig lycklig

Klockan är lite över tolv och jag har i princip skrivit klart min bokrecension på Angelas dotter! Eller ja, jag kommer nog ändra och lägga till en del grejer innan jag lämnar in den, men jag vill prata med Susanne först. Det mest fantastiska är att jag började med recensionen idag.
Jag borde försöka börja med naturkunskapen idag också, men vi får se hur det blir. Jag måste nämligen åka till mormor idag och börja duka och fixa inför imorgon.

Igår var jag förresten i Vansbro, men inte med Ida som jag trodde. Jag ångrade mig nämligen eftersom jag tänkte att jag skulle plugga istället, men så blev en hel hög med tjejer pepp på att åka dit, så jag pratade med Ida och undrade om vi skulle åka i alla fall. Hon kunde inte eftersom hon skulle till sin mamma, så i slutändan blev det bara jag, Yrsa och Natalie. Men det var superkul! Jag handlade det godaste mineralvattnet på jorden (Blue Keld) och godis.
Pizza åt vi också, vilket var lite av ett misstag. Jag mådde illa och hade ont i huvudet resten av kvällen i princip. Hur fan kan jag få ont i huvudet av pizza?

Eftersom bokrecensionen i princip är klar kan jag äntligen dra ut i solen och läsa New Moon!

Suverän helg blir det, med start imorgon

Jag läste ut Angelas dotter igår. Den var bra! Och recensionen behöver inte vara inne imorgon, tack och lov! Men det är möjligt att jag faktiskt hade hunnit skriva en recension idag, för jag var klar med Malungsbladet tio i fyra! Det är inte illa.
Jag fick visserligen hjälp av mamma, men det gick väldigt snabbt ändå.

Imorgon fyller Nina sjutton, så då blir det tårtkalas hos Anette! Och på fredagen drar jag till Vansbro med Ida, hoppas jag. Sedan kommer jag att ha fullt upp med förberedelser inför mormors 90-årsparty, samt själva partyt som är på söndagen. Det kommer att bli suveränt! Vet dock inte riktigt än vad jag ska ge henne..

Som ni ser lämnar de närmaste dagarna inte mycket tid över till varken svenskan eller naturen. Haha, på tal om naturen så berättade jag för Mats if örrgår att jag inte skulle hinna klart med arbetet till på måndag.
Han blev arg, haha. Men det gör inte så mycket, jag blir säkert underkänd där ändå. Jag är sämst på naturkunskap.

Allt för mig, godnatt!

Och jag blir så glad när allt går som det ska

Åhå, om ni bara visste hur effektiv jag har varit idag! Jag gjorde klar författarpresentationen, och till saken hör att jag även började med den idag. Jag tror jag aldrig lyckats slutföra någonting samma dag. På mindre än två timmar dessutom!

På min planering idag stod det:
Engelska
Författarpresentationen
Läsa allt i samhällen
Kolla igenom recensionen
Städa ihop
Svara på mejlet!

Vet ni hur den ser ut nu? Såhär:
Engelska
Författarpresentationen

Läsa allt i samhällen
Kolla igenom recensionen
Städa ihop
Svara på mejlet!

Helt freakin' suveränt! Och jag har faktiskt läst samhällen, men inte allt än. Femtio sidor ekonomi som man även ska förstå var lite för mycket på en gång tydligen. Men jag är stolt ändå! Och om sanningen ska fram har jag lite kvar på engelskan, men det är bara gruppuppgifterna samt en av bilderna jag skulle skriva en historia till, annars är jag helt klar!
Och inte nog med det, jag kom på den ultimata 90-årspresenten till mormor, jag började läsa Angelas dotter och jag hann sitta ute i solen!
Det är helt sjukt vad effektiv man kan vara när man vill.
Dessutom hann jag titta på "...och så kom Polly".

Och imorgon borde jag verkligen börja på naturarbetet samt fortsätta läsa boken, men det tänker jag inte göra, för jag tänker fika med Anton, så det så!

Head Automatica är helt suveräna förresten.

But we prefer to pretend it does not exist

Äntligen! Nu har jag våndats över den där recensionen i flera veckor och nu är den äntligen klar! Jag tror det åtminstone, ska kolla igenom den imorgon igen.
Jag har suttit med recensionen hela jävla dagen och det har gått hur segt som helst. Jag läste ut boken igen också. Den är faktiskt inte så dålig egentligen, inte som jag tyckte först. Det var nog mest för att jag var tvingad att läsa den. Jag avskyr att läsa saker jag måste läsa.
Jäklar vad skönt att den äntligen är klar!

Nu har jag bara en recension kvar, och den ska vara inne på torsdag. Och jag har inte börjat läsa boken än eftersom jag ville bli klar med Vilda Gröna Ögon först. Ehm, bra planering av mig.
Ska åtminstone försöka slänga ihop författarporträttet av Kristin Hannah imorgon, så att jag har det klart åtminstone. Och engelskan borde jag göra, det är en hel del av planeringen som jag inte har gjort än.
Men som sagt, recensionen är i alla fall klar! Grattis till mig.

Lite tur har jag också ibland

Haha, äntligen!
Jag lyckades alldeles precis nyss fixa klar min beställning från ginza! Eller ja, jag var så snål att jag blandade ginza och cdon eftersom två skivor var billigare där, jag har ju ändå fraktfritt på cdon, så det spelar inte så stor roll mer än att det blev billigare. Dessutom kunde jag köpa New Moon! Ska försöka hinna läsa den innan nationella provet i engelska.
Haha, förra året förberedde jag mig inför nationella provet med The Notebook av Nicholas Sparks.
Ja, och inte gick provet sämre för det.

Nu är jag galet trött, så nu ska jag sova och längta efter mina skivor och min bok, godnatt.

Effektivitet är sällsynt

Vet ni vad? Jag har pluggat idag! Yes, det blev matte.
Jag tänkte att jag skulle mjukstarta lite, så att jag kommer igång. Matte känns liksom inte som plugg, särskilt inte ekvationer, så det var en mycket bra grej att starta med måste jag säga.
Så sen rullade det på med författarpresentation. Jag gjorde visserligen inte så jättemycket på den, men lite i alla fall, och det är ju alltid något.

Och första lönen fick jag idag också, så nu ska jag försöka klicka hem den där beställningen från ginza!

Nattligt tidsfördriv

Det blev två skivor brända ikväll. Eftersom jag inte har något bättre för mig tänker jag slänga upp skivinformationen här.

Skiva ett:
1. The Cranberries - When you're gone
2. The Fray - You found me
3. The Scene East - POW
4. The Spill Canvas - All over you
5. Joseph Arthur - In the sun
6. Hedley - She's so sorry
7. The Bravery - Time won't let me go
8. Feeder - Feeling a moment
9. Band of Horses - St. Augustine
10. Anberlin - Paperthin hymn (titeln på deras album är för övrigt helt freakin' briljant)
11. Blue October - Congratulations
12. Blue October - Ugly side
13. Blue October - Sound of pulling heaven down
14. Bush - Inflatable
15. Bush - Letting the cables sleep
16. Death Cab For Cutie - I will follow you into the dark
17. Jack's Mannequin - The mixed tape
18. Jimmy Eat World - 23
19. Marjorie Fair - Hold on to you

Skiva två:
1. Paramore - My hero
2. The Scene East - Bad time
3. Ryan Adams - Rainy days
4. Relient K - The best thing
5. Paramore - Born for this
6. Placebo - Drag
7. Yiruma - River flows in you
8. Robert Pattinson - Let me sign
9. RyanDan - Like the sun
10. Snow Patrol - Run
11. Arcade Fire - No cars go
12. Carolina Liar - I'm not over
13. Relient K - Be my escape
14. Blue October - Calling you
15. Something Corporate - As you sleep (acoustic)
16. Paramore - Let the flames begin
17. Jack's Mannequin - Dark blue
18. The Perishers - Weekends
19. Panic at the Disco - She had the world

Ganska nöjd måste jag faktiskt säga att jag är ändå. Nu har jag bara massor av låtar kvar.

Skicka vidare

Jag älskar filmer man gråter till. Jag älskar bra filmer. Jag älskar Pay it forward.

Jag såg den i skolan någon gång, och ikväll gick den på Kanal 9. Jag hade för mig att jag tyckte om filmen, och jag hade helt rätt. Kanske jag ska köpa den? 99 kr på cdon.


Exakt lika butter som vanligt

Det är måndag och lovet är snart slut. Okej, det börjar inte förrän imorgon egentligen, men ändå.
Det är bara tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och sen vips, så är det måndag.
Jag försöker planera allt. Jag måste nämligen hinna med allt plugg samtidigt som jag ska försöka träffa lite folk. Det känns som att jag kommer faila med båda grejerna.
Så jag tror att jag skiter i planeringen, så får det gå som det går helt enkelt.

Hur har min påsk varit? Ja, rätt tråkig faktiskt. Jag har i princip inte gjort någonting.
Någonting säger mig att resten av veckan kommer vara exakt likadan, tyvärr. Jag är så jäkla dryg när jag ska göra någonting, för jag gör det aldrig. Istället får jag panik över att jag inte har gjort det. Men det har ni väl redan märkt.

Men, jag har bestämt att jag faktiskt tänker bränna skivor ikväll/inatt. Fanstastiska skivor. Härligt!

Jag är så glad att mungiporna dras åt fel håll

Äckliga redovisning som blir tre och en halv minut för lång.
Jag är inte glad idag. Jag har varit arg de seanaste veckorna, och det tänker jag fortsätta med.
Särskilt med tanke på att nästa veckas lov kommer vara uppbokat av äckligt plugg.

Glad var det ja.

I-landsproblem suger

Klockan är 16.01 och jag slutade för ungefär en och en halv timme sedan. Jag är hungrig som fan eftersom jag inte är särskilt förtjust i skolans fisk som jag fått varje vecka i tio år. Jag är trött trots att jag sov för länge imorse. Jag har massor av skolarbete att göra, särskilt den muntliga redovisningen som ska vara klar imorgon.
Och jag tar mig inte hem från skolan förrän om minst en halvtimme.

Meningslös helg

Jag är inte så glad tror jag. Och jag vet inte riktigt vad det är.
Dessutom är det något fel på mig. Jag får fruktansvärt ont i magen när jag äter. Varför? Jag vet inte det heller.

Vad borde jag ha gjort i helgen?
Pluggat och svarat på mejl.
Har jag gjort det?
Nej, tyvärr. Det gör allt magont ännu värre.

Men ni anar inte hur lycklig jag är över att det har varit så fint väder.

Högre lön har jag också

Wihoo! Klockan är snart åtta och jag har varit klar med Malungsbladet i snart tre timmar! Ja, det gick sjukt mycket fortare denna vecka. Det hade nog väldigt mycket att göra med att mamma inte var lika hysterisk idag, samt att vi tagit bort ett distrikt.
Det var faktiskt riktigt kul.

Vad som är väldigt mycket mindre kul är att jag hade utvecklingssamtal igår. Det gick visserligen bra, men Susanne påminde mig om den där jävla recensionen på Vilda gröna ögon som skulle ha varit inne för sju veckor sedan. Jag vill inte läsa om boken! Dock har jag inget val eftersom jag inte kommer ihåg ett dyft av vad den handlade om.
Vilken tur att vi har resursdag imorgon, då har  vi självstudier fram till halv elva, och sedan matte som jag tänker hoppa över eftersom jag ändå kommer att hinna. Det innebär att jag har fram till ett på mig att läsa och skriva recensionen. Och hela eftermiddagen.
Om jag har tur lyckas jag få den klar imorgon!

Jaja, nu ska jag skriva mejl och sedan ska jag titta på Pettson & Findus!

RSS 2.0