Och lyssnat på Kent har jag gjort

Idag (igår) har jag gjort massor.
Jag lyckades få någorlunda ordning på mitt rum, samtidigt som jag lyssnade på Tracks. Det händer inte ofta kan jag säga, oftast brukar jag sitta still på en stol eller gå runt i en cirkel mellan 12.03 och 14.00 på lördagar. Men inte idag! Bara emellanåt. Jag lyckades till och med noppa ögonbrynen under Tracks! Det är definitivt ovanligt. För det första eftersom det kräver enorm koncentration (det är sjukt svårt att noppa ögonbrynen utan att skrika som en tok) och för det andra eftersom jag i princip aldrig någonsin noppar mina ögonbryn. Varför inte? Ja, för att det tar lång tid och gör så sinnessjukt ont.
Efter Tracks lyckades jag jobba en hel del engelska. Skitengelska. Jag hatar språkregler. Språkregler förstör allt. Det jag kan, det kan jag, utan regler. När jag måste läsa de där reglerna tappar jag allt jag kunde från början och blir förvirrad och fattar ingenting längre. Alltså, avskaffa språkregler.

Jag har till och med lyckats se två filmer ikväll. Shrek och Patrik 1,5. Jag har sett båda förut och egentligen ville jag inte se någon av dem igen, men det gjorde jag i alla fall.

Jag vet inte ens varför jag skriver det här. Det är varken intressant eller viktigt att få ur sig.

Skit

Idag har jag tänkt rätt mycket. Jag har tänkt, och jag har kommit fram till att jag har förlorat hur många som helst av de jag tyckt allra mest om. De har försvunnit mer eller mindre i alla fall.
Nog mycket för att det ska skära som ett nyslipat knivblad i hjärtat. Nog mycket för att jag ska gråta.

Jag vet att det enda som är konstant är förändring, och allt förändras, alltid. Det gör bara så fruktansvärt ont, och det känns så fruktansvärt meningslöst att man är dum nog att tycka om vissa vänner så mycket när man ändå vet att saker förr eller senare kommer förändras så det gör ont.

Fan.

Tillbaka, igen

Jag har inte bloggat här på rätt länge. Tjugo dagar har gått sedan jag bloggade sist.
Jag har helt enkelt inte orkat blogga. Jag har varit glad och ledsen och arg och förbannad och lycklig och hatad vänner och älskat vänner och ja ni vet, lite sådär.
Jag försökte dock skriva ett inlägg häromsistens. Jag vet inte vad det handlade om men jag vet att det blev långt och bra, och jag vet att anslutningen la ner så jag hann varken publicera eller spara. Sånt är livet.

Idag är jag i alla fall förkyld. Vaknade förkyld på lördagsmorgonen, och det har bara blivit värre. Särskilt eftersom jag igår var i Stöten och jobbade, vilket inte var varmt direkt.
Så, idag har jag varit hemma. Nästan i alla fall. Jag drog till skolan för att göra ett naturprov och cellära och genetik. Tro det eller ej, men jag hade faktiskt pluggat till det här provet, riktigt mycket till och med. Jag hoppas det gick bra.

Och i fredags fick jag mitt första lönebesked. Hur jävla skönt som helst.

Nu har jag precis tänt ljus, så jag tänker klicka igång Svindlande höjder som jag lånade idag. Äntligen!

I ett iskallt IKEA-land

Shit! Det är svinkallt här. Det var tydligen -29 grader imorse, har ingen koll på vad det är nu.
Alldeles för kallt i alla fall.

I söndags var det dock inte så väldigt kallt, tack och lov. Då hängde jag i Stöten hela dagen och städade lägenheter. Värsta dagen på hela säsongen varnade chefen innan, och efteråt sa han att det var det värsta han varit med om under sina fyra säsonger som chef. Härligt! Det var stressigt som sjutton och i sista lägenheten skakade benen så jag var tvungen att sätta mig ner för att inte svimma, men vad gör det idag? Ingenting.
Nä, jag är faktiskt sjukt nöjd med städjobbet. Jag hoppas jag får jobba mycket den här säsongen, för jag tycker faktiskt om det. Dessutom blir det ju plus i kassan, vilket jag definitivt inte tackar nej till. Eller ja, det är ju själva anledningen till att jag har jobbet.

Igår var det tänkt att jag skulle plugga teori på körskolan med Emelie, så jag tog mig upp vid tio för att duscha och greja så jag kunde hänga med mamma på jobbet, annars skulle jag inte ta mig ner alls. Det visade sig dock senare att Emelie inte kunde plugga, så då blev det inget. Det gjorde dock inte så mycket, då hann jag hänga med mamma och handla istället. Det var kallt.
På kvällen blev det hemligt pysslande, fast egentligen behöver det nog inte vara så hemligt eftersom personen som inte får veta förmodligen inte läser min blogg ändå, men vem vet?

Nu ska jag duscha, och sedan ska jag göra världens godaste kasslergratäng, tjing!

Flopp, men R räddar



Jag har precis kikat på Harry Potter och den flammande bägaren. Den sög. Det enda som var bra var, surprise surprise, Robert Pattinson. Eller ja, han var egentligen hela anledningen till att jag ens slog på tv:n för att kika på filmen, men ändå. Något mer hade ju kunnat vara bra. Fast jag har inte sett en enda av de andra Harry Potter-filmerna så jag är kanske inte den bästa att bedöma filmen.
Jag förstår inte hur han gör, men Robert Pattinson får mig fan att skaka. Förmodligen inget han går in för eller gör medvetet. Tyvärr.

Nä, jag hade faktiskt tänkt slänga upp lite ord om 2009, men vi får se hur det blir med det. Om jag känner mig själv rätt, vilket jag är nästan säker på att jag gör, kommer jag inte orka, men oavsett så blir det i alla fall inte ikväll skulle jag tro. Jag borde nämligen sova strax eftersom jag ska upp oförskämt tidigt imorgon, men vad gör man inte för pengar?

RSS 2.0