Om saker vore som de skulle

Vart borde jag vara nu? I Stockholm.
Hur ser verkligheten ut? Malung.
Vad borde jag göra nu? Se Paramore.
Hur ser verkligheten ut? Ett värdelöst jävla blogginlägg.

Jag önskar så innerligt att jag hade flyttat till Stockholm förra året. Jag hade inte behövt lärt känna alla dessa människor som jag inte borde känna och allt annat hade varit så mycket bättre.

Officiell ursäkt

Eftersom jag är på relativt gott humör just nu borde jag kanske ta tillfället i akt och be om ursäkt.
Som i princip alla har märkt så har jag varit rätt irriterad och elak den senaste tiden, vissa har förtjänat det och vissa har definitivt inte förtjänat det.
Jag vill alltså be om ursäkt till er som inte har förtjänat det, och kanske varna er att det förmodligen kommer pågå ett tag till.
Förlåt.

Fredag med flera överraskningar!

Wohoo!
Igår fick Lucas sin premie från Pandaförsäljningen, en minidator. Han är till och med så snäll att han låter mig använda den, vilket jag också gör just nu. Han är rätt snäll ibland.

Idag missade jag i princip hela religionen, precis som i tisdags. Det är så jävla bra när man är så skoltrött att man inte orkar gå upp för att gå till skolan, men är smart nog för att inte skolka vilket innebär att man slipper läsa upp ämnen senare. Jag önskar ibland att jag klarade av att skolka.
Lagom till svenskalektionen stod Sandra där i dörren till J214. Härligt som sjutton att träffa henne igen!
Och Emelie dissade tydligen inte alls mig, som jag trodde. Tack och lov. Livet rasade lite där ett tag.

Nu ska jag kolla vem som åker ur Idol, och sedan ska jag byta dator. Najs!

Yes, jag är på bättre humör idag!

Nedstämd onsdag

Egentligen borde jag vara hos Jennifer nu, men jag mår inte bra alls. Fick jätteont i huvudet när jag kom hem idag, och ibland känns det som om jag har feber, men jag tror inte att jag har det.
Jobbigt är det i alla fall.

Egentligen borde jag verkligen, verkligen städa på mitt rum, men jag orkar inte. Jag vill lösa massa sudoku eller dricka te eller någonting annat roligt. Eller hitta fler bilder till önskelistan.
Sudoku är väldigt lockande.

För övrigt har jag nog börjat ge upp Paramore-konserten. Allt krånglar bara hela tiden och allt går åt helvete som vanligt. Bra saker är inte till för mig.

BBBB

Paramores nya video finns här. Jag tycker om den.

Update:
Eller så finns den här. Jag måste ju säga att videon passar väldigt bra till färgen på min blogg.


Önskelista

Om någon skulle råka tycka att jag har varit extra snäll i år så får ni gärna hämta inspiration till julklappar här.



Fortsättning följer.

New Moon och Paramore

Jag har visst inte varit här på ett tag. Jag har knappt märkt det.

Jag har i alla fall sett New Moon nu, äntligen, och egentligen vill jag berätta hur mycket som helst om den, vad jag tyckte och så, men jag orkar inte.
Bristen på Paramore-biljetter är alltför deprimerande.


Körskolebesök!

Idag hängde jag på körskolan för första gången ever (kursen räknas inte). Det var intressant. Och jag sög rätt rejält, haha, men det får man göra om man inte har läst något i teoriboken. Jag gjorde de där sjuttio frågorna för typ fas A eller vad det heter, och på femte försöket blev jag godkänd! Hahaha.
Min plan idag var egentligen att plugga, men Ida frågade om jag ville hänga med dit och jag tyckte att det var lika bra så jag slapp gå dit själv första gången. Jag är nämligen rätt mesig av mig.
Vi hängde där i tre timmar eller så, och i slutet av de tre timmarna var vi rätt rejält trötta båda två, haha. Jag skrattade åt ungefär varenda fråga. Eller, åtminstone de olika svarsalternativet.
Hur som helst, detta besök gjorde mig nog lite mer motiverad att sätta igång med teorin. Jag vill verkligen inte sitta och lära mig allting någon vecka innan skrivningen.

Tutti frutti

Är man barnslig får man faktiskt äta barnsligt godis.
(Det här är för övrigt mitt absoluta favoritgodis för tillfället, det borde säljas som lösgodis)


Barnasinne

Idag har jag varit rätt barnslig.
Dagen började med Bumbibjörnarna efter att jag fått ett sms från Sandra. Efter det gick jag ner och gjorde två mackor och egen oboy (koka 1 dl socker, 1 dl kakao och 1 dl vatten i några minuter. Ha lite i en mugg och häll på mjölk. Superenkelt och godare än oboy!), sedan gick jag upp med frukosten och kikade på Disney Channel. Det blev två avsnitt av Sonnys chans och sedan en sån där Disney-film, Inte ett pip. Den var rätt bra faktiskt, hur pinsamt det än är att erkänna det.
Och sedan på eftermiddagen när jag lagade mat slog jag på Aktuell barn vol. 1. Låtarna är dock urkassa, så det sög lite. Men man får faktiskt vara barnslig ibland! Dessutom lagade ju jag middagen, kycklinggratäng till och med, vilket väger upp att jag är så barnslig. Tur va?
Barn borde förresten inte behöva plugga.



-

Jag är så sjukt less. Så sjukt sjukt less.
Jag vill bara gråta och sova tills ingenting av det är kvar och allt är bortglömt.
Försvinna tills inget av det gör ont längre.


Vaccin

Igår tog jag vaccin mot svininfluensan. Inte den lyckligaste dagen i mitt liv direkt.
Armen känns som ett gigantiskt blåmärke med rejäl träningsvärk, och till och från mår jag illa. Sömnlöshet är uppenbarligen en biverkning av vaccinet också, igår gick jag och la mig elva men somnade inte förrän två, och mellan två och tjugo i åtta vaknade jag minst tio gånger. Härligt utvilad jag känner mig!
Ibland skakar benen och jag tappar balansen lite, men det är väl inte så väldigt onormalt ändå för att vara jag, haha.
Så, skola eller inte skola?

Fy sjutton

Just idag är mitt liv ett riktigt helvete, så just därför tänker jag lägga upp en bild på en hund.
Självfallet har denna dag dessutom gått segare än någon annan dag detta år.


Exakt en sån här ska jag ha tids nog, och den ska heta Felix.

Update

Eftersom jag är så fruktansvärt lat har jag inte orkat uppdatera de senaste dagarna.
Karlskoga och Karlstad i torsdags var i alla fall trevligt! Vi hängde först på Nobelmuseet i Karlskoga, vilket faktiskt var intressant. Efter det drog vi till Bergvik och var där mellan ungefär ett-halv två någonting till fyra. Det var definitivt höjdpunkten! Inte för shoppingen, för jag shoppade inte ens, men jag träffade Emelie! Det var fantastico!
Hon är alltid så fantastisk. Hon hade till och med lyckats fixa en Rock Sound till mig (eftersom jag tvingat henne), helt underbart.
Jag kom hem vid sju på kvällen ungefär, och väntade sedan i två timmar på att MTV EMA skulle börja.
Öppningsnumret med Green Day var riktigt bra tyckte jag, men så väldigt mycket annat var det inte som var bra. Det var en besvikelse faktiskt, MTV brukar definitivt ha bättre galor än sådär. Och Katy Perry var ju ett stort skämt hela hon, och det var ingen komplimang.

Hela fredagen kände jag mig yr och sjuk men jag bestämde mig för att hänga med Mathilda, Martin, Yrsa, Cathrin och Askur ut ändå! Planen var Manhattan, men vi hörde att det inte var så mycket folk där, så vi hängde i Cathrins lägenhet istället. När klockan var ungefär elva eller så drog vi till Manhattan ändå, när det var en timme kvar innan stängning. Vi tyckte att vi faktiskt måste stötta det som händer när det väl händer något här. Det var inte särskilt mycket folk där, men det var rätt trevligt ändå. Jag hängde mest vid entrén där Jennifer stod och tog inträde.
Efter Manhattan drog vi fem tillbaka till Cathrins lägenhet och hängde där till halv två ungefär. Det var trevligt.

Lördagen var rätt meningslös till en början. Det var meningen att jag skulle plugga, men jag sov till halv två, och så fort jag kom upp skulle jag göra lunch/middag. Den var klar halv fyra. Det blev inget plugg för mig!
Vid nio-halv tio ungefär drog jag till Jennifer. Vi hade planerat en myskväll med film hemma hos henne, men det blev ändrat till myskväll med film hos Anders istället! Först gick jag och Jennifer till pizzerian across the street (fast det är mer en riksväg, men ändå) och köpte sallad och sedan knallade vi iväg till Anders där Jesper (och Anders, såklart) redan var. Minuten efter att vi anlänt kom Jonatan och Samuel, så filmen kunde slås på! Vi checkade Zombieland, och jag måste säga att det inte är någon höjdarfilm att äta till. Det ska ju föreställa någon sorts skräckkomedi, men den var inte ett dugg läskig (och då ska ni veta att jag tycker att Scary Movie 3 är läskig), men den var rätt väldigt äcklig emellanåt. Men mest var den faktiskt rolig och totalt störd. Faktiskt förvånande få zombies i den filmen, men det gjorde inte mig något!
Det var en väldigt härlig kväll i alla fall!

Eftersom det inte blev någon plugg på lördagen hade jag tänkt ägna söndagen åt det istället. Behöver jag säga att det inte blev så? Jag var på sånt fruktansvärt musikhumör att jag inte kunde göra annat än lyssna på musik, sjunga och läsa Rock Sound! Så det var faktiskt det jag ägnade hela dagen åt. Jag orkade inte ens sätta på mig kläder, så jag gick i pyjamas hela dagen. Det var härligt!

Idag checkade vi Dracula på engelskan, men eftersom jag har så äckligt dålig syn och råkade hamna längst bak eftersom jag var sen måste jag se den igen hemma. Lite jobbigt, eftersom jag har sett den men inte hört/sett allt de sagt och jag såg heller inte bilden så bra alla gånger, och det blev så mycket bättre av att fönstren reflekterades i tvn! Så jag antar att jag måste checka den imorgon eller så.
För övrigt kom jag på en grej idag. De senaste dagarna har jag mått rätt dåligt, jag har varit yr jätteofta, haft ont i huvudet, mått illa och varit iskall om händerna och fötterna, jag som vanligtvis nästan aldrig är kall. När jag pratade med Susanne idag om blodprover och blodgivning kom jag underfund med att det självfallet är mitt blodtryck det är fel på! Den här medicinen som jag slutade med men som jag började med igen efter en vecka har jag nu käkat i två veckor. Jag älskar den, den är helt sjukt underbar, men problemet är att man kan få lite knepigt blodtryck, och just därför ska man kolla det och hjärtat var fjortonde dag. Jag checkade i onsdags, och då var det normalt, och nästa tid har jag nästa onsdag. Frågan är om jag kanske inte borde kolla det tidigare än så..
Jaja, skitsamma! Imorgon är det utvecklingssamtal och det ser jag fram emot!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Emelie-skivan som jag inte lyssnat klart än, inte på långa vägar!


Creed är tillbaka!

Jag är alltid så sjukt efter!
Uppenbarligen släpptes Creeds nya album i förrgår! Jag hade inte ens koll på att de hade återförenats!
Härligt är det dock.
Jag började visserligen precis lyssna på albumet på spotify, men hittills är det bra! Ni borde definitivt ta en titt, och om ni inte har någon som helst koll på dem borde ni checka in de gamla skivorna också.

Tekniska problem

Idag har mycket gått som det skulle och mycket har inte gjort det.
Mitt besök på sjukstugan blev längre och innehöll mer än jag trodde, men det gick bra till slut. Jag trodde att jag bara skulle ta EKG och blodtryck, men uppenbarligen skulle jag få recept, nya tider och ta blodprov också. Efter fyra stick och fyra trasiga kärl (och ett stick i en sena) lyckades de få blod. Fint.
Mina omdömmen på dexter blev jag också väldigt glad över. Riktigt sjukt glad!
Och äntligen har vi lyckats få biljetter till New Moon, jag, Natalie, Ulrica, Josefin (?) och Marina! Helt underbart!
Värre var det dock när jag skulle skicka viktigt mejl. Sammanlagt försökte jag nog i en timme eftersom internet bara strulade. Vissa saker ska jag vara utan verkar det som.

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp klockan fem! 07.15 går bussen mot Karlskoga där ekonomerna ska göra studiebesök. Det jag ser fram emot är Karlstad efteråt. Inte så mycket för shopping, för jag har inga pengar, men jag får träffa världens bästa Emelie! Wonderful!
Godnatt!

That's all I had to say

Egentligen hade jag bestämt mig för att bloggstrejka tills de släpper fler Paramore-biljetter, men jag har ångrat mig.
Det var bara det jag ville säga.

RSS 2.0