Åt helvete med allt

Jag är så fruktansvärt irriterad idag. Jag är inte riktigt säker på anledningen, men jag har mina gissningar.
Allt irriterar mig. Till och med musik.

Jag vill inte vara med längre. Jag vill bara.. Bort.


Vi älskar Ginza!

Okej, om jag struntar i att köpa New Moon och Eclipse en liten stund så ser detta lite ljusare ut, då kan jag nämligen ta de pengar jag sparat till böckerna.
Jag har blivit beroende av att klicka hem böcker och skivor och grejer lite då och då. Inte bra!

Förövrigt är jag jävligt förkyld.
Och imorgon blir det party!
Gah, jag hatar fester.

Wihoo!

Idag hade vi första riktiga samhällslektionen på aslänge! Med riktig menar jag alltså en lektion som inte handlade om FN-rollspelet. Det var underbart! Ekonomi är superkul!
Jag slogs av en tanke idag. Efter sommarlovet kommer jag inte att ha någon samhäll. Jag kommer att dö.

Svenskan var lite trevlig idag. Vi drog till bokhandeln och fick varsin valfri pocketbok. Inte illa! Jag valde Angelas dotter av Kristin Hannah. I julas fick jag En flicka som kallas Alice, av samma författare, och den var grymt bra, så jag hoppas att denna inte gör mig besviken. Nina valde en bok av Nicholas Sparks, och den lät också dunderbra så den ska jag låna i sommar. Suveränt!

Och imorgon ska jag dela ut mina första malungsblad. Yay.

Pilutta dig

Jag hade inte behövt sjukanmäla mig.
I onsdags bad jag vår idrottslärare att ställa in dagens lektion eftersom det var den enda, och han sa att han skulle fundera på det och tala om hur det blev dagen efter, men jag hörde aldrig att han sa någonting.
Idag informerade Nina mig om att han hade sagt att vi skulle vara lediga. Det var ju skönt, även om jag nu inte hade uppfattat det.

Allt jag skulle göra idag har det dock inte gått så bra med. Städningen blev bara en ihoplockning eftersom jag fastnade framför datorn. Rasmus försökte få mig att fatta hur man fixade Mario Kart till datorn. Det tog en jävla tid, men det gick till slut! Tycker dock fortfarande att tv-spel ska spelas på tvn. Men konversationen var skoj.
Läsningen blev det ingenting alls med, och jag gissar på att det inte kommer att bli av den närmaste tiden heller. Den var ju så dålig!
Men jag drog till biblioteket i alla fall, och lånade två nya filmer plus en skiva med Astrid Lindgren-visor. Alla klagar ju på att jag inte sett så många Astrid Lindgren-filmer, så jag tänkte att jag åtminstone kan lyssna på musiken.

Och imorgon är det skola igen. Jag har ingen lust alls. Uäh.

Äh, jag skolkar inte

Denna helg har jag varit död 24/7 ungefär. Därför tänker jag ta mig friheten att vara ledig även idag.
Eller ja, egentligen är det för att jag bara har en enda lektion, och det känns onödigt att dra iväg på en lektion typ halv tre. Dessutom är det idrott, och jag är förkyld.
Därför löste jag det så fint så jag bad mamma sjukanmäla mig.

Vad ska jag då göra idag? Jo, jag ska först städa, och sedan ska jag nog börja läsa Vilda gröna ögon igen. Jag har fortfarande inte skrivit recensionen och jag minns inget av boken, så tyvärr har jag nog inget annat val än att läsa om den.
Och så ska jag på biblioteket senare också. Jag måste lämna tillbaka de filmer jag lånade i fredags, och så kanske jag lånar någon ny om jag orkar.

Och jag lovar att jag ska svara på mejl idag.

Svammel är okej om man är trött

Åhå, nu är jag hemma. Kom hem vid halv nio igår kväll ungefär. Pratade med Anton i telefon ett tag, och somnade ungefär en minut efter att vi hade lagt på. Jag måste säga att det inte var särskilt bekvämt att sova i fängeslecellen. Cathrin var duktig på att röra sig vilket gjorde att sängen lät mycket. Men nu har jag sovit!
Men ja, det var intressant och rätt skoj där borta. Väldigt synd att vi inte var mer förberedda dock, det hade varit mycket roligare. Då kanske jag till och med hade vågat säga något mer än "Point of order".
Jag orkar inte säga mycket mer om veckan, vill ni veta något får ni fråga.

Idag har jag i alla fall hängt med Anton. Det var super. Och Simon från gamla klassen kom en sväng! Han skulle lämna något till sin bror som är hos min bror, så han kom upp en sväng. Det var trevligt. Jag har i princip inte sett honom sedan avslutningen.
Trevligt som sagt.

Nu ska jag sluta tänka ett tag, godnatt.

Uäh

Haha ja, det var ju lång tid jag kunde låta bli att skriva. Nu sitter jag på bussen i alla fall, och det är fruktansvärt hemskt och tråkigt. Ja, två timmar till..

Nu drar jag

Nu blir det nog jäkligt tomt här fram till på torsdag. Om jag inte slänger in ett inlägg från mobilen, såklart.
Varför? För att imorgon åker jag på det fruktade FN-rollspelet i Falun, och är borta till på torsdag.
Uäh.

Blue October

Det är möjligt att jag har lagt upp denna låt förut, men den är så fruktansvärt bra. Blue October är fruktansvärt bra.
Sound of pulling heaven down är nästan lite bättre än Congratulations, men jag kunde inte hitta någon bra version, så ni får helt enkelt ladda ner den. Jag menar, ehm, köpa den.
Den här är i alla fall superb, den med.


Tragik

Godmorgon!
De senaste dagarna har jag ägnat åt att läsa och att oroa mig inför nästa vecka.
Boken är förresten slut nu. Mer om det tänker jag inte skriva, för då kommer jag avslöja allt som händer.

I övermorgon åker vi. Hade det inte varit för klädskiten, och det faktum att jag måste till läkaren under lunchen på tisdagen, så att jag kommer för sent., hade nog detta kunnat bli ganska kul. Det där med läkarbesöket ger mig lite jag-är-superförvirrad-och-vet-inte-vad-jag-ska-göra-och-jag-vet-inte-vart-jag-ska-känsla. Det känns inte bra alls måste jag säga.
Det där första gör mig så illamående att jag vill gå och dö varenda gång jag tänker på att packa. Jag vill inte ha kjol! Kjol innebär strumpbyxor, och strumpbyxor innebär trauma. Jag hatar strumpbyxor. Varför? Ja, av samma anledning som jag avskyr kläder över huvudtaget. Fast egentligen är det ju inte kläderna jag avskyr, men det fattar väl vem som helst.
Jag längtar så förbannat till på torsdag när jag sitter på bussen på väg hem.

Illamående och klädproblem

Jag blir illamående av tanken på att vi drar till Falun på måndag för det där jävla FN-rollspelet.
Jag har inte ens några kläder, och det är sannerligen ett problem eftersom jag inte kan låna. Jag menar, hur många här finns det med längd och vikt som stämmer ihop med min? Exakt, inte särskilt många.
Men jag antar att det löser sig, även om det känns riktigt hemskt nu.

Och imorgon har jag två prov! Det är så att man vill studsa av glädje. Matteprovet bryr jag mig visserligen inte så mycket om, det jag kan, det kan jag, och det jag inte kan, det kan jag inte. Finns inte mycket att göra åt. Provet i Excel däremot.. Jag har en känsla av att det inte kommer att gå så bra.
Men eftersom att jag av någon knepig anledning blivit mycket mer optimistisk, antar jag att även detta löser sig.
Vad gör det om hundra år, egentligen?

Så länge vi båda andas

Ja, jag vet att mitt beroende är helt över gränserna, åt alla håll. Men jag bryr mig inte så noga, för jag blir glad åtminstone!

Friluftsdagen var inte så mycket friluftsdag. Vi satt i värmestugan hela tiden i princip, haha. Men det går det också! Jag hade i alla fall väldigt trevligt.
Men. Det var ännu trevligare när jag kom hem. I postlådan låg nämligen ett paket från cdon, och jag blev lycklig!
Helt fantastiskt! Jag tänkte först att jag skulle dra ut på läsandet till kvällen, men jag stod inte ut, så jag har läst typ hundra sidor nu. Hittills är den bra. Jag hoppas att den fortsätter så.

 

Ser ni hur dessa fyra böcker lyser perfektion?

För övrigt kan mejlkompisar pigga upp dagen. Superskoj, tycker jag.

Massor av kursiva ord

Det där med att bränna skiva gick ju lite åt helvete. Eller ja, inte själva grejen. Men syftet jag hade med att bränna den.
Det är nämligen så att mina hörlurar till mp3n är urkassa och högtalarna i den bärbara datorn är heller ingenting att hurra för. De enda bra högtalarna jag har är alltså de till min stereo.
Jag tänkte alltså att jag skulle bränna över en del musik till en CD! Skitsmart tyckte jag, och satte igång. Det tog timmar att välja ut vilka låtar jag skulle ha, men jag tänkte "vad gör det om hundra år?". Så jag fortsatte.
Skivan var klar vid ettiden inatt, och jag lyssnade med spänning.
Tror ni inte högtalarjävlarna börjar spraka? I min favoritlåt dessutom!
Dock funderar jag på om det var något fel på själva skivan, för ingen annan skiva låter så. Men å andra sidan låter inte skivan så när den sitter i datorn, så jag antar att det var min vanliga otur.
Allt skiter sig när det inte ska det, alltså.

Men skoldagen idag var åtminstone bra. Först spanska, som gick rätt snabbt, och sedan naturkunskap som gick ut på att titta på en tråkig film. Ett jäkla arbete om klimatförändringar fick vi veta att vi ska göra också till v. 17. Jag hatar sånt. Särskilt om det handlar om naturkunskap. Men det går nog bra det med.
Och idrotten var riktigt givande, åtminstone efteråt när jag och Camilla snackade med Peter. Man kan ju alltid hoppas på det bästa.

Och jag har äntligen fått mejl från cdon! Som det ser ut får jag Så länge vi båda andas redan imorgon! Hur suveränt är inte det?
Och igår lovade jag att slänga ur mig lite om Ljudet av ditt hjärta. Tänker dock inte säga särskilt mycket eftersom jag tror att några som läser denna blogg inte har läst den än, och de som inte tänker läsa den av fri vilja tänker jag tvinga att läsa den, och det vore ju dumt att avslöja för mycket.
Så jag tänker bara säga att jag tyckte att den var.. Inte så bra. Mycket bra i början och mitten och så, men typ de sista hundra sidorna förstörde boken rätt mycket, tyckte jag. Så nu hoppas jag att varenda sida i sista boken är en fröjd!


Ett tidsfördriv att dö för

Förstår ni hur underbart det är att börja tio i elva på måndagar? Det är helt fantastiskt.
Det innebär att jag kan sitta här i lugn och ro och bränna mina skivor. Suveränt!

Jag bytte från Japp till Daim. Den smakar ju.. Nöt. Uäh.

Ms. Brightside

Det blev ingen skåprensning i köket och inget dammtorkande i badrummet. Jag orkade inte städa skåpen, det brukar nämligen ta ett tag, och badrumshyllan hade mamma redan dammat av tydligen. Dock ska jag rensa den typ.. Imorgon kanske. Men så har jag den där jäkla recensionen som skulle ha varit inne för en månad sedan. Jag måste nog läsa boken igen, jag har nämligen läst Twilight sedan jag läste Vilda gröna ögon. Någonting säger mig att Susanne inte skulle hoppa av glädje om jag råkade kasta in lite detaljer om vampyrer. Jag tror faktiskt inte riktigt att hon gillar att jag läser böckerna överhuvudtaget.
Men det skiter jag i.

På tisdag är det friluftsdag, och jag ska till Byråsen, wihoo! Jag längtar faktiskt.
Förr i tiden skolkade jag alltid när det var friluftsdag. Det är inte så att mitt ointresse för skidor och grejer har ändrats, jag avskyr fortfarande allt vad backar heter. Grejen är nog den att jag har kommit på att jag faktiskt inte behöver göra någonting, jag kan bara sitta där och njuta av solen (ja, det har faktiskt varit fint väder de flesta gångerna). Kanske läsa en bok eller lyssna på musik. Det hade varit perfekt om jag hade haft Så länge vi båda andas. Jävla skit.

För övrigt har jag köpt choklad idag. Yepp, jag har köpt choklad. Otroligt, men sant.
Jag blev sugen på Daim och Japp när vi var inne på Hemköp, så jag slog till. Jag mår dock redan illa, och jag har inte ens ätit halva jappen än. Uäh.

Mina åsikter om Ljudet av ditt hjärta får vänta till typ.. Imorgon.

Äckligt

Mitt beroende börjar skrämma mig. Okej, det har skrämt mig ett tag. Men nu börjar jag bli riktigt orolig.
Hur normalt är det att finna sig själv hyperventilerandes framför denna sida? Inte ett jävla dugg.

103 sidor kvar nu. Jag planerar att läsa ut dem inatt, det tjänar ingenting till att skjuta upp det.

För övrigt gick städningen hos mormor bra. Den hade visserligen gått ännu bättre om inte två perfektionister sprungit efter mig och klagat på allt, men det gick. Jag fick ju otroliga 500 kronor för jobbet, så jag ska inte klaga.

Har det slagit slint?

Ja, då var det fredag igen. Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt, men jag antar att det är bra.
Risken är dock rätt stor att jag kommer att läsa ut boken under helgen, och det vill jag inte! Jag vill inte läsa ut den innan jag har den fjärde.

Imorgon ska jag i alla fall städa mormors övervåning. Det ska faktiskt bli rätt skoj, och tanken på att jag får femhundra spänn för det gör det ännu roligare.
På söndag blir det nog också städning, jag måste rensa skafferiet och kylskåpet, och min badrumshylla är i behov av dammtorkning tror jag. Jag är rätt pepp på det med måste jag säga.
Det är någonting som inte stämmer med mitt humör denna vecka.


Lite lustigt

Röriga dagar these days. Och detta trots att ingenting händer i skolväg.
Men jag klagar inte. Om livet känner för att läxa upp mig genom dessa metoder, så fine. Jag bryr mig inte så noga längre. Livet känns till och med lite härligt emellanåt, trots stökigheten. Det har nog mycket att göra med att jag städade mitt rum i lördags. Jag älskar mitt rum när det är städat, och nu är det helt perfekt. Det är en fröjd att kliva in i rummet.
Sen att Twilight-skivan ständigt spelas, och att Ljudet av ditt hjärta ligger och lyser upp rummet gör inte stämningen sämre direkt.
Jag har förresten bara läst halva boken än så länge! Jag är bättre på detta än jag trodde. Med tanke på att jag fick den i måndags, och det är torsdag idag är jag riktigt stolt över att jag inte läst ut den än.
Dock kan man ju undra varför jag plågar mig så.

My thoughts you can't decode

Varenda gång man tror att saker och ting inte kan bli värre än vad de är blir man överbevisad.
Denna gång var inget undantag.



Så jag måste säga att soundtracket till Twilight inte kunde ha kommit mer lägligt och jag planerar att resten av eftermiddagen ägna mig åt detta.

Mitt oerhört intressanta Twilight-lov

Nu är lovet snart slut. Ja, det tog egentligen slut igår (i fredags för er som är noga), men jag hade turen att få njuta av en studiedag idag. Inte illa att de för en gångs skull lyckas lägga en studiedag på ett smart ställe!
Jag har inte gjort mycket detta lov. I måndags läste jag ut Twilight, alltså den på engelska. På tisdagen började jag med När jag hör din röst igen, men jag hade ingen lust att läsa ut den snabbt eftersom jag inte hade någon tredje bok att börja på. Gårdagen var dock så fantastiskt tråkig och misslyckad att jag läste ut den ändå, trots att jag inte har Ljudet av ditt hjärta.
Just därför tycker jag att det är sjukt tur att jag har en far som kör taxi, eftersom det innebär att han hänger i städer ibland som faktiskt har åhléns, och åhléns har bokrea. Jag har alltså lyckats tvinga pappa att köpa både När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta på åhléns idag! Tanken på att jag får läsa tredje boken idag gör mig skrämmande lycklig faktiskt. Och på fredag kommer jag att ha alla fyra böckerna! Jag bokade nämligen fjärde boken på cdon i lördags. Och i tisdags tvingade jag pappa att åka in på Ica Maxi och köpa Om jag kunde drömma, som också var på rea.
Så Emelie, om du kommer till Malung i helgen får du tillbaka När jag hör din röst.

Annars har jag inte gjort mycket detta lov. Tittat på Twilight med Ida, femte gången jag såg den, så jag funderar på att inte se den förrän den kommer på dvd. I onsdags tittade jag på Patrik 1,5 med Sandra, Nina och Natalie. Riktigt bra film faktiskt.
Det har varit fint väder i princip hela lovet, och det har gjort mig lite lycklig faktiskt.
Det är oerhört skönt att det bara är ungefär sex veckor kvar till påsklovet.

Resten av lovet, idag alltså, tänker jag spendera genom att titta på Paramoredvdn. Jag har inte orkat se hela än, och idag är en restdag så det passar utmärkt.

RSS 2.0