Rawr

Vad sägs om lite musik och chipssssssss?
Music is my hot hot sex.

My America

Det finns faktiskt någonting jag vill mycket mer än ta körkort.
Flytta till USA är faktiskt ganska överlägsen etta på min lista över saker jag vill mer än allt annat (ja, man kan göra en lista med den rubriken). Allt finns i USA. Merch som inte är svindyr, alla bra band, vilket innebär spelningar med de bra banden, tidningar, you name it. Robert Pattinson är icke att förglömma, han hänger ju där rätt mycket nowadays.
Dessutom är det fint väder där.
Ge mig USA nu, tack.

Det är så jag säger det

Jävlaskitfittäckelasblogg.

Dying to say this to you

Hallå! Vet ni vad? Idag har jag äntligen börjat övningsköra!
Först var Skyttarna till oss för att hämta en lekstuga, och sedan skulle pappa skjutsa hem Camilla och Isabella. Camilla tyckte då att jag skulle följa med så att jag kunde övningsköra på hemvägen. Så, det gjorde jag.
Från Öje till Dansande paret, och ungefär en halvtimme senare skulle vi till Lima, så då körde jag från JOFA-hallen hem till Thomas, och sedan från Thomas till JOFA-hallen. Sammanlagt ungefär åtta mil. Första dagen.
Inte så smart kanske. Men det går riktigt bra så länge jag inte behöver svänga, haha. Jag är inte så bra på det där med kopplingen, stanna, köra, växla, tänka och kolla samtidigt.
Men, jag har nio månader på mig.

För övrigt har jag sett en bil jag vill ha. Alltså, vill ha. Sådär mycket att jag kan dö.
Det trodde du inte Sandra, eller hur?

Fascinerande

In the Land of Women var riktigt bra faktiskt, men får ett stort minus för slutet. Men som sagt, ändå väldigt bra.
Jag älskar Adam Brody. Han är ständigt klockren. You gotta love him.
Nu ska jag strax checka Ghost och sedan tänker jag nog stanna uppe hela natten igen tror jag. Men jag tänker inte sitta här och vara värdelös. Nej, istället ska jag försöka skriva någonting. Det var så fruktansvärt längesen och jag saknar det helt otroligt mycket. Dock anar jag kaos.

Hääääärligt!

Åhå, härligt! 20.00 är det In the Land of Women på TV1000 Drama, film med Kristen Stewert och Adam Brody. Och 23.30 går Ghost på TV4!
Typ igår eller något sa jag till mamma att jag ville se den för att det var så längesen.
Det blir film ikväll alltså, och kanske att sova i någorlunda tid.

Jag älskar Emelie

Alla coola med Spotify kan lyssna på Paramores nya singel Ignorance här.
Ni som inte har Spotify får hitta någon dålig version på YouTube om ni ska lyssna.
Här under finns i alla fall Boys Like Girls nya låt Love drunk. Love it.
Boys Like Girls släpper skivan Love Drunk typ 8 september, som jag fattat det, och Paramore släpper Brand New Eyes den 29 september.
(Källan är förstås Emilio. Och lite Wiki)



FREAKIN' GRIDKFBJNGKJMHRVKJ

GAAAAAAAAAAAHFEJIGEDRFOLJNTRS! Det här blev nästan mer än jag klarar av på en gång.

Jag sitter alltså här och checkar E! News i brist på annat (funderade på Borat men bestämde nej), och ser att Robertfantastico ska vara med strax, och jag blir såklart väldigt glad. Och sen kommer då klippet från Comic Con, och jag blir jätteglad, såklart. Men jag var beredd på det, som sagt.
En minut senare börjar de snacka om Ashley Tisdale, och jag kollar med ett halvt öga, och skymtar en kille som liknar Martin Johnson. Freakin' Martin Johnson alltså, som jag utnämnt till snyggaste killen alive (det var visserligen innan Rob, men ändå). Jag börjar titta med tre ögon och fattar att Boys Like Girls håller på med en ny musikvideo som Ashley då ska vara med i. Det sista sket jag såklart i.
OCH VET NI VAD JAG FÅR VETA? ATT BOYS LIKE GIRLS SLÄPPER EN NY JÄVLA SKIVA I HÖST! Emelie, det är sånt här jag behöver hjälp med att hålla koll på.
Jag som precis upptäckt att Boys Like Girls skiva finns att köpa för 129 kronor istället för över 700 kronor, och tyckte att det var lycka. Jävlar ja.

Nu väntar jag på att Paramore ska släppa nytt också, stämmer det?

Betala åt mig, tack

Jag vet inte vad som har flugit i mig.
Jag älskar musik, massor, men helt plötsligt måste jag lyssna på musik. Jämt. Jag måste känna musiken.
Jag vet inte vad som har hänt riktigt, men nu lyssnar jag i alla fall, så allt är frid och fröjd.

Kvällen har spenderats hemma hos Sandra med henne och Natalie, super var det! Det var tänkt att vi skulle checka en film, men det blev inte så, vi skitsnackade istället. Och blev lurade av Jeppe, men det var kul i alla fall.

Nu borde jag verkligen sova igen eftersom jag ska till Tiomilaskogen imorgon, men jag vill bara sitta här och lyssna på min musik och försöka komma på ett sätt att finansiera allt jag vill ha (checka rubriken, hett tips!)

Firren

Det blev ingen musik, och absolut inte sömn. Åtminstone inte än.
Istället rensade jag hela min mejl, och då hittade jag ett mejl från min kära Emelie.
Hon påstår i det mejlet att jag ser ut som en fisk på denna bild, vilket hon ständigt retas för nuförtiden, och jag är så fruktansvärt nyfiken att jag bara måste fråga!
Ser jag verkligen ut som en fisk?


Det är inte bra att vara uppe såhär länge, nu är jag ju hungrig.

Allt var bättre förr

Jag känner mig lite pepp tror jag. Rent allmänt sådär. Härlig känsla.
Nu har jag precis läst alla 127 olästa blogginlägg, men det var säkert minst 50 som inte stod med. Alltså, som jag missade att läsa eftersom bloglovin inte uppdaterar mig om dem, förmodligen för att det var över en vecka sedan de skrevs. Det suger dock, bloglovin var bättre förr.
Nu funderar jag starkt på att slå på lite musik och vara glad. Problemet är bara att det kan väcka någon.
Egentligen borde jag sova, jag måste upp imorgon och fixa lite grejer. Björn, Sofia och Thomas kommer och grillar imorgon kväll, och innan dess ska jag ha hunnit göra Chili cheese balls. De två gånger jag gjort sånna har det dock blivit misslyckat, och definitivt inga bollar. Vi får hoppas att det går bättre imorgon.
Godnatt.

Shopping as adrenalinkick

Örebro var super, men det var massor jag inte hann med.
Vi hade tänkt åka vid 9-tiden men så fick vi besök typ halv nio, av Thomas, Björn och Sofia. Björn och Sofia har inte varit här på flera år. Så det drog ut på tiden en aning, och klockan var ungefär halv tre när vi var framme i Örebro.
Först var vi ju tvungna att fixa det där med duschdörrarna, och så skulle vi hitta en luftavfuktare eller vad det hette, och det tog ju också ett tag. Så vi kom väl till Marieberg köpcentrum vid halv fyra-fyra någon gång. Fyra timmar hinner man inte mycket på.
Men jag hittade en del grejer i alla fall, sammanlagt handlade jag för ungefär 600 kronor. Två t-shirtar (49 kr/st, förr 129), ett par typ orangeaktiga jeans (19 kr, förr 399!!!!! Ja, det ska stå 19, nitton, inte 199), jeansshorts (199 kr, förr mycket mer), en svart klänning (90 kr, förr 299), gråmelerade leggings (99 kr) och en gul t-shirt (69 kr eller nåt sånt). Det skulle ha blivit en ljusgul t-shirt också, men hon fick inte bort larmet och det var den sista i storlek medium. Det sög rätt hårt eftersom jag letat efter en ljusgul t-shirt rätt länge. Men sånt är livet!

Idag ska jag kolla på Twilight (måste. se. Rob) och vid fem typ drar jag och mor och far till trafikskolan på kurs. Det innebär att jag snart får börja övningsköra, jag fick mitt tillstånd i torsdags. Wihoo!

Månadens superstädare!

Jag tycker faktiskt att ni borde hjälpa till att rösta fram Petter till månades superstädare i Linköping.
Det är för en god sak, eller hur? Och jag tycker definitivt att han förtjänar att få världens bäst betalda sämsta jobb. Lätt att han har bästa presentationen.
Röstar gör ni HÄR. En gång per dag och IP-adress.

Midnight sun vs. Twilight

Hur får man "No, it's just me." till "Jag är inte ensam om det."?
Vilken galet dålig översättning. Knepigt att jag inte tänkt på det tidigare.

You're alive!

Åh, jag vet att det var över två veckor sedan jag bloggade, men jag har inte orkat. Det var till och med över en vecka sedan jag läste någon blogg senast.
Det sista beror mycket på att jag bodde hos mormor mellan söndag och torsdag, vilket betydde inget internet, men ändå.
Jag måste ju faktiskt säga att det inte har hänt särskilt mycket de senaste två veckorna.
Jag var som sagt till Karlstad, med Yrsa, Marina, Maria och Emma. Det var riktigt trevligt. Vi åkte dit för Rix FM festival, men all annan tid var minst lika trevlig. Och så sov vi över hos Therese. Eller ja, det var inte hennes lägenhet tror jag, men hon bodde där nu i alla fall, så vi sov där.
På lördagen efter det drog jag, mamma, pappa och min bror till Örebro för att hänga på IKEA. Anledningen till att jag bott hos min mormor denna vecka är att vi hyrde ut huset eftersom det är dansbandsvecka, och vi behövde åka till IKEA och skaffa lite grejer till uthyrningen. Vi drog till Bauhaus också för att köpa en duschkabin, men de hade inte en enda på lager med rätt mått, så då köpte vi sånna där dörrar istället, men när vi kom hem insåg vi att det inte funkade eftersom vi har ett element där som vi helt hade glömt bort. Så vi måste tillbaka till Örebro nästa vecka och lämna tillbaka den. Inte mig emot eftersom det innebär shopping.
I fredags drog jag, Marina, Natalie och Ulrica till Kvillselen, till Ulricas stuga och stannade till lördagen. Det var urmysigt. De tjejerna är helt galet bra och härliga! Det spelar ingen roll vad vi gör eller vart vi är, vi skrattar alltid häcken av oss.
Sedan blev det då dyster söndag, vilket innebar tillfällig flytt till Yttermalung. För er som inte vet, Yttermalung suger. Galet mycket mer än Malung. Men allt Yatzyspelande på kvällarna var roligt.
Och tisdagskvällen var super! Det är som sagt Svenska dansbandsveckan här, vilket innebär mycket folk och dansband. Och alkohol, om man är lagd åt det hållet. Men i alla fall, jag och Marina drog till parken på tisdagskvällen eftersom hon hade lovat mig att hon skulle lära mig dansa. Jag var självfallet fruktansvärt dålig, men på slutet måste jag ändå säga att det gick mycket bättre, även om jag fortfarande var galet dålig. Jag hade i alla fall väldigt roligt.

Nu orkar jag inte skriva längre, dels för att jag får ont i armarna men mest för att jag väldigt snart blir galen av abstinens om jag inte får fortsätta läsa Midnight sun och Twilight.

Het roadtrip

Just nu sitter jag i en bil utan luftkonditionering på väg mot karlstad. Vi sitter fem pers i bilen, det är varmt. Men vad gör man inte för att få fart på tillvaron?

RSS 2.0