Röntgenresultat

Jag var till vårdcentralen förra veckan, och nu ringde läkaren. Förra onsdagen kollade läkaren foten och gav mig tid till röntgen. Så, jag röntgade foten i fredags, och nu hade de fått svar tydligen.
Inget är brutet eller så, men något är konstigt. De sa att skelettet kunde se ut så om man växte, men läkaren utgick ifrån att jag slutat växa, och det har jag ju gjort, för sisådär fem år sedan. Så, då är det antagligen en gammal skada eller så ser mitt skelett helt enkelt ut så.
Jag tror på det första.
För några år sedan var vi nämligen i skogen med klassen för att spela skogsbrännboll, och då vrickade jag foten. Jag hade ont i typ ett halvår, men inte så ont som jag har nu så jag kollade aldrig upp det. Det var kanske dumt.
Men vad ska de göra liksom om det är en gammal skada? Kommer jag få ha ont resten av livet typ eller kan de göra något? Åh, jag blir så nervös.
De ska i alla fall röntga andra foten nu på fredag för att kolla om den foten ser likadan ut, men det tror jag knappast.

Spotify är bra

Paramores skiva brand new eyes har funnits på Spotify några dagar, men bara för premium-medlemmar. Nu finns den dock för oss vanliga döda också, men jag kan inte bestämma mig för om jag ska lyssna eller inte. Imorgon släpps skivan i Sverige, och jag vill egentligen vänta tills jag får hem den, men jag vet inte om jag kaaaaaaaan. Åh vad jobbigt.
Här finner ni brand new eyes på Spotify i alla fall.

Jag är sjuk, och det äger. Lite

Idag hängde jag hemma istället för i skolan. Det var faktiskt underbart. Inte vara sjuk-delen, men liksom att vara hemma och slippa gå till skolan. Jag kommer ångra mig så fort jag kommer tillbaka, för jag kommer ha asmycekt att göra då, men det är trevligt så länge det varar.
Jag har ägnat min dag åt att titta på Jane Eyre (som är helt fantastisk, både i bokform och i dvd-format), räknat ut vad man tjänar mest på att så på FarmVille och så har jag degat som fan. Miserabelt och trevligt.
Imorgon ska jag ha en städdag. Jag undrar jag om jag ens kommer till skolan på onsdag, jag hostar hela tiden och har svårt att andas. Det är jobbigt.
Nu är jag trött och tänker sova.

Sjuk kväll

Vilken jävla kväll.
Det är marknad här, vilket innebär fest på kvällen. Jag hade inte tänkt dra ut eftersom jag är förkyld, men jag gjorde det ändå. Det var nog lite dumt.
Jag är så förbannat att jag skulle kunna vrida huvudet av någon. Vissa människor är så fruktansvärt vidriga att de borde låsas in någonstans, och aldrig se en människa igen. Fy fan.

Det var en kall kväll. Och det var jobbigt att ha ont i huvudet, men början av kvällen var faktiskt rolig. Mathilda är så bra. Jag blev lite orolig att jag skulle få gå hem sen eftersom mamma och pappa gått och lagt sig, men Gabriel skjutsade hem mig vilket var mycket snällt.

Nu är jag rätt körd i huvudet eftersom jag som sagt inte mår så bra, men ni ska veta att jag är nykter. För jag dricker inte alkohol. Det är äckligt.
Seriöst, jag är nykter.

Dagens dos av ointressant vetande

En inställd mattelektion hade inte kunnat komma mer lägligt. Fredagar är de körigaste dagarna på hela veckan, men inte idag!
Först hade vi sovmorgon till tio, även om den förstördes för min del eftersom jag röntgade foten, efter det skulle vi jobba med gruppgrejerna på historian, ett litet problem var bara att ingen ur min fyrmannagrupp är här, men än jag då, men det funkade det med. Svenskan var inte heller så jobbig, grupparbete även där, och där var min grupp faktiskt närvarande. Till och med lunchen var bra idag. Köttfärsen till tacosen var inte alls lika slävig som den kan vara ibland. Sedan inställd mattelektion som sagt, och tio över två har jag natur. Det kan inte bli alltför jobbigt, det blir nog mest att lyssna eftersom fem personer fortfarande inte har redovisat (det är svårt att fatta att jag faktiskt är klar för en gångs skull!). Dock ska vi börja på ett nytt arbete, om celler, vilket inte kommer bli kul om jag kommer ihåg rätt från min tid med Ida då hon jobbade med det. Men jag antar att vi inte bara kan hålla på med det typ halva lektionen, och det är ju inte så jobbigt. Sista lektionen är det historia igen, så då blir det mer grupparbete i min ickeexisterande grupp! Men det går bra tror jag, det börjar lossna lite och jag är inte längre helt bakom flötet.

Ikväll är det höstyra i Vansbro, vilket innebär att affärerna stänger 22.00. Jag, mamma och pappa funderar på att dra dit, men det beror på hur jobbig mamma ska vara. Om hon är trött drar nog jag och pappa i alla fall.

Så, nu har ni hört en massa trams. 


Lyckorus sådär på onsdagskvällen

Mitt liv är som bäst när cdon sänker sina priser. Jag var glad igår när Jane Eyre filmen var sänkt 29 kronor. Idag är den sänkt med sammanlagt 129 kronor. 99 kronor alltså, istället för 229. Helt underbart.

Idag var jag på vårdcentralen också, för foten ni vet. Är inte mycket klokare, men de ska röntga den på fredag.

Och nu är jag lagomt trött!

Jag höll på med naturen igår kväll/inatt. Lite innan ett la jag huvudet på kudden, och vips så sov jag. Jag vaknade typ kvart i sex och insåg att jag hade somnat. Jag blev lagom glad på mig själv eftersom jag inte var klar med naturen än. Helt snurrig och trött på grund av den obekväma sömnen gjorde jag alltså klart arbetet imorse. Sedan somnade jag igen, och vaknade inte av väckarklockan, så jag gick inte upp förrän tjugo över åtta. Halv sju står mitt alarm på.
Trots att jag var sen orkade jag inte stressa, så jag kom till skolan till tio ungefär, då vi skulle en teater.
Någon gång efter lunch hade vi i alla fall redovisningen, och den gick faktiskt helt okej. Och jag fick faktiskt ihop fem minuter, det trodde jag aldrig! Första gången jag tränade på lunchen blev den 6 min 37 sek, och andra gången 5 min 6 sek, så den måste ju ha varit ganska lagom.
Sjukt skönt i alla fall att ha det gjort!

Idag fick jag pluggförbud av mamma, hon säger att jag inte får plugga konstant eftersom jag redan har tröttnat på skolan, så dagen har jag ägnat åt Rock sound. I love pluggförbud.

New Moon tracklist

Här finns nu hela tracklistan för New Moon!


hjärta skolan

Hola!
Jag sitter i skolan ännu en gång. Med Yrsa, såklart. Ganska najs, men ändå inte.
Om ungefär 20 timmar ska jag redovisa om Carl Wilhelm Scheele, som jag inte vet ett skit om. Jag hatar naturkunskap så jävla mycket så ni kan inte ens förstå.
Visste ni att Aristoteles, Yrsas gubbe, han fick tydligen PMS och dog. Enligt Yrsa alltså. Så här bra är vi.

Adios!


Helgupdate

Jäklar, jag har inte pluggat på hela helgen.
I fredags var Mirjam här, ashärligt att träffa henne! Sist jag såg henne var måndagen v. 29, ett bra tag sedan alltså. Det suger att hon har flyttat till Uppsala, det finns nämligen inte lika många tillfällen att träffa henne då. Dock ska jag hälsa på henne någon gång i höst har jag bestämt!
På musiken ska jag, Yrsa, Anette och Carolina köra lite låtar, bland annat When you say nothing at all med Ronan Keating, så jag bad Mirjam lära mig den på piano. Det går alldeles fint, så den borde jag kunna på torsdag!

Igår drog jag och mamma till mormor för att göra vardagsrumsfönstren rena. Det gick rätt bra, fram tills vi skulle sätta upp gardinerna vid det stora fönstret. Död åt gardinstänger säger jag bara. Vi var tre personer som krånglade med den hur länge som helst. Den var i typ fyra delar, och delarna hade fastnat i varann och jag vet inte allt. Usch! När jag kom hem från mormor åt jag lite innan jag drog till Ida där Yrsa, Sandra och Natalie redan hängde. Vi satt och snackade ett tag innan vi drog igång The Boat that Rocked. Helt jävla värdelös. Uäh. Stort plus för snygg kille dock, som påminde om en blandning av Robert Pattinson och diverse andra killar.
När jag kom hem därifrån började jag läsa septembernumret av Rock Sound som finaste Emelie varit snäll att köpa till mig i Karlstad förut! Han dock inte långt innan jag blev trött.

Och idag. Ja, vad ska jag säga om idag? Läste först i Rock Sound ett bra tag, drog sedan på gratisskivan jag fick med tidningen, men har inte lyssnat på mer än tre låtar än. Gillade det jag hörde dock! Sedan drog jag, mamma och pappa till vallokalen för att rösta till kyrkovalet! Skrämmande eftersom det var första gången jag röstade, haha. Lite vuxenpoäng.
Satte mig vid datorn ett tag efter det, och lyssnade på musik. Mitt huvud sprängs av musik för tillfället. Rock Sound, gratisskivan, den här bloggen, Emelie, ja allt kastar ny musik på mig! Det är underbart, men jobbigt. Jag skjuter nämligen upp skolarbetet ännu mer, vilket inte kommer bli kul sen. Det är inte ens kul nu.

Nu ska jag fortsätta med mitt musikletande!

Meet Me on the Equinox

Ni minns kanske att jag nämnde att Death Cab For Cutie är med på soundtracket till New Moon? Här finns låten Meet Me On The Equinox att lyssna på i dess fulla längd!
För övrigt släpps soundtracket till New Moon den 21 oktober om jag inte misstar mig helt, men det går att boka här redan nu.

Torsdagar är bra

Sovmorgon till 11.15 är underbart måste jag säga. Särskilt om man aldrig lyckades gå och lägga sig i trevlig tid igår. Jag var tvungen att läsa ut Jane Eyre, så jag kom inte i säng förrän typ 01.00 eller så.
Oerhört bra bok. Lite sån där obsession, som med Twilight, att det är svårt att sluta tänka på den.
Fin var den! Nu måste jag bara se filmen, har ju bara sett ungefär halva, den halvan med slutet.

Sovmorgon som sagt, och i övrigt en ganska slapp dag, skönt! Matte först, lunch sen, och sedan musik. Dock har jag ett berg av grejer att göra när jag kommer hem, men sånt är livet.
Skolsköterskan ska jag hinna med idag också, jag har haft ont i foten en månad nu.

Plugg (y)

Åhå, jag hänger i skolan med Yrsa och pluggar historia. Jag slutade 13.40 idag, härligt att hänga här i tusen år.
Nä, jag läste faktiskt ett bra tag innan jag började plugga, Jane Eyre är galet bra. Enligt Marit ska vi tydligen jobba med den i engelskan senare, det kan bli roligt!

Men, nu jobbar jag alltså historia. Jag tror fan inte jag har gjort annat än pluggat sen jag början tvåan. Jag har pluggat konstant, förutom typ i lördags då det var barnkalas, i söndags då jag verkligen inte orkar med borde ha pluggat, och så igår, då orkade jag verkligen inte heller, så jag läste Jane Eyre istället. Jag orkade inte ens sätta mig vid datorn igår.
Nä, man skulle hoppa över tvåan.

Tillbaka till historian!

VMA!

Jag höll mig uppe hela galan! Jag har faktiskt inte sovit sen 01.45, och är ändå inte särskilt trött.
Galan var superb, men det sög att Paramore inte vann, att man inte såg mer av Rob, att inte Death Cab vann och framförallt, såklart, Kanye West. Så fruktansvärt jävla dålig stil att förstöra Taylor Swifts 'moment', och göra det av den anledning att han tyckte att Beyoncé skulle vunnit. Det var så dåligt gjort att jag höll på att börja grina. Men, jag grinade faktiskt på riktigt när Beyoncé, efter att ha vunnit bästa video, tog upp Taylor på scen och lät henne ha sitt tacktal. Det var så fint av henne! Alltså, Beyoncé steg i graderna medan Kanye sjönk, big time.

För övrigt har jag hängt på biblioteket med Yrsa idag igen. Fruktansvärt härligt! Så jättemycket historia blev det inte, men jag hoppas att vi blir klara innan fredagen.
Nu ska jag fixa mp3, godnatt!

Ny New Moon-trailer kommer att finnaaaaas!

Inatt är det VMA, direktsänd 03.00. Jag börjar skolan 9.00 imorgon, men jag ska fan se galan.
Det innebär att jag måste gå och lägga mig väldigt snart, men innan dess ska jag läsa lite till i Jane Eyre som jag äntligen fått tag på! Jag fick tag på den i skolan faktiskt, korkat av mig att inte tänka på det tidigare.

Det ultimata pluggtipset

Vet ni? Det går faktiskt helt okej för mig att plugga. Inte i skolan såklart, jag lyckas aldrig komma igång med grejer där om det är någon skrivgrej, men jag börjar få lite flyt i det hela när jag är hemma! Eller på biblioteket med Yrsa. Åh, det är typ världens bästa. Jag älskar biblioteket. Om man sitter kvar i skolan och pluggar låter det som fan överallt och det är alltid någon som pratar med en, men är man på biblioteket är det tyst och ashärligt. Yum!

Åh, finally!

För några timmar sedan talade Emelie om för mig att Paramore kommer till Sverige 30 november och biljetterna släpps på fredag! Hittade lite mer information hos paramorefans, de ska tydligen spela på Fryshuset och biljetterna kommer att kosta 325 kronor!
Inte särskilt farligt, synd bara att resa och boende går på ungefär en miljard kronor. Åh för i helvete, kommer jag inte iväg på detta vet jag inte vad jag gör. Det här står med på min lista över saker att göra innan jag dör, och jag MÅSTE iväg.

Jag hoppas att jag och Emelie lyckas dra iväg, jag vet helt ärligt inte vad jag gör annars.

PMS-tant

Jag har PMS och är helt galet sugen på godis. Hungrig är jag också.
Grrrrrrrrrrr vad sägs om att sova?

Evelina dissar BLG

Ni minns hur glad jag var när jag fick veta det där om att Boys Like Girls skulle släppa nytt? Det har gått över kan jag säga. Helt ärligt är inte nya skivan mycket att hänga i granen, och det gör mig så sjukt ledsen. Jag menar, vad sjutton är detta för Disneydags? Det blir ju inte bättre av att Ashley Tisdale är med i videon till Love Drunk och att Taylor Swift slänger in lite sång på Two Is Better Than One.
Nu har jag lyssnat igenom hela skivan på Spotify och jag kan ärligt säga att det inte fanns någon låt jag direkt fastnade för, den bästa är väl Love Drunk, och det är ju smart att släppa bästa låten som första singel.
Nej usch, jag är sjukt besviken. Det här är det Boys Like Girls jag vill ha!
Jag hoppas verkligen inte att Paramores nya är bajs.


Kärlek till de som förtjänar det

Idag har jag inte varit så glad. Jag undrar om PMS är giltigt skäl till sjukanmälan. Det borde det vara.
I alla fall, vid halv tio fick jag ett sms med ett förslag om att åka och äta pommes stripes med glass, eftersom det är så populärt i mina kretsar. Det var fruktansvärt äckligt, men nu har jag i alla fall smakat.
Resten av tiden hängde vi mest i bilen. Det var trevligt och de räddade min dag lite.
Precis som Yrsa har räddat min vecka ungefär.


And every day is the worst day ever

Det var sjukt längesen jag lyssnade på Simple Plan insåg jag när jag pratade med Emelie för någon timme sen. Jag tror jag ska klicka igång No Pads, No Helmets... Just Balls eller Still Not Getting Any innan jag somnar. Eller kanske båda och köra på random.

Det var för övrigt genom Bowling for Soup och Simple Plan jag och Emelie lärde känna varandra kan man säga, även om vi träffats någon gång när vi var små.
Det är nog det bästa BFS och SP någonsin gjort.

RSS 2.0